^
 • Malariafri safari i Pilanesberg

  10 dage fra kr. 11.900

 • Malariafri safari i Pilanesberg

  10 dage fra kr. 11.900

 • Malariafri safari i Pilanesberg

  10 dage fra kr. 11.900

Malariafri safari i Pilanesberg

Giv familien en fantastisk safarioplevelse i malariafri Pilanesberg, hvor I kan opleve alle Sydafrikas vilde dyr. I bor på Kwa Maritane Lodge, hvor to safarier om dagen og alle måltider på lodgen er inkluderet i vores meget attraktive pris!

10 dage fra kr. 11.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 17.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.600
Prisen inkluderer: Fly, transport til/fra lodge, overnatninger på lodge inkl. alle måltider samt 2 safari-aktiviteter pr. dag

Tag hele familien med på safari med hel uge på den hyggelige Kwa Maritane Lodge, der ligger i den malariafrie Pilanesberg National Park i det nordvestlig Sydafrika. Dagene vil blive tilbragt med safari både morgen og aften, hvor du i selskab med en erfaren ranger begiver dig ud i åbne køretøjer for at lede efter de vilde dyr og med en uge til rådighed vil der blive rig mulighed for at se både elefanter, løver, næsehorn og et væld af alle de andre dyr, der lever i parken. Det er naturligvis muligt at forlænge rejsen med videre rejse til Sydafrikas andre spændende destinationer.

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Sydafrika

Du ankommer til lufthavnen i Johannesburg, hvorfra du bliver kørt til Kwa Maritane Bush Lodge. Her venter fantastiske safarioplevelser i et malariafrit område. Lodgen ligger smukt mellem tambotitræer for foden af et gammel vulkankrater. Fra ldogen har du udsigt over et vandhul, hvor der er hektisk aktivitet med dyr der kommer for at slukke tørsten. Værelserne på lodgen har alle eget badeværelse, tv, wifi og en privat teresse eller balkon. På lodgen finder der desuden en pool, legeplads til børnene, tennisbaner, trampoliner, volleyball bane, klatrevæg og bordtennis. 

Dag 3 - 8: Safari i Pilanesberg

De næste dage byder på spændende safariture i Pilanesberg National Park. Naturen i nationalparken er fascinerende i sig selv, da du vil opleve både himmelstræbende bjerge, fascinerende dale, store græssletter og eksotisk tambotiskov.

Lodgen tilbyder to safarier per dag og du har selskab af en erfaren guide, som undervejs fortæller en masse om naturens hemmeligheder samtidig med at han holder udkig efter dyrliv. Du kan opleve både løver, leoparder, elefanter og mange andre smukke dyr i området. I Pilanesberg National Park er det også muligt at komme på bushwalks, som er en exceptionel mulighed for at komme helt tæt på den afrikanske bush. Nationalparken er også et oplagt sted at kigge efter fugle, da nationalparken er hjem for mange forskellige fuglearter. 

 

Dag 9: Afrejse fra Sydafrika

Dagen er kommet hvor du skal tage afsked med  Kwa Maritane Lodge og Sydafrika. Du bliver kørt fra lodgen til lufthavnen i Johannesburg, hvorfra du fortsætter nordpå mod Danmark.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en uge spækket med safarioplevelser i Sydafrika.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra 17.900 kr.   Fra 11.900 kr. 
 Højsæson  Fra 19.500 kr.   Fra 12.900 kr.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Sydafrika t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Personlig modtagelse i lufthavnen
 • Transport fra Johannesburg Lufthavn til  Kwa Maritane Lodge t/r
 • 7 nætter på  Kwa Maritane Lodge inkl. alle måltider samt 2 safari-aktiviteter pr. dag
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden.
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Flere oplevelser

Flere oplevelser