^
 • Kruger og Cape Town

  11 dage fra kr. 15.900

 • Kruger og Cape Town

  11 dage fra kr. 15.900

 • Kruger og Cape Town

  11 dage fra kr. 15.900

 • Kruger og Cape Town

  11 dage fra kr. 15.900

Kruger og Cape Town

I dette rejseforslag finder du en fantastisk kombination af safari i et eksklusivt, privat vildtreservat ved Kruger og oplevelser i skønne Cape Town. Og med i den attraktive pris er hele 4 dages safarioplevelser med fuld pension under opholdet.

11 dage fra kr. 15.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 18.500 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.000
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger på hotel og lodge, transport til/fra hotel og lodge, måltider og safariaktiviteter

Du begynder rejsen med hele 4 dages safari i Gomo Gomo Lodge ved Kruger. Reservatet er et af de bedste i området og kendt for sin store koncentration af dyr og exceptionelle safarioplevelser.

Herfra flyver du til Cape Town, hvor de næste 4 nætter tilbringes på et hyggeligt guest house i hjertet af denne skønne by. Hvordan du vælger at tilbringe dagene i Cape Town er helt op til dig, men MyPlanet kan naturligvis også være behjælpelige med at arrangere udflugter i og omkring byen.

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen med fly mod Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Sydafrika

Ved ankomsten til Johannesburg skifter du fly og fortsætter til Hoedspruit i nærheden af Kruger National Park. Du bliver hentet ved landingspladsen og kørt til den hyggelige Gomo Gomo Lodge, hvor du skal tilbringe de kommende fire nætter. Lodgen liggger i et af Sydafrikas støste private reservater, Klaserie Private Nature Reserve, der er en del af Greater Kruger National Park. Lodgen er bygget i tegl, og værelserne har eget badeværelse og alle øvrige faciliteter, du kan få brug for under dit ophold. Lodgen har en dejlig pool, hvor du kan slappe af mellem safariturene. Dine måltider nyder du i den åbne spisestue, hvorfra du kan se ud over vandhullet, hvor dyr ofte kommer forbi for at drikke. Safariturene finder sted hver morgen og eftermiddag/tidlig aften, og der er gode chancer for at opleve både løver, næsehorn, bøfler og elefanter i deres naturlige omgivelser. 

Dag 3 - 5: Klaserie Private Nature Reserve

Dagene går med at opleve den skønne natur og det rige dyrliv i Klaserie Private Nature Reserve. Om morgenen inden der bliver for varmt er dyrene mere aktive og det er derfor et godt tidspunkt at tage på game drive. Den sene safari derimod foregår ofte til efter solnedgang, hvor leoparder og hyæner pusler i buskene. Der bliver også mulighed for at opleve området til fods på en såkaldt bushwalk, hvor du sammen med en kyndig guide lærer om både dyrelivet og naturen. Tiden på lodgen mellem safariturene kan du tilbringe ved poolen med en god bog eller i baren med en kold drink. Måltiderne nyder du i spisestuen, hvorfra du har udsigt til et lille vandhul, som trækker dyr til med jævne mellemrum. 

Dag 6: Safari til Cape Town

Der er muligvis tid til en sidste safari inden morgenmaden, hvorefter du bliver kørt til lufthavnen i Hoedspruit. Herfra flyves der til Cape Town, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hyggelige guest house i hjertet af byen.
Resten af dagen er herefter til fri disposition.

Dag 7 - 9: Cape Town

Dagene i Cape Town er på egen hånd, og der er rigeligt at tage sig til i og omkring denne smukke by. Tag turen med svævebanen op til toppen af Table Mountain, besøg et af de lokale townships måske i kombination med en sejltur til fængselsøen Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 27 år. Gå heller ikke glip af den berømte Victoria & Alfred Waterfront, der byder på et væld af restaurant- og shoppingmuligheder.
Oplev Kap Det Gode Håb på en tur ned langs Kaphalvøen, hvor der udover storslåede naturoplevelser og små hyggelige byer også venter pingviner og bavianer undervejs. 
For de vin-interesserede kan det varmt anbefales at besøge de smukke vinlande, der ligger blot en times kørsel fra byen.
Mulighederne er mange og MyPlanet hjælper naturligvis gerne med at arrangere udflugter hjemmefra.

Dag 10: Afrejse fra Cape Town

Dagen er kommet hvor du skal sige farvel til Sydafrika. Du har det meste af dagen til at få de sidste oplevelser med i Cape Town, inden du bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves tilbage til Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en spændende rejser til Kruger og Cape Town.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra 18.500 kr.   Fra 15.900 kr. 
 Højsæson  Fra 19.500 kr.  Fra 16.900 kr.
 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Sydafrika t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Personlig modtagelse i lufthavnen
 • Transport fra Hoedspruit Lufthavn til Gomo Gomo Lodge t/r
 • 4 nætter på Gomo Gomo Lodge inkl. alle måltider samt 2 safari-aktiviteter pr. dag
 • Transport fra Cape Town Lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på hotel i Cape Town inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Flere oplevelser

Flere oplevelser