^
 • Big Five safari i Madikwe

  10 dage fra kr.16.295

 • Big Five safari i Madikwe

  10 dage fra kr.16.295

Big Five safari i Madikwe

Tag på spændende safariture blandt ’The Big Five’, og forkæl dig selv på det luksuriøse Thakadu River Camp.

10 dage fra kr. 16.295

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 20.995 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.500
Prisen inkluderer: Fly, hotel og lodge overnatninger, transport til/fra hotel og lodge, måltider samt safariaktiviteter

Denne rejse byder på ultimative safarioplevelser og ren afslapning på den dejlige Thakadu River Camp. 

Din rejse starter i den summende metropol Johannesburg, hvorfra du rejser videre til Madikwe Game Reserve. Her venter dig masser af spændende game drives med erfarne guides, hvor du blandt andet har mulighed for at møde elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet – også kendt som ’The Big Five’. Der er også rig mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af på Thakadu River Camp i rolige og afslappende omgivelser. Der venter dig kort sagt et helt fantastisk safarieventyr.  

 

Rejsens varighed, rute og oplevelser tilpasser vi naturligvis.

Lad dig inspirere, og kontakt os.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark mod Johannesburg i Sydafrika. 

Dag 2: Ankomst til Johannesburg

Du ankommer til Johannesburg, hvor du overnatter på et lufthavnshotel. Brug dagen på at slappe af og lade op til køreturen dagen efter til Madikwe Game Reserve.

Dag 3: Johannesburg - Madikwe

Fra Johannesburg går turen med privat transfer til Madikwe Game Reserve, hvor der venter dig masser af spændende safarieventyr. Det er en køretur på omkring 4,5 time, men der er nok at kigge på undervejs. Landskabet bliver snart mere øde, og den fascinerende afrikanske bush tager over. 

Du indlogeres på Thakadu River Camp, som vil være din base de næste fem dage. Her venter en perlerække af spændende game drives og afslappende stunder i de skønne omgivelser på lodgen.

Dag 4 – 8: Safari i Madikwe fra Thakadu River Camp

I Madikwe Game Reserves østlige del finder du Thakadu River Camp. Lejren, som i virkeligheden er et luksuriøst lodge, består af 12 lækre teltsuiter, der alle har egen terrasse med udsigt til Marico River. Teltene har kanvassider og tag, men er indrettet med bløde stole, store indbydende senge, smukke træmøbler og et fuldt udstyret badeværelse. Der findes både telte til to personer og familietelte.
Hovedbygningen i lejren består af et stort loungeområde, restaurant og reception. Bygningen er konstrueret i træ og med stråtag og emmer af varme og autentisk afrikansk stemning. En sand oase, der smelter godt sammen med den tætte bush som omgiver lodgen. I hovedbygningen finder du desuden den rustikke bar og i forbindelse med bygningen ligger et indbydende lille poolområde. Både baren og poolen er gode, når du skal slappe af efter en oplevelsesrig dag i bushen.
Når du ankommer til lodgen bliver du bud velkommen af det imødekommende personale, som gør alt, hvad de kan for at gøre dit ophold til noget helt specielt. Der tilbydes dagligt to gamedrives fra lodgen med erfarne og veluddannede rangere, der tager dig med ud i bushen på jagt efter The Big Five. Læg også mærke til det rige fugleliv i Madikwe, som vil imponere selv den, der ikke har den store interesse for fugle.
En stor del af dagen går med at opleve reservatets enestående dyreliv. To gange om dagen kan du komme på game drives, hvor du sammen med en kyndig guide tager ud på savannen for at opleve elefanter, næsehorn, løver, leoparder og bøfler i deres naturlige element. Du har også mulighed for at opleve nogle af de 350 fuglearter, der lever i reservatet på fugleudflugter eller tage på vandreture i bushen. Med fem dage til rådighed får du rig mulighed for at opleve magien i den afrikanske bush. Nyd disse dage fyldt med spændende natur- og dyreoplevelser og afslapning på lodgen.

Dag 9: Afrejse fra Madikwe mod Danmark

Du bliver hentet ved lodgen i Madikwe Game Reserve og kørt til lufthavnen i Johannesburg, hvor hjemrejsen mod Danmark begynder.

Dag 10: Ankomst til Danmark.

Du har atter fødderne på dansk jord efter et safarieventyr udover det sædvanlige.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra 20.995 kr.   Fra 16.295 kr. 
 Højsæson  Fra 21.495 kr.   Fra 16.995 kr. 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Sydafrika t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Personlig modtagelse i lufthavnen
 • Transport fra Johannesburg lufthavn-hotel t/r
 • 1 nat i Johannesburg
 • Privat transport fra Johannesburg til Madikwe River Lodge t/r
 • 6 nætter på Thakadu River Camp inkl. alle måltider samt 2 safariaktiviteter pr. dag
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.