^
 • Big Five safari i Madikwe

  10 dage fra kr.17.800

 • Big Five safari i Madikwe

  10 dage fra kr.17.800

Big Five safari i Madikwe

Tag på spændende safariture blandt ’The Big Five’, og forkæl dig selv på det luksuriøse Thakadu River Camp.

10 dage fra kr. 17.800

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 22.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.000
Prisen inkluderer: Fly, hotel og lodge overnatninger, transport til/fra hotel og lodge, måltider samt safariaktiviteter

Denne rejse byder på storbyferie i Johannesburg og den ultimative safarioplevelser og ren afslapning på den dejlige Thakadu River Camp. Din rejse starter i den summende metropol Johannesburg, hvor du tilbringer et par dage, inden du rejser videre til Madikwe Game Reserve. Her venter dig masser af spændende game drives med erfarne guides, hvor du blandt andet har mulighed for at møde elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet – også kendt som ’The Big Five’. Der er også rig mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af på Thakadu River Camp i rolige og afslappende omgivelser. Der venter dig kort sagt et helt fantastisk safarieventyr. 

 

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark mod Johannesburg i Sydafrika. 

Dag 2: Ankomst til Johannesburg

Du ankommer til Johannesburg, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Johannesburg. Brug resten af dagen på at udforske Johannesburg, og lad op til alle de oplevelser, der venter forude.

Dag 3: Johannesburg og cykeltur i Soweto

I dag venter en cykeltur gennem Soweto township ved Johannesburg. Dette er en anderledes måde at opleve livet og hverdagen i en township. Turen foregår i selskab med en lokalkendt guide, som fortæller dig om områdets historie og udvikling gennem tiden. Du besøger Nelson Mandelas tidligere hus i Soweto, der nu er kendt som Mandela Family Museum, og Hector Petersons mindesmærke. Turen afsluttes med et traditionelt måltid ved Lebo's Backpackers, inden du vender tilbage til Johannesburg.

Dag 4: Johannesburg - Madikwe

Fra Johannesburg går turen med privat transfer til Madikwe Game Reserve, hvor der venter dig masser af spændende safarieventyr. Det er en køretur på omkring 4,5 time, men der er nok at kigge på undervejs. Landskabet bliver snart mere øde, og den fascinerende afrikanske bush tager over. 

Du indlogeres på Thakadu River Camp, som vil være din base de næste fem dage. Her venter en perlerække af spændende game drives og afslappende stunder i de skønne omgivelser på lodgen.

Dag 5 – 8: Safari i Madikwe fra Thakadu River Camp

Thakadu River Camp er en luksuriøs lodge, der består af 12 lækre teltsuiter, som alle har egen terrasse med udsigt til Marico River. Teltene har kanvassider og tag, men er indrettet med bløde stole, store indbydende senge, smukke træmøbler og et fuldt udstyret badeværelse. Hovedbygningen i lejren består af et stort loungeområde, restaurant og reception. Bygningen er konstrueret i træ og med stråtag og emmer af varme og autentisk afrikansk stemning. En sand oase, der smelter godt sammen med den tætte bush som omgiver lodgen. I hovedbygningen finder du desuden den rustikke bar og i forbindelse med bygningen ligger et indbydende lille poolområde.

Der tilbydes dagligt to gamedrives fra lodgen med erfarne og veluddannede rangere, der tager dig med ud i bushen på jagt efter The Big Five. Læg også mærke til det rige fugleliv i Madikwe, som vil imponere selv den, der ikke har den store interesse for fugle. Med fem dage til rådighed får du rig mulighed for at opleve magien i den afrikanske bush. Nyd disse dage fyldt med spændende natur- og dyreoplevelser og afslapning på lodgen.

Dag 9: Afrejse fra Madikwe mod Danmark

Du bliver hentet ved lodgen i Madikwe Game Reserve og kørt til lufthavnen i Johannesburg, hvor hjemrejsen mod Danmark begynder.

Dag 10: Ankomst til Danmark.

Du har atter fødderne på dansk jord efter et safarieventyr udover det sædvanlige.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 22.900   Fra kr. 17.800 
 Højsæson  Fra kr. 24.900   Fra kr. 19.900 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Sydafrika t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Personlig modtagelse i lufthavnen
 • Transport fra Johannesburg lufthavn-hotel t/r
 • 2 nætter på hotel i Johannesburg inkl. morgenmad
 • Heldagscykeltur i Soweto
 • Privat transport fra Johannesburg til Thakadu River Camp t/r
 • 5 nætter på Thakadu River Camp inkl. alle måltider samt 2 safariaktiviteter pr. dag
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.