^
 • Billig sommerferie i Sydafrika

 • Billig sommerferie i Sydafrika

 • Billig sommerferie i Sydafrika

 • Billig sommerferie i Sydafrika

Billig sommerferie i Sydafrika

Oplev det bedste af det sydlige Sydafrika på denne kør-selv rejse i bil med stop i Cape Town, Hermanus, Knysna og Lalibela Game Reserve.

11 dage fra kr. 14.700*

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger samt safariaktiviteter

*Prisen er baseret på afrejse mellem maj og september 2019 og ved køb inden 28. februar 2019. I denne periode sparer du op til 45% sammenlignet med prisen i højsæsonen.

Oplev det bedste af det sydlige Sydafrika på denne kør-selv rejse i bil. Du starter dine oplevelser i Cape Town, hvor du bor på The Bay Hotel i det eksklusive område Camps Bay. Udforsk byens mange seværdigheder, besøg Robben Island, eller tag på en dagstur til Kap Det Gode Håb, hvor der venter storslået natur og et spændende dyreliv. Fra Cape Town kører du østpå langs med kysten. Denne strækning er kendt som Garden Route. Her møder Det Indiske Oceans den rå kyststrækning og skaber et smukt sceneri, hvor hvaler og delfiner med held kan ses fra land. Du gør stop i Hermanus og Knysna, hvor du bor på lækre hoteller med fabelagtig udsigt og luksuriøs indretning. Her kan du slappe af efter dage fyldt med oplevelser i de små byer og den omkringliggende natur. Rejsen slutter af i Lalibela Game Reserve på den lille charmerende Lentaba Safari Lodge. Her er der sørget for det hele, og du kan bruge dagene på at opleve reservatets rige dyreliv og slappe af ved poolen, inden aftensmaden serveres under den funklende stjernehimmel.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Cape Town

Du ankommer veludhvilet til Sydafrika om morgenen, da der ingen tidsforskel er mellem Danmark og Sydafrika. Du bliver mødt i lufthavnen og får udleveret din lejebil. Fra lufthavnen går turen mod The Bay Hotel i Cape Town. Det luksuriøse hotel ligger ved den smukke Camps Bay med udsigt til den lange hvide sandstrand og bjergene i baggrunden. Hotellet er moderne indrettet i lyse farver og byder på intet mindre end fire restauranter og en lækker opvarmet pool. Lige uden for hotellet ligger promenaden med butikker, caféer og et væld af restauranter. Her kan du kan shoppe, nyde en eftermiddagsdrink eller spise en god middag. Du overnatter på The Bay Hotel 3 nætter.

Dag 3-4: Cape Town

De kommende dage kan du bruge, som du ønsker. Selve Cape Town byder på rigtig mange spændende turistattraktioner. En af de mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred Waterfront, hvor du finder alt lige fra specialforretninger, shoppingcentre, markeder, teatre, biografer og barer til restauranter, hoteller, og et akvarium. En anden mulighed er at tage svævebanen til toppen af Table Mountain, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen og havet. Heroppe er der desuden rig mulighed for at komme på gode vandreture. Har du lyst til at opleveCape Towns kontraster, kan du besøge en township. Her oplever du med egne øjne de forhold, som størstedelen af Cape Towns befolkning lever under. Det er et fattigt område, men der hersker alligevel en livsglæde, entusiasme og ånd, som er helt unik for Sydafrika. Ønsker du at opleve en Township, bør det foregå på en arrangeret tur, ikke på egen hånd. En tredje mulighed kunne være at søge lidt uden for byen og udforske Vinlandet, hvor nogle af landets bedste vine bliver til. Eller måske var det noget med en tur til Kap Det Gode Håb, som byder på skøn natur, rå klipper og ikke mindst pingviner. Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet, er også et besøg værd, hvis du interesserer dig for historie.

Dag 5: Cape Town – Hermanus

Efter tre skønne dage i Cape Town går turen videre langs med kysten mod byen Hermanus. Tag ruten langs med kysten frem for den kortere rute inde i landet. Kystvejen tager cirka to timer og byder på skønne udsigter over havet, hvor sydlige rethvaler ofte ses fra land i perioden fra juli og november. Ved Betty's Bay kan du opleve en stor pingvinkoloni, men hele kyststrækningen er utrolig smuk, så der er mange muligheder for at gøre stop undervejs. Du tilbringer en enkelt nat i Hermanus på Harbour House. Hotellet ligger i hjertet af det gamle havneområde med en fantastisk udsigt over havet. Hotellet har egen pool og en god restaurant, som bruger friske lokale produkter i deres madlavning. Her er også en skøn vinbar, hvor du kan nyde en drink efter en oplevelsesrig dag. Ikke langt fra hotellet finder du Hermanus’ marked, restauranter og caféer.

Dag 6: Hermanus – Knysna

I dag går turen fra Hermanus til kystbyen Knysna, som ligger godt 400 km mod øst. Du kan vælge at følge kysten, eller du kan køre ind i landet og følge R62, der også er kendt som verdens længste vinrute. Denne rute er lidt længere og vil tage dig det meste af dagen. Vel fremme ved Knysna indlogerer du dig på Pezula Hotel i Knysna. Hotellet ligger smukt øst for Knysna med udsigt over landskaberne og Det Indiske Ocean. Hotellet er luksuriøst indrettet og byder på to restauranter, en bar og en golfbane, hvis det har din interesse. Du kan også træne i fitnesscentret, nyde en massage i spaen eller udforske området på hesteryg.

Dag 7: Knysna

Du har hele dagen til at nyde Knysna og den smukke omkringliggende natur. Knysna er en rigtig lille perle. Byen ligger smukt ned til en pragtfuld lagune omgivet af oprindelige skove, små søer og gyldne strande. En god måde at få et indtryk af områdets natur er ved at tage en sejltur på lagunen til Featherbed Nature Reserve, hvor en kort køretur fører til toppen af udsigtspunktet Western Head. Herfra er der en fantastisk udsigt over Knysna og lagunen. Eller du kan finde badetøjet frem, og nyde dagen på stranden. Men sørg for at have appetit til Knysnas mest berømte specialitet, friske østers, der serveres på hyggelige fiskerestauranter på byens marina.

Dag 8: Knysna – Lalibela

I dag sætter du kursen mod Lalibela Game Reserve, som ligger 350 km fra Knysna. Turen går ad den smukke Garden Route, som byder på den ene forrygende udsigt over Det Indiske Ocean efter den anden. Forude venter ægte safarioplevelser på den lille Lentaba Safari Lodge. Her der er plads til blot 20 gæster, som bor i private stråtækte hytter omgivet af haver, der smelter sammen med den omkringliggende bush. Alle hytter har sin egen terrasse med udsigt over dalen neden for lodgen. Lodgen er indrettet i afrikansk stil, og byder på pool, restaurant og flere fælleområder med udsigt til et lille vandhul, hvor der ofte kan ses dyr.

Dag 9: Lalibela

Inkluderet i opholdet er morgen- og aftensafari, hvor du får mulighed for at kommet helt tæt på reservatets dyr så som løver, næsehorn, zebraer, elefanter, giraffer og mange flere. Med i safaribilen er en dygtig guide, der undervejs fortæller en masse om områdets natur og dyreliv. Ind imellem dagens game drives kan du slappe af ved poolen, nyde en drink i baren eller bare betragte udsigten fra din private terrasse. Desuden får du al mad og drikkevarer serveret under dit ophold, og nogle af måltiderne kan du nyde i lodgens udendørs boma, hvis vejret tillader det. Så du skal bare længe dig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

Dag 10: Lalibela – Port Elizabeth og hjemrejse

I dag er det blevet tid til at køre mod Port Elizabeth. Her afleverer du din lejebil i lufthavnen og stiger på flyet mod Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark igen efter 10 dages eventyr i Sydafrika.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Maj - september  Fra kr. 14.700*  Spørg om pris

*Prisen er baseret på afrejse mellem maj og september 2019 og ved køb inden 28. februar 2019. I denne periode sparer du op til 45% sammenlignet med prisen i højsæsonen.

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Cape Town
 • Personlig modtagelse i lufthavnen i Cape Town
 • 9 dages billeje inkl. fri km., alle forsikringer, GPS og envejsleje
 • 3 nætter på The Bay Hotel i Cape Town
 • 1 nat på Harbour House i Hermanus
 • 2 nætter på Pezula Hotel i Knysna
 • 2 nætter på Lentaba Safari Lodge i Lalibela Game Reserve
 • Flyrejse fra Port Elizabeth til Danmark

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Benzin i forbindelse med billeje, gebyr for envejsleje samt administrationsgebyr
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.