^
  • Vinlandet for de eventyrlystne

    Forude venter en heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

Vinlandet for de eventyrlystne

Fra Capetown kører du sammen med din private guide mod landbrugsdistriktet Paarl, hvor du gør dagens første stop ved Rhebokskloof, som ligger smukt på siden af det majestætiske Paarl Mountain. Der venter dig en tur gennem smuk natur på enten hesteryg eller firehjulstrukken motorcykel efterfulgt af en vinsmagning.

Næste stop på turen er charmerende Franschhoek, der blandt andet er kendt som ”the Gourmet Capital of South Africa”. Nyd en rundtur og vinsmagning på Haute Cabriere Estate – en oplevelse, der er både underholdende og informativ. Midt på dagen kan du spise et godt måltid mad på en af byens mange prisvindende restauranter. Efter frokost kan du gå en tur langs hovedgaden, hvor små gallerier, butikker, antikvariater, bistroer og caféer ligger side om side, og snyd ikke dig selv for et besøg I Huguenot Chocolate Factory, hvis du har en sød tand.

Fra Franschhoek kører du videre til Stellenbosch, hvor du kan se frem til endnu en vinsmagning på Blaauwklippen Wine Estate, som blandt andet anvender naturlig gær fra druerne i fremstillingen af vinen, hvilket giver den en helt unik smag.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Heldagstur fra kr. 2.000

Prisen inkluderer

  • Dygtig privat guide
  • Transport
  • Entréer
  • Vinsmagninger