^
  • Safari i Kruger

    Oplev fantastisk safari på Gomo Gomo Lodge, der ligger på et privat landområde i Kruger National Park.

Safari i Kruger

4 dage fra kr. 5.370

Oplev safari i absolut verdensklasse på Gomo Gomo Game Lodge, der ligger på et privat vildtreservat med direkte adgang til verdensberømte Kruger National Park. Lodgen består af flotte stråtækte hytter, og du kan se frem til to daglige safarikørsler samt dejlige timer ved poolen, der ligger med udsigt til naturen og dyrelivet. Morgenmad og frokost serveres i en åben stråtækt bygning med udsigt til et vandhul, hvor dyr kommer for at drikke, mens middagene serveres omkring bålet under den funklende stjernehimmel. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Ankomst til Gomo Gomo

Ved ankomsten til Hoedspruit Lufthavn står en chauffør klar til at køre dig til Gomo Gomo Game Lodge. Lodgen ligger omgivet af vild natur i Klaserie Private Nature Reserve, der grænser op til den verdensberømte Kruger National Park. Der er ingen hegn mellem de to naturområder, så dyrene vandre frit fra det ene område til det andet. 

Lodgen består af komfortable stråtækte hytter med privat badeværelse. Også fællesarealerne er indbydende, og det er fristende at vaske rejsestøvet af i den udendørs pool, der ligger med udsigt til naturen, inden det er tid til den første safari på udkig efter vildtreservatets rige dyreliv. Tilbage på lodgen er der blevet tændt op i olielamperne, og inden længe serveres en lækker middag omkring bålets flakkende skær, mens natten sænker sig over Afrika. 

Dag 2 – 3: Safari på Gomo Gomo

Næste morgen vågner du ved daggry klar til endnu en safari. Med et areal svarende til 2/3 af Jylland er Kruger National Park blandt de største og bedste nationalparker i Afrika. Løver, leoparder, elefanter, flodheste, zebraer, giraffer og alle de andre ikoniske dyr lever her. Men hold også udkik efter de mange graciøse antiloper, de smukke sommerfugle eller de sjove gødningsbiller, som triller rundt med kugler af elefantgødning. Hvad du ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men dyrene er her, så hold øje med bevægelser i græsset.

Tilbage på lodgen venter en god morgenmad med udsigt over et vandhul, hvor elefanter og andre dyr af og til kommer for at drikke. De varme timer midt på dagen går med afslapning i skyggen eller badning i poolen, inden det sidst på eftermiddagen igen er tid at sætte sig til rette i den åbne safaribil.

Dag 4: Afrejse fra Gomo Gomo

Morgenen byder på en sidste safaritur, inden det er tid at køre mod lufthavnen i Hoedspruit. Herfra kan du rejse hjem til Danmark eller fortsætte din rejse i Sydafrika. 

Pris pr. person

4 dage fra kr. 4.995

Prisen inkluderer

  • Transfer fra Hoedspruit lufthavn t/r
  • 3 nætter på Gomo Gomo Game Lodge
  • Alle måltider
  • 2 x safari-aktiviteter pr. dag