^
  • Oplev Panoramaruten

    Oplev Blyde River Canyon og alle de andre højdepunkter langs Panoramaruten på denne 4-dages tur.

Oplev Panoramaruten

3 dage fra kr. 3.300

Panoramaruten mellem Johannesburg og Kruger National Park byder på nogle af de mest dramatiske landskaber i Sydafrika. Med 3 dage til rådighed, har du god tid til at nyde naturen og områdets hyggelige byer. Både på en guidet heldagstur og et møde med det lokale Shangaan stammefolk. Efter opholdet på Panoramaruten, vil det være oplagt at fortsætte med safari i Kruger National Park.

Bestem selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere her, og kontakt os.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Ankomst til Hazyview

Ved ankomsten til lufthavnen står en chauffør klar til at køre dig til dit hotel i Hazyview. Her er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser. Om aftenen stilles tiden tilbage og du tilbringer aftenen med det oprindelige stammefolk ved Sabie Floden, Shangaan folket. Når solen går ned besøger du stammehøvdingen i hans landsby og den lokale "sangoma" (heksedoktor). I den kongelige landsby, også kaldet "kraal" venter der også en storslået optræden med dans og sang, der afsluttes med en overdådig traditionel middag.

Dag 2: Heldagstur langs Panoramaruten

Dagen byder på en fantastisk guidet heldagstur til Drakens-bjergene, der med sine dramatiske klippeformationer og dybe kløfter, der står i skærende kontrast til de omkringliggende, flade landskaber. Scenerierne her er uden tvivl blandt de smukkeste i Sydafrika, så du har meget i vente. Blandt de absolutte højdepunkter er den storslåede kløft, Blyde River Canyon, der skærer sig 60 km gennem landskabet, før den forsvinder ud i lavlandet på den anden side af bjergene. Det er også her, du finder udsigtspunkt God's Window. Navnet er velvalgt, for udsigten ud over kløften langt under dig er intet mindre end superb. Udsigten er om mulig lige så storslået ved Three Rondavels samt ved Bourke's Luck Potholes, hvor vandet gennem millioner af år har skåret fantastiske mønstre i klipperne.  

Dag 3: Afrejse fra Hazyview

Nyd en stille og rolig morgen på hotellet, inden turen går mod lufthavnen. 

Pris pr. person

3 dage fra kr. 2.895

Prisen inkluderer

  • Transfer fra Nelspruit Lufthavn t/r
  • 2 nætter på Hippo Hollow inkl. morgenmad
  • 1 x heldagtur på Panorama Ruten
  • Aftentur til Shangaan Village inkl. show og middag