^
  • Cykeltur til Khayelitsha

    Oplev Cape Towns største township på en ny måde. Nemlig på en cykeltur til Khayelitsha.

Cykeltur til Khayelitsha

Et besøg i en township er en oplevelse for livet. Mange synes, det er hårdt - og måske unødvendigt - at se fattigdom og blikskure. Men townships og fattigdom er en del af det moderne Sydafrika, som man ikke kan se bort fra, og et besøg i en township vil åbne dine øjne for en livsglæde og en stolthed, du ikke ser mage til mange steder. Denne halvdags tur adskiller sig fra mange andre township-ture ved, at det netop ikke er blikskure og fattigdom, som er i centrum, men der imod håb, fremtid og et forsøg på at gøre en forskel.

I samarbejde med Velokhaya oplever du townshippen Khayelitsha. Velokhaya er en nonprofit organisation, som arbejder for at introducere cykelsporten til fattige unge i Sydafrika og via sport give dem håb, drømme og en fremtid. Velokhaya giver de unge et sted at samles, en hobby at samles om og en mulighed for at blive dygtige til noget.

Sammen med din guide cykler du gennem Khayelitsha og oplever lokale pubber og slagtere, som griller under åben himmel. Du ser butikker, små frisørsaloner indrettet i containere og garager, som gør det ud for markeder, hvor der sælges alt mellem himmel og jord. Inden turen går retur til dit hotel, bliver der også tid til en forfriskning.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 895

Prisen inkluderer

  • Transport fra Cape Town til Khayelitsha t/r
  • Cykel og udstyr
  • Engelsktalende lokalguide
  • Forfriskninger