^
 • Sydafrikas højdepunkter

  15 dage fra kr. 21.500

 • Sydafrikas højdepunkter

  15 dage fra kr. 21.500

 • Sydafrikas højdepunkter

  15 dage fra kr. 21.500

 • Sydafrikas højdepunkter

  15 dage fra kr. 21.500

 • Sydafrikas højdepunkter

  15 dage fra kr. 21.500

 • Sydafrikas højdepunkter

  15 dage fra kr. 21.500

Sydafrikas højdepunkter

Start med storbyferie i Cape Town, kør derefter langs smukke Garden Route og slut af med oplevelser på Panoramaruten og safari i Kruger National Park med The Big 5!

15 dage fra kr. 21.500

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 23.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.000
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger på lodges, nogle måltider samt safariaktiviteter

Storby, natur og safari
Drømmer du om at udforske Cape Town, køre ad smukke Garden Route i egen bil og opleve den naturskønne Panorama Rute samt ægte safari i et privat vildtreservat ved Kruger National Park? Så er den store Sydafrika rundrejse noget for dig!

Frihed med egen bil
Du har en lejet bil til rådighed, hvilket giver masser af frihed til at udforske undervejs. Men vi har reserveret alle overnatninger til dig hjemmefra, så det er både nemt og bekvemt. Det eneste du skal gøre er at slappe af og nyde Sydafrikas fantastiske natur og oprigtige gæstfrihed.

 

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Sydafrika

Du ankommer til Port Elizabeth ved middagstid. Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, så turen foregår som oftest uden jetlag. Vel ankommet bliver du budt velkommen i lufthavnen, hvor du også modtager din personlige rejseplan. Herefter henter du lejebilen og kører til byen Knysna, hvor du har tre overnatninger på et dejligt hotel.

Dag 3-4: Knysna

Dagene i Knysna er til fri disposition, og med hele 2 dage til rådighed er der rig mulighed for at udforske hjertet af Garden Route. Knysna, der ligger ved Knysna-lagunen er omgivet af frodige skove, fredfyldte søer og gyldne strande. Der er masser af aktiviteter i området såsom vandring, cykling, besøg i Knysna Elephant Park eller blot nyde den lækre seafood og de friske østers, som byen er kendt for.

Dag 5: Knysna - Montagu

Idag tager du afsked med Knysna og kører ad den smukke Route 62 til byen Montagu, der ligger i de berømte vinlande.  R62, der også er kendt som verdens længste vinrute, vil tage dig det meste af dagen. Men du vil blive rigt belønnet med en fantastisk natur! Hvis du har lyst, kan vi være behjælpelige med at arrangere en overnatning i for eksempel Oudtshoorn, der er kendt for sine strudse, inden du kører videre til Montagu. Dette vil give dig lidt mere tid til at opleve området og de enestående drypstenshuler, Cango Caves, nord for Oudtshoorn.

Dag 6: Montagu - Cape Town

Brug morgenen og formiddagen på at udforske de omkringliggende vingårde, inden du sætter kursen mod Cape Town. Undervejs kan du naturligvis gøre stop i de kendte vinbyer Stellenbosch eller Franschhoek, og nyde en dejlig frokost. I Cape Town venter 3 nætter på et hyggeligt B&B.

Dag 7-8: Cape Town

Dagene er frie til at opleve Cape Town, der med rette anses for at være blandt verdens smukkeste byer. Selve Cape Town by byder på mange turistattraktioner, hvoraf den mest kendte er havnefronten, Victoria & Alfred Waterfront. Her finder du specialforretninger og store indkøbscentre, markeder, teatre, biografer, barer, restauranter, hoteller, et akvarium samt South African Maritime Museum. Stemningen er helt speciel på havnefronten - især om aftenen. En anden mulighed er at tage svævebanen til toppen af Table Mountain, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen og havet. Området byder desuden på mange gode vandreture.
Du kan også vælge at tage bilen og køre langs den fantastiske kyststrækning, Chapman's Drive, ned til Kap Det Gode Håb. Undervejs passerer du den hyggelige lille by, Simon's Town. Byen selv oser af historie, og på den nærliggende strand, Boulders Beach, holder en stor pingvinkoloni til.
En anden mulighed er at besøge en Township. Her vil du opleve de forhold, størstedelen af Cape Towns befolkning lever under. På trods af omstændighederne og de fattige leveforhold, vil du opleve den fantastiske livsglæde, entusiasme og ånd, som det sydafrikanske folk besidder. Ønsker du at opleve en Township, bør det foregå på en arrangeret tur, ikke på egen hånd!

Dag 9: Cape Town - Panorama Ruten

Du nyder en sidste morgenmad i Cape Town og kører til lufthavnen, hvor lejebilen afleveres. Herfra går turen nu nordpå til byen Hoedspruit, der er udgangspunktet for dine oplevelser på den smukke Panorama Rute og ikke mindst safari ved Kruger. I Hoedspruit bliver du hentet i lufthavnen og kørt til den dejlige Iketla Lodge, hvor de næste 2 nætter tilbringes. Morgenmad og middag er inkluderet i opholdet her samt muligheden for at tage på guidede vandreture på lodgens område.

Dag 10: Heldagstur til Panorama Ruten

Dagen byder på en guidet heldagstur på Panorama Ruten. Med sine dramatiske klippeformationer og dybe kløfter, der står i skærende kontrast til de omkringliggende, flade landskaber, er Panorama Ruten blandt de smukkeste områder i Sydafrika. Det er her, du finder den storslåede kløft, Blyde River Canyon, der skærer sig 60 km gennem landskabet, før den forsvinder ud i lavlandet på den anden side af bjergene. Det er også her, du finder udsigtspunktet, God's Window. Navnet er velvalgt, for udsigten ud over kløften langt under dig er intet mindre end superb.

Dag 11: Iketla Lodge - Safari ved Kruger

Efter morgenmaden bliver du kørt gennem Blyde River Canyon til Balule, der er et af de mange private vildtreservater, der grænser op til den verdensberømte Kruger National Park. Der er igen hegn mellem Balule og Kruger, og dyrene har derfor frit lejde mellem områderne. En fordel ved at bo i de private reservater er også, at man på de arrangerede game drives må køre væk fra vejen, og derved komme endnu tættere på Afrikas vilde dyr. I Balule indlogeres du på den dejlige og stemningsfulde Mohlabetsi Safari Lodge, hvor værtsparret Alma og Tony vil forkæle dig de næste 3 nætter. Alle måltider samt 2 safariaktiviteter pr. dag er inkluderet i opholdet og efter en hjertelig frokost tager du om eftermiddagen på din første safari-kørsel i søgen efter de vilde dyr.

Dag 12-13: Safari ved Kruger

Dagene på Mohlabetsi Safari Lodge står i safariens tegn. Du står op med solen, og sammen med lodgens øvrige gæster begiver du dig på dit første game drive ud i reservatet i søgen efter Afrikas vilde dyr. Du har naturligvis en erfaren ranger med, der hjælper med at lokalisere dyrene. Tilbage på lodgen venter morgenmaden, og der er tid til at slappe af og fordøje morgenens oplevelser. Sidst på eftermiddagen bevæger du dig atter ud i åbne køretøjer for at lede efter løver, elefanter, næsehorn og alle de andre vilde dyr i området. Middagen nydes på lodgen, mens mørket stille sænker sig over bushen.

Dag 14: Afrejse fra Sydafrika

Der er tid til en sidste safari inden morgenmaden. Herefter bliver du kørt til lufthavnen i Hoedspruit, hvorfra der flyves til Johannesburg og videre tilbage mod Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Idag ankommer du til Danmark efter en spændende rundrejse i Sydafrika.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
Højsæson  Fra 24.900 kr.   Fra 22.300 kr. 
Lavsæson  Fra 23.900 kr.  Fra 21.500 kr.
 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-Sydafrika t/r inkl. flyskatter
 • Personlig modtagelse i lufthavnen
 • 7 dages billeje fra Port Elizabeth-Cape Town inkl. GPS, fri km og forsikring i bilgruppe
 • 3 nætter på hotel i Knysna inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Montagu inkl. morgenmad
 • 3 nætter på hotel i Cape Town inkl. morgenmad
 • Indenrigsflyvning fra Cape Town til Hoedspruit
 • Transport fra Hoedspruit til Iketla Lodge
 • 2 nætter på Iketla Lodge inkl. morgenmad, middag, gratis te- og kaffe hele dagen samt div. aktiviteter
 • Heldagsudflugt på Panorama Ruten med engelsktalende guide
 • Transport fra Iketla Lodge til Mohlabetsi Safari Lodge
 • 3 nætter på Mohlabetsi Safari Lodge inkl. alle måltider, te/kaffe samt 2 safariaktiviteter pr. dag
 • Transport fra Mohlabetsi Safari Lodge til Hoedspruit
 • Indenrigsflyvning fra Hoedspruit til Johannesburg
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Flere oplevelser

Flere oplevelser