^
 • Rovos, Vandfald og Safari

  12 dage fra kr. 38.900

 • Rovos, Vandfald og Safari

  12 dage fra kr. 38.900

 • Rovos, Vandfald og Safari

  12 dage fra kr. 38.900

 • Rovos, Vandfald og Safari

  12 dage fra kr. 38.900

 • Rovos, Vandfald og Safari

  12 dage fra kr. 38.900

Rovos, Vandfald og Safari

Tag på en rejse tilbage i tiden med det legendariske Rovos Rail – fra Pretoria i Sydafrika gennem Zimbabwe til de mægtige Victoria Vandfald.

12 dage fra kr. 38.900

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Tillæg i højsæson fra kr. 2.000
Prisen inkluderer: Fly, transport, togrejse, overnatninger inkl. mange måltider og safari

Tag på en rejse tilbage i tiden med “The Pride of Africa” – det legendariske Rovos Rail – fra Pretoria i Sydafrika gennem Zimbabwe til de mægtige Victoria Vandfald.

Træd tilbage i tiden til kolonitidens charme med et ophold på det berømte Victoria Falls Hotel, der ligger med udsigt til vandfaldene. Nyd en high tea på terrassen og måske en gin og tonic alt imens solen går ned over Afrika.

Hele herligheden afsluttes med 3 dages intens safari på en dejlig lodge i et uturistet område af Botswanas Chobe National Park, der bl.a. er kendt for sin enorme koncentration af elefanter.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra med et flyskift undervejs Danmark til Johannesburg i Sydafrika, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Johannesburg og Pretoria

Ved ankomsten til Johannesburg bliver I mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hjem i regeringsbyen Pretoria, hvor natten tilbringes.

Castello di Monte er et 5-stjernet guest house, der emmer af luksus og elegance. Huset er opført i toscansk stil og byder på en fantastisk udsigt over Pretoria. I den smukt anlagte have kan I nyde en forfriskende dukkert i poolen eller blot slappe af ovenpå flyrejsen og glæde jer til de næste dages eventyr.

Pretoria, der på trods af sin status som hovedstad, ligner mere en romantisk forstad end, hvad de fleste forstår ved en hovedstad. Smuk arkitektur, parker og veje flankeret af jacaranda-træer. Når byens cirka 70.000 jacaranda-træer begynder at blomstre i begyndelsen af oktober måned, er byen som indhyllet i et lilla tæppe. Det er et fantastisk syn, og byen har da også fået tilnavnet Jacaranda City af samme årsag.

Der findes flere interessante bygninger i Pretoria. Rundt om torvet Church Square, der domineres af en statue af den tidligere præsident Paul Krüger, finder I nogle af byens ældste bygninger blandt andet Old Raadsaal og Palace of Justice. Regeringsbygningen, Union Buildings, er en imponerende rød sandstensbygning med en tilhørende park. Herfra kan I få en smuk udsigt over byen.

Dag 3: Afgang med Rovos Rail

I nyder en tidlig morgenmad på hotellet, inden I bliver kørt til Rovos Rails private perron på Capital Park Station. Kl. 10:30 er der afgang og den røde løber bliver rullet ud, og forude venter 3 dage med gourmetmiddage og tilhørende vine, der serveres i den elegante spisevogn. Alt sammen bidrager det til den klassiske safariånd. Toget er den afrikanske udgave af Orient Expressen, og der er lagt op til oplevelser for livet, hver gang toget sætter i bevægelse og triller ud i den storslåede afrikanske natur. Kursen er sat mod grænsen til nabolandet Zimbabwe, og det er blot at læne sig tilbage og nyde den smukke afrikanske natur og de udsøgte måltider, der serveres ombord.

Dag 4: Gennem Zimbabwe

I dag fortsætter rejsen videre gennem Zimbabwe mod byen Bulawayo Bulawayo via Rutenga og Somabhula. Det siges at Zimbabwe ikke, som de andre lande i det sydlige Afrika, blev velsignet med guld og diamanter men derimod med nogle af de smukkeste landskaber – og fra jeres luksuriøse rullende hjem, er det blot at nyde udsigten af de maleriske landskaber, der glider forbi som en film uden for vinduet. Toget stopper for natten ved byen Mpopoma.

Dag 5: Safari i Hwange National Park

Idag kører Rovos langs den østlige grænse af Hwange National Park med kurs mod “The Hide”, hvor et eftermiddags game drive venter. I kører i åbne safari-køretøjer ud i parken i søgen efter Zimbabwes vilde dyr.

Hwange National Park er et af Afrikas prægtigste tilflugtssteder for kontinentets vilde dyr og er hjemsted for store flokke af elefanter, bøfler, zebra samt en stor koncentration af giraffer.

Parken, der ligger i det nordvestlige Zimbabwe, dækker et område på ikke mindre end 14.600 km2. Parken er hjem for hele 105 forskellige arter af pattedyr deriblandt også løver, leoparder og geparder. Man finder naturligvis også den sidste af Afrika’s Big Five i parken – næsehornet. Man mener også at Hwange har nogle af de største grupper af den ellers næsten udryddede vilde hund i Afrika i dag. Hwange har i mange år stået næsten uberørt hen grundet den politiske situation i Zimbabwe, men de sidste år er der atter åbnet op for safari – og med den også muligheden for at opleve en af de nationalparker i det sydlige Afrika, der endnu ikke er blevet helt overrendt af turister.

Efter en veloverstået safari vender I tilbage til jeres luksuriøse hjem ombord på Rovos og rejsen fortsætter nu sydpå mod grænsen til jeres sidste stop – de mægtige Victoria Vandfald.

Dag 6: Ankomst til Victoria Falls

I nyder en sidste morgenmad ombord på Rovos mens turen går mod Zambezi Floden og de imponerende Victoria Vandfald, hvor I stille triller ind på perronen foran jeres hjem for de næste 2 nætter, det legendariske Victoria Falls Hotel.

iden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria Vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og det perfekte udgangspunkt for at udforske området omkring de smukke vandfald.

Dag 7: Victoria Vandfaldene

”Mosi-oa-Tunya” – eller røgen der buldrer, der i 1855 blev ”opdaget” af Dr. David Livingstone, er i sandhed et imponerende syn. Vandfaldene falder mellem 60 – 110 meter og i den våde periode omkring midten af April kan ”sprayen” fra faldene rejse sig hele 450 meter op i luften. Besøg det lokale marked, der er et sandt paradis for shoppere. Her finder I alt hvad hjertet kan begære når det kommer til træudskæringer, masker, sæbestensskulpturer og meget mere.

Men Vic Falls er også mere end de mægtige vandfald. Området byder på et sandt overflødighedshorn af aktiviteter lige fra river rafting, helikopterflyvning og ikke mindst tætte møder med både elefanter og løver. Afslut dagen med middag på hotellet – eller nyd den på ”The Boma”, hvor traditionelle afrikanske retter og ikke mindst vildtkød står på menuen.

Dag 8: Mod Chobe National Park

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og kørt over grænsen til Kasane i Botswana, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hjem for de næste 3 nætter, den lækre Muchjene Safari Lodge.

Muchenje ligger i et privat reservat ved den mindre turistede vestlige del af parken.

De næste dage står nu i vildtlivets tegn, og alle måltider og aktiviteter er naturligvis inkluderet i opholdet.

Den lækre Muchenje er en af de få lodges, der ligger ved den vestlige del af Chobe Nationalparken og dens mere fjerne beliggenhed betyder, at I højst sandsynligt kommer til at opleve noget af det bedste, som parken har at byde på uden nødvendigvis at skulle dele det med et væld af andre safari-lystne rejsende. Her kommer I til at udforske områder af Chobe Nationalparken, som sjældent bliver set af andre. Lodgen ligger hævet over landskabet, og herfra har man en fantastisk og helt forfriskende udsigt over Chobe floden og Namibias Caprivi Strip i modsætning til mange af de andre lodges i området, der ligger helt nede ved floden.

Muchenje har en dejlig rustik og uformel atmosfære og med kun 11 hytter bliver stemningen lidt mere intim, end hvad man kan opleve andre steder i og omkring Chobe. De 11 stråtækte hytter er alle smukt indrettede og nyder alle godt af deres egen unikke udsigt over parken. Hver hytte har sin egen veranda, hvorfra man kan være tilbringe tiden med at betragte den smukke natur og det varierede dyreliv. Lodgens fællesområde med lounge, bar og swimmingpool er bygget med det for øje, at man skal kunne slappe af og nyde stedets charme og ikke mindst have mulighed for hele tiden at kunne betragte de af Afrikas vilde dyr, der måtte bevæge sig forbi stedet. Muchenje Safari Lodge er privatejet hvilket er med til at sikre en yderst personlig og varm service og et helt uforglemmeligt ophold.

Dag 9 - 10: Safari i Chobe

Dagene på Muchenje vil blive tilbragt blandt Afrikas vilde dyr. Lodgen byder på flere forskellige aktiviteter, deriblandt morgen-, eftermiddags- og aften game drives, hvor I kan opleve de dyr, der er mest aktive efter mørkets frembrud. Der er også mulighed for at opleve dyrelivet under en sejltur på Chobe-floden, tage på en bush walk eller sågar besøge en lokal landsby.

Chobe nationalparken er især kendt for sine store elefantflokke, og det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde i solnedgangen og betragte hundredevis af disse blide kæmper krydse floden i små familieflokke. Store bøffelflokke er også et af parkens vartegn, og derudover finder man yderligere to af Afrikas Big Five: Den majestætiske løve og den sky leopard. I floden lever flodheste side om side med krokodiller, og på land venter adskillige antilopearter, giraffer, gnuer, zebraer og geparder, og parken er desuden hjemsted for ikke mindre end 440 forskellige fuglearter.

En ting er sikkert – et ophold i Chobe vil uden tvivl byde på mindeværdige møder med Afrikas mange vilde dyr.

Dag 11: Afrejse fra Botswana

Efter flere dage med intense oplevelser i det sydlige Afrika, er det blevet tid til at sætte kursen tilbage mod Danmark.

I bliver kørt fra Muchenje tilbage til Kasane, hvorfra der flyves til Johannesburg. I Johannesburg skifter I fly og fortsætter nordpå til Danmark.

Dag 12: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer I til København efter en oplevelsesrig rejse gennem det sydlige Afrika.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra 38.900 kr.   Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra 40.900 kr.   Kontakt os for pris

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra København til Johannesburg og retur fra Kasane
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Johannesburg Lufthavn til Pretoria
 • 1 nat på Castello di Monte i Pretoria inkl. morgenmad
 • Transport fra Castello di Monte til Capital Park Station i Pretoria
 • Togrejse med Rovos Rail, 4 dage/3 nætter i pullman suite fra Pretoria til Vic Falls
 • Alle måltider og drikkevarer ombord på Rovos Rail
 • Game drive i Hwange National Park i selskab med erfaren engelsktalende ranger
 • 2 nætter på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
 • Transport fra Victoria Falls Hotel til Kasane i Botswana
 • Transport fra Kasane til Muchenje Safari Lodge
 • 3 nætter på Muchenje Safari Lodge
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Muchenje Safari Lodge
 • Ubegrænset antal safari-aktiviteter under opholdet på Muchenje Safari Lodge
 • Transport fra Muchenje Safari Lodge til Kasane Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.