^
  • Rejser til Johannesburg og det nordvestlige Sydafrika

    Vi sammensætter din rejse til Johannesburg og det nordvestlige Sydafrika helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Johannesburg og det nordvestlige Sydafrika

Oplev det nordvestlige hjørne af Sydafrika som byder på både storbyen Johannesburg og storslået natur.

Det er på en rejse til Johannesburg og det nordvestlige Sydafrika, at du for alvor oplever Sydafrikas kontraster. Johannesburg er en hektisk og eksotisk metropol, der på både godt og ondt rummer det moderne Afrika. Så kontrasten kunne næsten ikke være større, når du lægger byen bag dig og kører ud i noget af Sydafrikas vildeste og mest storslåede natur. Nyd en luksussafari i fantastiske Madikwe Game Reserve på kanten af Kalahari-ørkenen. Eller bo i den unikke ferieby Sun City, der byder på et væld af aktiviteter, golfbaner, restauranter og safari i Pilanesberg National Park. Vil du for alvor væk fra det hele, lokker afsidesliggende Kgalagadi Transfrontier Park med ægte Afrika-eventyr.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Johannesburg og det nordvestlige Sydafrika kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.