^
  • 7 unikke steder at overnatte i Sydafrika

  • 7 unikke steder at overnatte i Sydafrika

  • 7 unikke steder at overnatte i Sydafrika

7 unikke steder at overnatte i Sydafrika

Et hotel bør være en oplevelse i sig selv, hvor komfort, beliggenhed og personlighed går op i en højere enhed. Her har vi samlet 7 overnatningssteder i Sydafrika, der er meget mere end blot et sted at sove.

Mangler du inspiration til ruten og oplevelserne? Se vores forslag til rejser til Sydafrika

Oysterbox Hotel i Umhlanga

Dette overdådige 5-stjernede luksushotel i kystbyen Umhlanga lige nord for Durban kan føre sin historie tilbage til 1863. Den nuværende bygning er dog fra 1950’erne, men den historiske stemning er intakt med store lysekroner, trapper med støbejernsgelændere og klassiske møbler. Komforten er helt på højde med nutidens standarder, og på den måde kombinerer Oysterbox Hotel på smukkeste vis moderne luksus med stemningen fra et historisk badehotel. Hotellet ligger direkte på stranden, og udsigten over havet og det lokale fyrtårn fra poolområdet bliver ikke bedre. Alt dette har sikret hotellet et væld af priser. Blandt andet titlen som Sydafrikas bedste hotel flere gange.

The Oysterbox Hotel indgår i rejseforslagtet Safari, Zululand og Drakensberg.iSandlwana Lodge i KwaZulu-Natal

Isandlwana Lodge ligger højt i landskabet med udsigt over åbne vidder og bjergene i baggrunden. Det var i dette område, at flere store slag under Anglo-Zulu-krigene blev udkæmpet, og landskaberne omkring lodgen er fyldte med historier om dramatiske slag og modige krigere. Lodgen består af 12 komfortable værelser samt et hyggeligt fællesområde med pool og en stor, indbydende veranda, hvor du kan nyde udsigten over de historiske landskaber. Opholdet er med helpension, og du kan se frem til lækker hjemmelavet sydafrikansk mad serveret med lokale vine i den hyggelige stråtækte fællesbygning.

iSandlwana Lodge indgår i rejseforslaget Den ultimative Sydafrika rejse i bil.Simbawati River Lodge i Kruger National Park

Simbavati River Lodge ligger smukt mellem skyggefulde træer ned til Nhlaralumi-floden i hjertet af Timbavati Private Nature Reserve. Timbavati ligger i direkte forbindelse med den verdensberømte Kruger National Park, og dyrene bevæger sig frit mellem de to områder. Så du kan se frem til safari i absolut verdensklasse. Lodgen består af 8 store, luksuriøse kanvastelte og 3 hytter, der alle byder på lækkert badeværelse, moderne faciliteter og masser af safaristemning. I hovedbygningen kan du slappe af på den store terrasse med udsigt til floden, hvor dyr af og til kommer for at drikke, og i bomaen kan du nyde nætter omkring bålet under åben himmel.Quartermains Camp i Amakhala Private Game Reserve

Quartermains Camp i det private vildreservat Amakhala nær Port Elizabeth er en af de mest stemningsfulde safarilodges i Sydafrika. Lejren er en tro kopi af en ægte safari camp fra 20’ernes Afrika med hvide safaritelte, petroleumslamper og vaskebassin foran teltet. Der er ingen elektricitet i lejren, og maden bliver tilberedt over åben ild og serveret under den funklende stjernehimmel. Dog har teltene fået eget bad og toilet. Med blot 3 telte i lejren forbliver den intime stemning intakt, og det er en fantastisk oplevelse at falde i søvn til lyden af den afrikanske nat. På Quartermains Camp får du en helt unik safarioplevelser, og det er svært ikke at føle sig tilbage til de klassiske safari-ekspeditioners tidsalder.

Quartermains Camp indgår i rejseforslaget Kaplandets Bedste.Cape Cadogan Boutique Hotel i Cape Town

Cape Town har mange glimrende hoteller, men ingen med samme atmosfære som Cape Cadogan. Hotellet er indrettet i en smuk to-etages villa fra staten af det 19. århundrede. I 1912 blev bygningen restaureret efter tidens victorianske stil, og resultatet var så godt, at bygningen i dag er fredet som nationalt monument. Mens det ydre står som minde om en svunden tid, byder hotellets indre på alle moderne bekvemmeligheder. Værelserne er store og lyse, badeværelserne er lækre og alle detaljer er gennemført i tråd med hotellets stil. Således formår Cape Cadogan at kombinere den victoriansk ånd og kompromisløs luksus. Resultatet er en vidunderlig, fredsfyldt oase med en perfekt beliggenhed tæt på restauranterne i populære Camps Bay samt midtbyens mange seværdigheder.


T

107 Dorpstraat Boutique Hotel i Stellenbosch

Forkælelse, moderne stil og beliggenhed går op i en højere enhed på boutiquehotellet 107 Dorpstraat i hjertet af Stellenboschs gamle bydel. Her er tænkt på det hele. Fra kunsten på væggen til det luksuriøse sengetøj. Værelserne er moderne indrettet med lækre badeværelser og alle de bekvemmeligheder, du forventer at finde på et 5-stjernet boutiquehotel. Nogle værelser har endda et lille køkken, hvis du selv ønsker at lave mad. Ellers venter Stellenboschs berømte vingårde og lækre restauranter lige uden for døren. Det hele fuldendes af den dejlige tagterrasse, hvorfra du har en forrygende udsigt over vinmarker og bjergene i det fjerne.Hideaway i Swellendam

Hjemlig hygge og 5-stjernet luksus går hånd i hånd på dette hyggelige Bed & Breakfast i den lille by Swellendam i Sydafrikas Vinland. Her kan du slappe af ved poolen med et glas kølig hvidvin og udsigt til bjergene efter dagens sightseeing, eller nyde en gåtur i den smukke, frodige have. Du kan også forkæle dig selv med en spa-behandling og holde formen ved lige med yoga. Værelserne er charmerende og individuelt indrettet og byder naturligvis på aircondition, flotte badeværelser og alle de andre faciliteter, du forventer at finde på et 5-stjernet hotel.  Men det hele er tilført et personligt touch, der giver hotellet sin helt særlige stemning.

Hideaway indgår i rejseforslaget Den ultimative Sydafrika rejse i bil.