^
  • Rejser til Garden Route

    Vi sammensætter din rejse til Garden Route i Sydafrika helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Garden Route

Tag på en uforglemmelig køretur langs Sydafrikas sydkyst, som går under navnet Garden Route.

En kør-selv-tur ad Garden Route i bil er den perfekte måde at opleve den smukke kyststrækning fra Cape Town til Port Elizabeth på. Her ligger hyggelige kystbyer som perler på en snor, og mellem byerne er der rig mulighed for at udforske den frodige natur. Spis østers på havnen i Knysna, se hvaler ved Hermanus, udforsk historiske småbyer, og kig en struds i øjnene i Oudtshoorn. Undervejs kan du overnatte på charmerende Bed & Breakfast, inden turen fuldendes med luksussafari ved Port Elizabeth. Dette er blot nogle få af de mange seværdigheder på Garden Route.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Garden Route i Sydafrika kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.