^
 • Familieeventyr i Sydafrika

  11 dage fra kr. 11.995

 • Familieeventyr i Sydafrika

  11 dage fra kr. 11.995

 • Familieeventyr i Sydafrika

  11 dage fra kr. 11.995

 • Familieeventyr i Sydafrika

  11 dage fra kr. 11.995

 • Familieeventyr i Sydafrika

  11 dage fra kr. 11.995

Familieeventyr i Sydafrika

Den perfekte ferie til Sydafrika for hele familien, med storbyferie i spændende Cape Town og malariafri safari med The Big 5.

11 dage fra kr. 11.995

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 14.795 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.200
Prisen inkluderer: Fly, hotel og lodge overnatninger, transport til/fra hotel og lodge, måltider, udflugter samt safariaktiviteter

Storbyferie og safari
Du starter rejsen i skønne Cape Town, hvor tid på egen hånd på afslappende vis kombineres med en udflugt til det berømte Two Oceans Aquarium, hvor hele familien kan lære om de "mystiske væsner", der huserer vandene omkring Cape Town. Derudover venter også en cykeltur rundt i et af byens Townships, hvor du vil få et spændende indblik i livet i denne del af Sydafrika. Herfra fortsætter du med safari i det malariafrie Amakhala Game Reserve nær Port Elizabeth. Her bor du på den 4-stjernede familievenlige Woodbury Lodge, hvorfra der vil blive rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr på tæt hold, inden du atter vender tilbage til Danmark.

Rejsens varighed, rute og oplevelser tilpasser vi naturligvis.

Lad dig inspirere, og kontakt os.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Sydafrika.

Dag 2: Ankomst Sydafrika

Her bliver du hentet og kørt til dit hotel. Du bor på Mountain Manor Guest House, som ligger for foden af Cape Towns ikoniske Table Mountain; et af verdens syv naturlige vidundere. Her kan du nyde den hyggelige og afslappede stemning, der præger stedet, og deres dejlige udendørsområde. 

Du har resten af dagen til at gå på opdagelse i den interessante by på egen hånd. Der er lækre restauranter lige omkring hotellet og en af byens største turistattraktioner, havnefronten Victoria & Albert Waterfront, ligger ikke langt derfra. Havnefronten byder blandt andet på god spisning, interessante markeder og masser af byliv.

Dag 3: Halvdagstur til Kap Det Gode Håb

Dagen byder på en halvdagstur til Kap Det Gode Håb. Du bliver hentet på hotellet og turen går nu langs den smukke kyststrækning ned langs Kap Halvøen til Kap Det Gode Håb. Undervejs passerer du de glamorøse huse i forstæderne Camps Bay og Clifton indtil du når den charmerende lille kystby Hout Bay. Herefter snor vejen sig videre langs den dramatiske Chapmans Peak Drive ned til Kap Det Gode Håb med dets barske men også fascinerende og smukke landskab. På vejen tilbage til Cape Town gøres der stop ved pingvinkolonien ved Boulders Beach inden du når den lille og hyggelige by Simons Town, der er sidste stop på turen, inden du atter er tilbage i Cape Town.

Dag 4: Cape Town

I dag har du mulighed for selv at bestemme programmet, og der er masser af muligheder. Hvorfor ikke tage svævebanen op på toppen af Table Mountain, hvor fra du har en enestående udsigt over Cape Town, bjergene og havet? Du kan også vælge at besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Der venter desuden gode madoplevelser i Cape Town. Smag på de lokale vine og den lækre seafood på nogle af byens hyggelige restauranter, eller tag familien med ud og oplev ægte afrikansk cuisine.

Dag 5: Township cykeltur

I dag venter en ganske særlig oplevelse, når du besøger et af Cape Towns største townships Khayelitsha på cykel. Turen begynder, efter en kort introduktion til turen og det store arbejde, der bliver gjort i lokalsamfundet kører du fra Velokhaya BMX Oval and Life Cycling Academy, hvor børn fra townshippet mødes efter skole, rundt i Khayelitsha anført af din guide. Du passerer små frisørsaloner, lokale barer og slagtere, der griller kød langs med gaden. Der vil være rig mulighed for at prøvesmage den lokale mad undervejs. Du stopper ved Lookout Hill, hvor du efter en gåtur til toppen belønnes med panoramisk udsigt over området. Herfra går turen tilbage gennem townshippet til det sted hvor du startede.

NB: Børn under 7 år må ikke selv cykle på cykelturen i Khayelitsha - der kan arrangeres cykeltrailer.

Dag 6: Cape Town

Sidste dag i Cape Town er på egen hånd og der er masser at vælge imellem for hele familien. Besøg eks. Cool Runnings Toboggan Park i Durbanville, hvor I kan køre i bobslæde ned af en 1,2 km lang bakke. Er du til indendørs aktiviteter kan Cape Town Science Centre også anbefales eller hvorfor ikke nyde en sjov dag for hele familien i Planet Kids i Muizenberg. Mulighederne er mange.

Dag 7: Mod malariafri safari

Efter en dejlig morgenmad bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til byen Port Elizabeth. Her bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til nationalparken, Amakhala Private Game Reserve, hvor du skal tilbringe de næste tre dage. Du bor på det hyggelige Woodbury Lodge, som ligger smukt omgivet af grønne bakker. Med en helt unik placering på en klippeside, er der fra Lodgen en helt forrygende udsigt over den smukke Bushmans River Valley. Du bor uforstyrret i en af de kun seks lodges, hvorfra du har udsigt over det flotte område fra din egen terrasse og sågar fra dit badeværelse. 

Om eftermiddagen kan du slappe af på terrassen og med lidt held se elefantflokke bevæge sig igennem landskabet. Der er både mulighed for bushwalks, rivercruises og natsafari ved Woodbury Lodge, men du kan også vælge bare at slappe af ved poolen og nyde de rolige omgivelser.

Woodbury Lodge er specielt børnevenlig og det perfekte sted for familier at opleve safari sammen.

Dag 8-9: Safari i Amakhala

De følgende dage tager du fra morgenstunden ud på safari for at spotte løver, elefanter, næsehorn, geparder, og hvad der ellers måtte gemme sig i det smukke landskab. Om formiddagen kommer du tilbage til lodgen for at spise morgenmad og slappe af lidt af. 

Efter frokost går turen igen ud på safari, og du vender først tilbage til lodgen om aftenen efter en eftermiddag fyldt med spændende dyreoplevelser. Hjemme på lodgen venter en lækker middag og afslapning i de hyggelige omgivelser.

Dag 10: Afrejse fra Sydafrika

Det er blevet tid til at tage afsked med Sydafrika. Der er tid til en sidste morgensafari inden morgenmaden og herefter bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage mod Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter et rigtigt familieeventyr i Sydafrika.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra 14.795 kr.   Fra 11.995 kr. 
 Højsæson  Fra 17.995 kr.   Fra 14.695 kr.
 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Sydafrika t/r.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Personlig modtagelse i lufthavnen
 • Transport fra Cape Town Lufthavn til hotel
 • 5 nætter på Acorn House inkl. morgenmad
 • Halvdagstur til Kap Det Gode Håb
 • Halvdags cykeltur i Khayelitsha Township
 • Flyrejse fra Cape Town til Port Elizabeth
 • Transport fra Port Elizabeth Lufthavn til Amakhala t/r
 • 3 nætter på Woodbury Lodge inkl. alle måltider, udvalgte drikkevarer samt 2 safari-aktiviteter pr. dag
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.