^
  • Rejser til Durban og Kwazulu-Natal

    Vi sammensætter din rejse til Durban og Kwazulu-Natal helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Durban og Kwazulu-Natal

Kwzulu-Natal er et af de mest oversete naturområder i det østlige Sydafrika, der også byder på rig kultur og historie.

Durban og Kwazulu-Natal er ikke at finde på ret mange Sydafrika rejser. Det er synd, for området byder på både storslået natur, et rigt dyreliv og en fascinerende historie. Nyd et par dage på Durbans glimrende strande, oplev zuluernes kultur, og kom tæt på Afrikas ikoniske dyr i en række af Sydafrikas bedste nationalparker. Kig for eksempel efter næsehorn i Hluhluwe-Imfolozi, mød elefanter i Addo, og nyd synet af elegante geparder på en luksussafari i Phinda. Du kan også tage på vandretur i Drakensbergs dramatiske bjerglandskaber og svømme med hvalhajer i St. Lucia Wetland. Begge steder er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste for deres enestående natur. 

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Durban og Kwazulu-Natal kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.