70125011 Få et tilbud
Kerala: Templer, traditioner og strande

Kerala: Templer, traditioner og strande

Rundrejsen i og omkring Kerala rummer alt det bedste i det, som inderne selv kalder “Guds eget land”. Her venter fantastiske naturoplevelser, spændende kolonihistorie, smukke templer og farverig indisk kultur.

16 dage fra 31.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Kerala: Templer, traditioner og strande

Kerala: Templer, traditioner og strande. Rundrejsen i og omkring Kerala rummer alt det bedste i det, som inderne selv kalder “Guds eget land”. Her venter fantastiske naturoplevelser, spændende kolonihistorie, smukke templer og farverig indisk kultur. På denne to-ugers rundrejse i og omkring pragtfulde Kerala i det sydvestlige Indien, oplever du alt det bedste i det, som inderne selv kalder “Guds eget land”. Turen er spækket med spændende aktiviteter, fantastiske udflugter og masser af farverige, kulturelle oplevelser.

Kochi

Du starter ud i den pulserende by ved havet, Kochi, der er en smeltedigel af sydindisk kultur, en omfattende kolonihistorie med hollandsk, portugisisk og britisk indflydelse og ikke mindst med et lokalt køkken, der byder på noget af det mest delikate inden for indisk gastronomi.

Munnar

Fra Kochi bevæger du dig op til Munnar, der er omkranset af frodige, grønne bjerge i de høje vestlige Ghats-bjerge. Området, der er kendt som et af de britiske kolonialisters foretrukne feriesteder, byder på en magisk oplevelse langt fra de hektiske byer og menneskemængder. Her er grønne teplantager, bølgende dale og tågeskyer. Et højdepunkt er besøget på Lockhart Tea Museum i Devikulam, en naturskøn bjergstation og nationalpark i udkanten af Munnar.

Madurai: “Østens Athen”

Din rundrejse går videre til røgelsen og klokkespillenes by, Madurai, der er en af de ældste byer i Indien. Den historiske by er også kendt som “Østens Athen”, da den ofte blev besøgt af lærde mænd fra det gamle Rom og Grækenland. I dag er Madurai en charmerende og driftig by, fyldt med spændende kontraster, hvor både hinduistiske guder og en ekspanderende it-industri præger bybilledet.

Thekkady

Efter Madurai bevæger du dig op i bjergene til Thekkady, der er en perle for naturelskere med de vidtstrakte, bølgende bakker med duftende kaffe-, te- og krydderiplantager. De smukke små bjergbyer ligger romantisk mellem uspoleret flora og fauna, og her kan du indånde den friske, behagelige og varme bjergluft. Oplevelsen fuldendes, når du sejler ned ad Periyar-søen og betragter elefanter, bisoner og gaurer på sikker afstand.

Keralas “backwaters”

Der venter flere store oplevelser i Keralas “backwaters”, der er vådområderne ved Alleppey og Kumarakom. Du bor ombord på en husbåd, og fra din kahyt kan du nyde den storslåede udsigt over det labyrintiske system af træomkransede laguner, smukke søer, floder og vandløb, der løber parallelt med Det Arabiske Hav langs Malabarkysten.

Afslapning i Mararikulam

Din rundrejse afsluttes i et sandt tropisk paradis med uberørte, hvide sandstrande og krystalklart vand, Mararikulam. National Geographic har udnævnt den til at være en af verdens bedste “hængekøjestrande”, så den er perfekt til solbadning, hvor du ikke skal bekymre dig om noget som helst andet end at nyde livet under de svajende palmer og slappe af til den beroligende lyd af bølgerne.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Rute: Kochi - Munnar - Madurai - Thekkady - Keralas backwaters- Mararikulam - Kochi

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Kochi i det sydvestlige Indien.

Dag 2-4: Kochi

Du ankommer til Kochi, hvor du bliver mødt af vores repræsentant i lufthavnen, der har arrangeret privat transport til dit hotel. Du skal bo de to første nætter på Xandari Harbour Fort Kochi, der er en smukt restaureret bygning ud til vandet i Mattancherry, som er Fort Kochis pulserende handelsområde med krydderier. Du bor også dejligt tæt på Kochis berømte seværdigheder, som det hollandske palads, Vasco da Gama-pladsen og Calvathy-molen, hvor du kan opleve de fantastiske solnedgange.

Kochi, også kendt som Cochin, betragtes som Dronningen af Det Arabiske Hav. Det var en af de første europæiske bosættelser i Indien på grund af den ideelle beliggenhed for samhandel. Kochi har således altid været centrum for den indiske krydderihandel. Portugiserne koloniserede som de første Kochi i det 16. århundrede, derefter blev byen erobret af hollænderne i det 17. århundrede og til sidst af briterne i det 19. århundrede. Byen er blevet formet af disse koloniale magthavere og er i dag et levende og travlt handelscentrum med en meget multikulturel atmosfære og en kosmopolitisk sjæl. Ud over at være centrum for Keralas traditionelle danse og kampkunst, er Kochi vært for flere årlige festivaler, for eksempel karnevallet hvert år i december og den farverige festival for moderne kunst, Kochi-Muziris Biennalen.

Udflugter:

Keralas danse - en kulturaften

Oplev kunsten og kulturen i Kerala, når du tilbringer en aften i Greenix Village i Kochi. Her nyder du en opvisning med nogle af Keralas mest berømte danse, og oplever den komplekse rytme og de kunstneriske udfoldelser i populære klassiske danseformer som Kathakali, Mohiniyattam og Bharatanatyam - alle udført af dygtige dansere i en to timers forestilling. Den mest berømte og populære af disse danse er Kathakali, der er en harmonisk blanding af dans, drama, musik, litteratur og billedkunst. Her kan du betragte den flotte og detaljerede sminke, de imponerende kostumer og de komplicerede bevægelser, der er så karakteristiske for denne kunstart.

Aftenudflugt på 2½ time med transport (fra 17.00 til 19.30), hvor du også overværer sminkningen af danserne.

Kochis højdepunkter

Kochi er en spændende by at gå på opdagelse i - lige fra den fascinerende udsigt over Fort Kochi-havnen, med de enorme kinesiske fiskenet, til de gamle moskeer, den portugisiske arkitektur og de faldefærdige rester fra det britiske overherredømme. Udforsk også Mattancherry, hvor du kan betragte vægmalerier og antikviteter i det hollandske palads og på kirkegården. Forkæl også dine sanser på de traditionelle krydderi- og antikmarkeder, og oplev den fascinerende 400 år gamle Parsi-synagoge i det jødiske kvarter. Besøg derefter Vasco da Gamas første grav i Sankt Frans-kirken, hvor hans jordiske rester lå inden de blev sendt hjem til Portugal. Oplev afslutningsvis Hill Palace, delstatens største arkæologiske museum, der ligger i Tripunithuras kongelige og kunstneriske bydel.

Halvdagsudflugt på 4 timer med transport. Let fysisk krævende. Bemærk, at det hollandske palads er lukket om fredagen, den jødiske synagoge er lukket fredag eftermiddag og lørdag samt at Hill Palace-museet holder lukket om mandagen.

Dag 4-6: Munnar

I dag kører du videre fra Kochi til Munnar med din privatchauffør, hvilket tager små fem timer. I Munnar skal du bo to nætter på Leaf Munnar, hvor der venter et hyggeligt ophold i de smaragdgrønne bakker, kun en halv times kørsel fra selve byen. Det charmerende resorts rummelige værelser ligger på den disede bjergside, hvor du kan nyde udsigten til de fredfyldte bakker.

Munnar er et paradis af fred og ro, beliggende ved sammenløbet af bjergfloderne Muthirapuzha, Nallathanni og Kundaly, næsten 1.600 meter over havets overflade. Det maleriske område i de høje vestlige Ghats-bjerge var i første omgang kendt som et af de britiske kolonialisters foretrukne steder at holde sommerferie. Grønne teplantager, bølgende dale og disen, der hænger over området, giver en magisk oplevelse langt fra de hektiske menneskemængder. Du skal nyde en vandretur på naturstierne eller bare slappe af på et malerisk sted under de tynde skyer.

Udflugter:

Privat byrundtur med Munnars højdepunkter

På denne tur har du mulighed for at udforske den populære bjergby Munnar med dens maleriske omgivelser i selskab med en erfaren og lokalkendt guide. Nyd køreturen på de snoede veje, der er omkranset af te- og krydderiplantager og græsarealer. Dit første stop er Mattupetty Dam og det nærliggende søområde, der er perfekt til picnic. Derefter besøger du Echo Point, som er berømt for sit ekko, der kastes frem og tilbage mellem bakkesiderne. Nyd panoramaudsigten over de frodige, tågefyldte dale i Western Ghats og reservatskovene, som ligger under dig. Derefter gøres der et pitstop ved Kundala Dam, hvor du kan slappe af med en afslappende sejltur på den tilstødende Kundala-sø. Fortsæt derefter til Top Station, Munnars højeste punkt (1.700 meter over havet), der er en historisk endestation for svævebanen, der blev brugt til at transportere te. Inden du vender tilbage til byen, kan du slentre en tur på en asfalteret sti i de smukke omgivelser, hvor du især skal bemærke de sjældne Neelakurunji-blomster, der kun blomstrer hvert tolvte år.

Privat halvdagsudflugt med transport. Let fysisk krævende.

Teens verden i Lockhart

Du skal besøge Lockhart Tea Museum i Devikulam, der er en naturskøn bjergstation og nationalpark i udkanten af Munnar. Turen går ad snoede landeveje, som er omgivet af frodige teplantager og skovklædte bakker. Du når frem til det store Lockhart Estate, der blev etableret i slutningen af 1800-tallet som en af High Range's allerførste teplantager. I selskab med en af vores eksperter, besøger du tefabrikken og kan følge medarbejderne i alle faser af arbejdet med teen. Du hører om ortodoks te og hele processen fra plukningen af tebladene til de havner i din tekop. Du vil også få forklaret de mange sundhedsmæssige fordele ved te og de mange anvendelsesmuligheder. Med besøget på temuseet bliver du således klogere på teens historie i regionen. Her finder du en samling af gammelt udstyr med relation til tefremstilling, og du kan betragte de mange gamle fotografier, der tegner et klart billede af byens udvikling. Derefter besøger du den tilstødende planteskole og have, hvor du kan opleve livet bag kulisserne. Til sidst deltager du i en tesmagning, mens du nyder den fantastiske natur omkring dig.

Privat udflugt med transport. Varighed 1 time. Let fysisk krævende.

Dag 6-8: Madurai

Dagens køretur med din privatchauffør tager omkring 6 timer, når rundrejsen fortsætter fra Munnar til Madurai. Her skal du bo to nætter på Regency Madurai by GRT Hotels, der byder på et komfortabelt ophold i byen med de mange templer. Hotellet afspejler på fineste vis byens kulturarv med en blanding af ældgamle traditioner og moderne stil. Det verdensberømte Meenakshi-tempel ligger i gåafstand fra hotellet.

Røgelsen og klokkespillenes by, Madurai, er en af de ældste byer i Indien. Efter sigende blev den frekventeret af lærde mænd fra det gamle Rom og Grækenland, og derfor kaldes den historiske by "Østens Athen". Madurai er en charmerende by, beliggende midt i højdedragene, og en driftig by, fyldt med kontraster, hvor de hinduistiske guder og en ekspanderende it-industri går hånd i hånd. Her skal du opleve det berømte, labyrintlignende Meenakshi-tempel, et af de mest markante eksempler på dravidisk arkitektur, som millioner af mennesker strømmer til hvert år. Byen er også kendt for den smukke jasminblomst og de mange festivaler, som eksempelvis Rath Yatra, hvor hellige, udsmykkede vogne trækkes gennem byen af hundredvis af troende.

Udflugter:

Aftenceremoni ved Sri Meenakshi Amman

Oplev den fascinerende "hvileceremoni” i det smukt udsmykkede og farverige Sri Meenakshi Amman-tempel i Madurai. Sammen med din lokale guide bevæger du dig gennem den pulserende by for at komme frem til det store tempelkompleks. I skæret af solnedgangen kan du betragte de tolv smukt dekorerede, tårnhøje bygningsværker, der hver især symboliserer figurer som gudeskikkelser, dæmoner og mytiske dyr. Som mørket falder på, kan du opleve et ældgammelt, religiøst ritual, der udføres hver eneste aften for guderne. Efter dagens sidste bønner kan du betragte, hvordan ypperstepræsterne og et følge af troende bærer et portræt af Shiva i sølvpalakin (bærestol) til hans hustrus, Parvatis, helligdom, hvor det ligger indtil næste morgen. Du bliver opslugt af stemningen, mens sang, musik, dans og udrensende røg fylder luften. Det er en del af troen, at de guddommelige væsener hviler sammen om natten, hvilket efter sigende opretholder balance i verden.

Gruppeudflugt med privat transport. Varighed er 30 minutter fra kl. 21.00 (fredage 21.30). Ikke-hinduer har ikke adgang til templets centrale helligdom, men kan overvære ceremonien fra et udendørs galleri. Fotografering er ikke tilladt.

Højdepunkter i Madurai

Oplev magien i Madurai på denne heldagstur i hjertet af den gamle og travle by, hvor det ærefrygtindgydende Meenakshi Amman-tempel med tusind søjler rejser sig. Turen fortsætter videre til det storslåede Koodal Alagar-tempel - et enestående eksempel på den arkitektur fra det 17. århundrede, der er dedikeret til hinduguden Vishnu. I nærheden finder du Thirumalai Nayak Mahal, der engang var kongelig residens for det berømte Nayaka-dynasti. Madurais travle blomster- og grøntsagsmarkeder giver et spændende indblik i tamilernes hverdagsliv. Herefter kan du besøge Gandhi-museet, som blev etableret efter mordet på den berømte leder af Indiens uafhængighedskamp, Mahatma Gandhi.

Privat heldagsudflugt med transport. Let fysisk krævende.

Dag 8-10: Thekkady

I dag går turen videre fra Madurai til Thekkady i bil med privat chauffør. Det tager fire timer. I Thekkady skal du bo to nætter på Cardamom County, der er et charmerende boutiquehotel beliggende i byen, der er den østlige port til Kerala, "Guds eget land". Her kan du nyde den fantastiske udsigt over de anlagte haver, der vender mod de majestætiske bjerge i Periyar-skovene. 

Thekkady er et spændende sted for naturelskere. Denne verden af uendelige, bølgende bakker, hvor du finder duftende kaffe-, te- og krydderiplantager, vil tiltale dig meget. De maleriske små bjergbyer, som venter på at blive udforsket, ligger romantisk mellem uspoleret flora og fauna, der spænder fra vildtvoksende blomster til sommerfugle med de smukkeste mønstre. Her kan du indånde den friske, behagelige og varme luft. Naturens hvisken fra de tropiske jungler vil have en beroligende virkning på dig, ligesom udsigten til de skovklædte bakker, der spejler sig i Periyar-søen, hvor elefantflokkene kommer til for at slukke deres tørst.

Udflugter:

Aftenudflugt i Thekkady

På denne tre timers eftermiddagsvandring kan du nyde synet og lyden af de magiske skove i Thekkady, og du oplever den naturlige skønhed og de kulturelle seværdigheder i solnedgangen. Med en erfaren guide fra et lokalt stammesamfund, kommer du gennem varierede levesteder, forbi stedsegrønne løvskove og til græsarealer, der er fyldt med sjældne fugle, sommerfugle og andre vilde dyr. Om aftenen overværer du en opvisning med den spændende og ældgamle kampsport, Kalaripayattu, der stammer tilbage fra den 3.000 år gamle dravidiske periode. Hør mere om de forskellige stilarter inden for Kalaripayattu, som kan oversættes til “tankegymnastik”. Det praktiseres i hele Kerala, og efterfølgende kan du møde de professionelle kampsportsmestre ansigt til ansigt, før turen går tilbage til dit hotel. 

Bemærk venligst, at børn under 12 år ikke må deltage i naturvandringen.

Udflugt til plantagerne og Periyar-søen

Du oplever krydderihovedstaden på denne halvdagstur i Thekkady, hvor du samtidig lærer om de krydderier, der er så vigtige for dagligdagen i Kerala. Du vandrer gennem de charmerende plantager og ser, hvordan de forskellige planter dyrkes. Derefter er der en afslappende bådtur på den naturskønne Periyar-sø i det frodige Periyar Wildlife Sanctuary, hvor du er ledsaget af en uddannet naturvejleder. Fra en sikker afstand iagttager du elefanter, gaurer og bisoner, der bader og boltrer sig i søen, og ikke mindst kan du beundre de flittige flododdere. Husk dit kamera.

Dag 10-11: Keralas vådområder

Turen fortsætter i dag til Keralas vådområder ved Alleppey og Kumarakom. Køreturen er på cirka fire timer i privat bil. Du skal bo en enkelt nat ombord på Evergreen Houseboat, der er det perfekte udgangspunkt til at opleve de fredfyldte kanaler og søer ved Kerala. Fra din kahyts vinduer og fra det private dæk, kan du nyde den flotte udsigt over vådområderne, der er omkranset af frodig bevoksning, mens husbåden sejler roligt gennem kanalerne.

Keralas berømte "backwaters" er et labyrintisk system af træomkransede laguner, idylliske søer, floder og vandløb, der løber parallelt med Det Arabiske Hav langs Malabarkysten. Her ligger de maleriske byer og charmerende landsbyer langs bredden af de forbundne kanaler. Det unikke økosystem er levested for en bred vifte af flora og fauna. Hjertet i Keralas vådområder er den store Vembanad-sø og den hyggelige Ashtamudi-sø. Området er fyldt med indbydende og fredfyldte homestays, resorts og husbåde, der byder på forskelligartede oplevelser, som giver et indblik i livet på disse vandveje. At sejle ned ad de rolige kanaler og floder om bord på traditionelle husbåde, kettuvallams, er en typisk oplevelse i Kerala. Dertil kommer smagsindtrykkene fra de lokale fiske- og skaldyrsretter og kødtilberedninger, som ledsages af regionens berømte palmevin. Hvis du vil have et indblik i delstatens kulturarv, skal du besøge området i forbindelse med de årlige, farverige kaproninger, hvor op til 100 roere ror sammen i 30 meter lange slangebåde.

Udflugter:

Oplev Keralas vådområder i husbåd med overnatning

Sejl rundt i Keralas backwaters og overnat i den traditionelle husbåd, en kettuvallom, som er fremstillet af træplanker, bundet sammen med kokostovværk. Denne unikke og eksotiske oplevelse på vandet byder på alle bekvemmeligheder fra et hotel med møblerede kahytter, et moderne bade- og toiletrum, et opholdsområde og et skyggefuldt dæk, hvor du kan slappe af, mens du nyder den uforstyrrede udsigt over Keralas landdistrikter. Ombord er der også et køkken, hvor bådens besætning tilbereder lækre friske måltider og snacks, der serveres på traditionel vis på bananblade. Skipperen lægger til og tager dig med ind til en backwater-landsby, hvor du mødes med lokalbefolkningen og ser forfædrenes hjem og bedesteder. Efter en afslappende dag kastes der anker og du kan hvile hovedet til de blide lyde fra søens vand.

Dag 11-15: Mararikulam

Efter din sejltur rundt i Keralas vådområder, er det i dag tid til at køre videre med din private chauffør mod Mararikulam og Alleppey. Turen tager kun en halv times tid. I Mararikulam afrunder du din rundrejse med fire overnatninger på Amritara A Beach Symphony. Det skønne og meget stilfulde boutiquehotel, som ligger på den berømte Marari Beach i Alleppey, har fire hytter, der hver især er forskellige i stil og atmosfære, men indrettet med det samme fokus på detaljer, naturlige materialer og traditionelt design.

Mararikulam, der ligger en kort køretur fra byen Alleppey, er indbegrebet af den tropiske drøm med sin uberørte hvide sandstrand og det krystalklare vand. Stedet er opkaldt efter den lille, søvnige landsby, der ligger tæt på. Den endnu upåagtede strand, der langsomt er ved at finde sin retmæssige plads i rampelyset, er klassificeret som en af verdens bedste “hængekøjestrande” af National Geographic. Den er perfekt til solbadning, hvor du ikke skal bekymre dig om noget som helst i verden. Du vågner til synet af fiskerbåde, der sejler ud på havet på jagt efter dagens fangst. Stranden er kendt for sine smukke solnedgange, og den liver op om aftenen, når de lokale kommer for at nyde den smukke udsigt. Nyd roen fra de svajende palmer og den beroligende lyd af bølgerne, når du tilbringer et par dage på et af de smukkeste feriesteder i Indien.

Dag 15: Afrejse fra Kochi

Du er nået til rundrejsens sidste dag. Der er arrangeret privat transport til lufthavnen i Kochi, hvorfra rejsen går hjemad mod Danmark med en international flyforbindelse.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse rundt i det sydvestlige Indien ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

16 dage fra 31.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 31.000 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Cochin tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 2 overnatninger på Xandari Harbour Fort Kochi i Kochi (Spice Room)
 • 2 overnatninger på The Leaf Munnar i Munnar (Double Room)
 • 2 overnatninger på Regency Madurai by GRT Hotels i Madurai (Superior Room)
 • 2 overnatninger på Cardamom County i Thekkady (Double Room)
 • 1 overnatning ombord på Evergreen Houseboat ved Kerala Backwaters (Double Room)
 • 4 overnatninger på Amritara A Beach Symphony i Mararikulam/Alleppey (Beach Cottage Double Room)
 • Alle udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet under rejsen)
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Kerala: Templer, traditioner og strande

Kerala: Templer, traditioner og strande

 • Oplev den kulturelle smeltedigel i Kochi
 • Overnat ombord på en husbåd i Keralas vådområder
 • Besøg te- og krydderiplantagerne i Munnar

16 dage fra 31.000 kr pr. person

Nordindiens højdepunkter

Nordindiens højdepunkter

 • Udforsk det nordlige Indiens unikke og farverige verden
 • Oplev Rajasthans enestående gæstfrihed og køkken
 • Følg i maharajaernes fodspor i de kongelige paladser

12 dage fra 38.500 kr pr. person

Japans kultur, gastronomi og samuraiernes historie

Japans kultur, gastronomi og samuraiernes historie

 • Oplev det spektakulære og imponerende Tokyo
 • Templer i Kyoto og streetfood i Osaka
 • Kom tæt på samurai, sumobrydere og mangakultur

16 dage fra 66.000 kr pr. person