70125011 Få et tilbud
Rejsekonsulenter - Kim

Kim – rejsekonsulent

Min første rejse blev faktisk købt i Nørregade i Holstebro tilbage i 1989, hos det rejsebureau der få år senere tog navn til MyPlanet.

Min første rejse blev faktisk købt i Nørregade i Holstebro tilbage i 1989, hos det rejsebureau der få år senere tog navn til MyPlanet. Så at jeg nu kan få lov til at dele min rejse begejstring og rådgive om hele verden for MyPlanet er på en måde en perfekt cirkel i livet.

Den første rejse

1989 var et begivenhedsrigt år, og den unge knægt fra vestjylland kom som en anden nysgerrig Tintin til at rejse igennem flere kapitler i verdenshistorien. Tog den Transsibiriske jernbane igennem et Sovjetunionen der var ved at falde fra hinanden, oplevede et Kina i undtagelsestilstand med et mennesketomt Tiananmen Square kun en måned efter studenteroprøret. Hong Kong var i oprør over Basic Law som var lige op over. Sluttede af med at dedikere 6 måneder til Thailand, hvor det udover at udleve det perfekte backpacker liv handlede om at lære det thailandske sprog, en udfordring jeg stadig har som et mål i livet.

Universitetet … eller rejser for evigt

3 år senere trak rejselysten igen. Denne gang var det afsted til Sydamerika i 8 måneder og endnu engang en udfordring med et nyt sprog. Så i gang med at lære spansk. Efter 8 måneder var der et passabelt spansk på plads, og rigtig mange gode liv definerende oplevelse i rygsækken. Det blev dog ikke nemmere at komme tilbage til universitet, så efter lidt overvejelser søgte jeg mit første job i rejsebranchen. Det blev en hurtig ansættelse, så jeg gik fra IT-nørdet halvbagt nationaløkonom, til IT-nørdet samfundsinteresseret rejse entusiast.

Rejsebranchen, livets legeplads

De seneste lidt over 25 år har jeg derfor nydt at kunne hjælpe mennesker med at rejse over hele verden, og indimellem er det da også blevet til en rejse eller to til mig selv. Har været så heldig at kunne give mig selv yderligere to lange 8 måneders rejser, og en masse kortere rejser. Samlet er det blevet til cirka 5 års samlet rejsetid og cirka 70 lande henover 6 kontinenter. Jeg kan være jeres konsulent på mange af MyPlanets spændende destinationer.

Jeg tror på princippet på at det drejer sig om gennem samtale at finde frem til hvad drømmerejsen er i hvert enkelt tilfælde, og derfra i samarbejde finde vej mod netop den rejse der kan gøre en forskel i jeres liv. Det er ikke min drømmerejse der er vigtig, der er den rejse der skal blive jeres drømmerejse der er vigtig. Jeg er kun glad for at kunne hjælpe.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her