Rejsekonsulenter

Caroline - rejsekonsulent

Når man er født i Congo, er hollandsk statsborger, og ens forældre altid har rejst, har det nok altid ligget i kortene at rejsebranchen lige var mig.

Erfaren rejsekonsulent

Efter ophold i Israel og Frankrig endte jeg ved en tilfældighed i Billund Lufthavn, hvor jeg fik smag for rejsebranchen. Det fik jeg for alvor lov at udleve fire år senere, da jeg blev ansat hos Tui, der dengang hed Star Tour. I 14 år solgte jeg rejser til hele verden, deriblandt til nogle af mine personlige favoritrejsemål såsom Mexico, Thailand, Dubai, Sydafrika og Bali. Samtidig var jeg så heldig at sidde med krydstogter, hvilket jeg også gør nu hos MyPlanet. Dette er en fantastisk rejseform. En anderledes og helt unik måde at rejse og opleve flere lande på. Livet om bord er helt vidunderligt, hvad enten man er til store shows og aktiviteter, en hyggekrog ved klaveret eller sin egen balkon. Og det er en fantastisk følelse at vide, at i morgen venter en ny destination og måske endda i et nyt land.

Bidt af USA storbyer, strande og natur

Min anden store passion er USA. Jeg elsker det skønne land, der har utrolig meget at byde på. Stemningen i New Yorks hektiske gader og historiens vingesus i Washington D.C. kan tage pusten fra mig. Men så er det jo godt, at Floridas vidunderlige tropestrande kun ligger en kort flyvetur væk. Det Vestlige USA trækker også i mig. Der er bare noget ganske særligt ved at sætte sig til rette en lækker amerikanerbil, tænde for radioen og kaste sig ud i det helt store road trip gennem den ene forrygende nationalpark efter den næsten.

Med venlig hilsen

Caroline Lindeman

E-mail: cli@myplanet.dk
Tlf: 87 34 93 38

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.