Rejsekonsulenter

Caroline - rejsekonsulent

Når man er født i Congo, er hollandsk statsborger, og ens forældre altid har rejst, har det nok altid ligget i kortene at rejsebranchen lige var mig.

Erfaren rejsekonsulent

Efter ophold i Israel og Frankrig endte jeg ved en tilfældighed i Billund Lufthavn, hvor jeg fik smag for rejsebranchen. Det fik jeg for alvor lov at udleve fire år senere, da jeg blev ansat hos Tui, der dengang hed Star Tour. I 14 år solgte jeg rejser til hele verden, deriblandt til nogle af mine personlige favoritrejsemål såsom Mexico, Thailand, Dubai, Sydafrika og Bali. Samtidig var jeg så heldig at sidde med krydstogter, hvilket jeg også gør nu hos MyPlanet. Dette er en fantastisk rejseform. En anderledes og helt unik måde at rejse og opleve flere lande på. Livet om bord er helt vidunderligt, hvad enten man er til store shows og aktiviteter, en hyggekrog ved klaveret eller sin egen balkon. Og det er en fantastisk følelse at vide, at i morgen venter en ny destination og måske endda i et nyt land.

Bidt af USA storbyer, strande og natur

Min anden store passion er USA. Jeg elsker det skønne land, der har utrolig meget at byde på. Stemningen i New Yorks hektiske gader og historiens vingesus i Washington D.C. kan tage pusten fra mig. Men så er det jo godt, at Floridas vidunderlige tropestrande kun ligger en kort flyvetur væk. Det Vestlige USA trækker også i mig. Der er bare noget ganske særligt ved at sætte sig til rette en lækker amerikanerbil, tænde for radioen og kaste sig ud i det helt store road trip gennem den ene forrygende nationalpark efter den næsten.

Med venlig hilsen

Caroline Lindeman

E-mail: cli@myplanet.dk
Tlf: 87 34 93 38

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.