m,yplanet-staff-henriette_vingård

Henriette - After Sales Specialist

Jeg har altid rejst meget i flere dele af verden – som barn med mine forældre, som ung alene eller sammen med venner og som voksen med min mand og siden også børn. Det har altid været og vil altid være en stor del af mig.

Efter en del rejser til Australien og New Zealand i løbet af få år, fik jeg endelig mulighed for at kunne drage nytte af al min viden og passion for at rejse hos MyPlanet, hvor jeg startede som rejsekonsulent i 2005. Siden er det også blevet til mange rejser til både Canada og USA.

Jeg har kørt, vandret og fløjet New Zealand rundt og oplevet alt fra det hjertevarme folk, Maori traditioner, den vilde natur der forandrer sig markant gennem landet, og deres dyreliv der er helt fantastisk. Jeg har camperet i telt i det nordvestlige USA, været på ranchophold i det sydvestlige USA, kørt Florida tyndt i bil, oplevet storbyernes puls, fløjet i helikopter over det frodige Kauai og vandret på vulkaner på Oahu og Maui. Jeg har oplevet Australiens rige dyreliv, fantastiske byer, unikke natur med rød ørken, smukke kridhvide sandstrande, vilde vandfald og frodig regnskov. Jeg har oplevet Canadas Rocky Mountains i bil, til fods og på hesteryg, kørt på cykel rundt i Toronto, oplevet Whistler både som sommer og vinterdestination samt mødt et par bjørne undervejs.

Min rejselyst er ikke blevet mindre med tiden, og jeg går altid og glæder mig til næste rejse og eventyr, der ligger og venter derude et sted.

Henriette, After Sales Specialist.
 

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.