^
  • Lejligheder i Canada

    Vi har lejligheder i Banff, Canmore, Jasper, Vancouver, Toronto og Montreal og mange flere steder.

  • Lejligheder i Canada

    Vi har lejligheder i Banff, Canmore, Jasper, Vancouver, Toronto og Montreal og mange flere steder.

Lejligheder i Canada

Drømmer du om i nogle dage at have din egen lejlighed i Canada, så kan vi hjælpe dig. Vi har lejligheder i Banff, Canmore, Jasper, Vancouver, Toronto og Montreal og mange flere steder.

I Canada kan du i Alberta leje en lejlighed eller en hytte i Banff og lejligheder i Canmore, Jasper, Calgary og Lake Louise.
I British Columbia kan du vælge mellem Vancouver Island, Vancouver-området, Kelowna-området, Harrison Hot Springs, Silver Star, Golden, 100 Mile House Area, Sun Peaks og Radium Hot Springs. I Ontario har vi lejligheder i Toronto, Ottawa og Keene, mens vi i Quebec kan tilbyde lejligheder i Laurentian Mountains, Montreal og Quebec City. 

Nedenfor kan du se et udvalg af dine muligheder hos MyPlanet, hvis du drømmer om nogle dage i din egen lejlighed/hytte i Canada.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Tunnel Mountain Resort i Banff (3-stjerner)

Tunnel Mountain Resort har indendørs pool og boblebad samt panoramaudsigt over nationalparken Banff og de canadiske Rocky Mountains. Du bor i gåafstand fra hovedgaden i Banff, men der kører også en bybus ind til byen. Du kan benytte den udendørs grill, gå på legepladsen eller leje cykler for en dag.

Faciliteter

Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, komfortabel siddekrog, kabel-tv og pejs. Der er gratis wifi. og en fantastisk smuk bjergudsigt fra egen balkon eller terrasse. Du kan benytte Tunnel Mountain Resorts fitnesscenter og slappe af i saunaen.
Lejligheder fra kr. 1.800 pr. nat. 

Lejligheder og hytter

Du kan vælge mellem:
Studio-lejligheder på 39 m2 med plads til 4 personer.
Lejligheder på 60 m2 med 1 soveværelse og ”loft”, hvor der med en opredning i stuen er plads til 6 personer.
Fritliggende hytter på 42 m2 med 1 soveværelse og ”loft”, hvor der med en opredning i stuen er plads til 6 personer.

Falcon Crest Lodge i Canmore (4-stjerner)

Enestående Falcon Crest er i flere år blevet udmærket af Tripadvisor som det bedste overnatningssted i Canmore på kanten af Banff National park. Fra lodgen og din lejlighed har du udsigt til bjergene.

Faciliteter

Alle lejligheder har balkon med en gasgrill, fuldt udstyret køkken, stort fladskærms tv samt Netflix, hvor du kan logge på med din egen Netflix konto. Der er opvarmet kælderparkering og ski-opbevaring, hvis du vælger at besøge Falcon Crest på din skiferie til Canada. De 2 boblebade er varme året rundt. Falcon Crest har udlånsordning med DVD'er samt et lille fitnesscenter.
Lejligheder fra kr. 1.400 pr. nat.

Lejligheder

Du kan vælge mellem:
Deluxe studio lejligheder på 34 m2 og med 2 dobbeltsenge og plads til 4 personer.
Lejligheder på 59 m2 med 1 soveværelse og med sovesofa i stuen er der plads til 4 personer.
Lejligheder på 80 m2 med 2 soveværelser og med sovesofa i stuen er der plads til 6 personer.

Rosedale on Robson i Vancouver (3-stjerner)

Det familievenlige Rosedale on Robson ligger i hjertet af Vancouver. I centrum af centrum. Du er i gåafstand til flere af Vanoucvers seværdigheder som for eksempel Vancouver Public Library, BC Place, Rogers Arena, hvor Vancouver Canucks spiller ishockey og Yaletown, som er et trendy område fyldt med gode spisesteder og cafeer. Du er tæt ved spændende Chinatown og hyggelige Gastown, og går du 10 minutter mod syd er du ved et Craft Beer Market.

Faciliteter

Rosedale on Robson tilbyder mod betaling kælderparkering, ligesom der er møntvaskeri i bygningen. Der er swimmingpool, boblebad og sauna og på 2. sal en haveterresse. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken.
Lejligheder fra kr. 1.100 pr. nat.

Lejligheder

Du kan vælge mellem:
Lejligheder på 42 m2 med 1 soveværelse og med sovesofa i stuen er der plads til 4 personer.
Lejligheder på 58 m2 og med 2 soveværelser er der plads til 4 personer.

Lord Stanley Suites i Vancouver (2,5-stjerner)

Lord Stanley ligger i den rolige West End bydel af Vancouver og lige ved Stanley Park. Du er i gåafstand til havnen og English Bay, hvor der er strand. Denman Street er lige om hjørnet. Gaden bugner af restauranter, hvor du kan spise græsk, ungarsk, italiensk, japansk med mere. Lord Stanley Suites er ikke 5-stjernet, men det er beliggenheden, hvis du søger roen i storbyen og nem adgang til indkøb og caféer i hyggelige gader.

Faciliteter

Alle lejligheder er med fuldt udstyret køkken og har egen balkon eller afgrænset solterrasse. Lejlighederne på Lord Stanley Suites On The Park er indrettet med fladskærms-tv, vaskemaskine og tørretumbler. Lord Stanley tilbyder desuden sauna, fitnesscenter, tøjrens samt døgnåben reception.
Lejligheder fra kr. 1.300 pr. nat.

Lejligheder

Du kan vælge:
Lejligheder på 41 m2 med 1 soveværelse og med sovesofa i stuen er der plads til 4 personer.

Quay Apartments i Toronto (3-stjerner)

The Quay Apartments ligger ved havnefronten i Toronto lige hjertet af byen. Du er i gåafstand af CN Tower, Rogers Centre, stedet hvor Blue Jays spiller baseball, og Air Canada Centre, hvor Maple Leaf spiller ishockey og Raptors spiller basketball. Du kan nyde det hyggelige nyrenoverede havneområde med mange rekreative muligheder og tilbud. Du er nabo til Steam Whistle Brewing, og der er restauranter og caféer overalt, ligesom du er i gåafstand af 99, som er Wayne Gretskys restaurant.

Faciliteter

Alle lejlighedern er indrettet i moderne stil og lyse farver. De har alle fuldt udstyret køkken samt adgang til fitnesscenter og tagterrasse med en fantastisk udsigt over byen. 
Lejligheder fra kr. 1.500 pr. nat.

Lejligheder

Du kan vælge mellem:
Lejligheder på 56 m2 med 1 soveværelse og med sovesofa i stuen er der plads til 3 personer.
Lejligheder på 88 m2 med 2 soveværelser og med sovesofa i stuen er der plads til 5 personer.