^

Kommende foredrag

Tirsdag d. 07. januar kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet Aarhus,
Silkeborgvej 43, 1. (indgang i porten fra Finderupvej),
8000 Aarhus C

Ledige pladser: 32
Torsdag d. 16. januar kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet København,
Kirsten Walthers Vej 9 (bagsiden af nr. 7), 
2500 Valby

Ledige pladser: 38

Rejseforedrag om Vidunderlige New Zealand

Foredragsholder: Britta Eliesen

Sneklædte bjerge, dybe fjorde, frodige regnskove og surrealistiske klippeformationer venter den rejsende på den anden side af jordkloden. For ikke at snakke om de endeløse sandstrande, aktive vulkanske landskaber og det unikke dyreliv.

Foredraget er for dig
som ikke har købt rejsen
og gerne vil vide mere om

  • Hvornår er det godt at rejse?
  • Hvordan kommer du rundt?
  • Hvordan kan du bo?
  • Hvad kan du nå?
  • Hvad skal du opleve?
  • Hvad kan MyPlanet hjælpe med?

Få lande i verden byder på så varierede og storslåede naturoplevelser som New Zealand. Men det fjerne ørige har også meget andet at tilbyde. Nyd storbystemningen i Auckland eller stilheden ude i naturen. På landet ligger små hyggelige vingårde mellem lange rækker af vinstokke. Andre steder græsser får i tusindvis på bølgende grønne bakker med sneklædte bjerge i baggrunden.

Kør i bil, camper, bus, tog eller tag med på en rundrejse med engelsktalende rejseleder. Udforsk byerne til fods, sejl i kajak ad floderne, tag på vandretur i bjerglandskaberne og kom helt tæt på gletsjerne, der glider som frosne floder ned fra de højeste tinder. Eller hvad med en helikoptertur over Mt. Cook eller en vinferie på landet? Men med så mange muligheder at vælge imellem, hvordan sikrer man sig så, at man får lagt den helt perfekte rejseruten.

Det vil Britta Eliesen forsøge at svare på gennem et inspirerende foredrag, hvor Britta fortæller om egne rejseoplevelser og præsenterer forskellige rejseformer, der er særlig velegnet i New Zealand.

Om foredragsholderen
Britta Eliesen har besøgt New Zealand flere gange og lavet rejser dertil i 15 år.