^

Kommende foredrag

Tirsdag d. 29. oktober kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet København, Kirsten Walthers Vej 9, 
2500 Valby

Ledige pladser: 31
Torsdag d. 31. oktober kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet Aarhus, Silkeborgvej 43, 1. (indgang i porten fra Finderupvej)
8000 Aarhus C

Ledige pladser: 23

Rejseforedrag om Sydafrika

Foredragsholder: Arne Naamansen

Dette rejseforedrag om Sydafrika tager dig med på en fantastisk rejse. Arne besvarer mange af de spørgsmål, vi ofte får stillet fra vores gæster, der rejser til Sydafrika, og tager dig igennem en række vidt forskellige dele af det store land, der byder på fantastiske landskaber og et særdeles rigt dyreliv.

Hør om storbylivet i smukke Cape Town, byens townships og Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Vinlandet, der byder på nogle af verdens bedste vine, samt dyrelivet heriblandt The Big Five med løven, elefanten, bøflen, leoparden og næsehornet er også på programmet. Vi skal forbi kendte nationalparker som Kruger, men stopper også ved et par mindre kendte, men lige så fantastiske parker. I Kruger skal vi til fods af Bushmans Trail, hvor vi kommer helt tæt på dyrene. Du hører om muligheden for at tage på kør-selv ferie i Sydafrika, for dele af landet, såsom Panorama Route og Garden Route indbyder til kør-selv-ferie, hvor du bor på hyggelige lodges og kommer tæt på dyrene. Ligesom vi skal en kort afstikker til Namibia, som også tilbyder mange muligheder.

Foredraget er for dig som ikke har købt rejsen og vil derfor også indeholde en mængde praktiske informationer og svar på spørgsmål såsom:

  • Hvornår er det godt at rejse?
  • Hvordan kommer du rundt?
  • Hvordan kan du bo?
  • Hvor giver det mening at køre i egen bil?
  • Hvor oplever du bedst Sydafrikas ikoniske dyreliv?
  • Bør jeg kombinere Sydafrika med andre lande i det sydlige Afrika?
  • Er der forskel på safari-oplevelsen i det østlige og sydlige Afrika?