^

Kommende foredrag

Torsdag d. 04. januar kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet København, Kirsten Walthers Vej 9, 
2500 Valby

Ledige pladser: 18
Torsdag d. 11. januar kl. 20.00 - 21.30

Middelfart Bibliotek, Havnegade 5,
5500 Middelfart

Ledige pladser: 58
Tirsdag d. 16. januar kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet Aarhus, Søren Frichs Vej 3, 
8000 Aarhus C

Ledige pladser: 26
Mandag d. 22. januar kl. 20.00 - 21.30

Golf Hotel Viborg, Randersvej 2, 
8800 Viborg

Ledige pladser: 59
Tirsdag d. 23. januar kl. 20.00 - 21.30

Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 
5250 Odense SV

Ledige pladser: 60

Rejseforedrag om Canada

Canada er verdens næststørste land og du kan opleve det meste af verden på en rejse til Canada.

Foredraget er for dig som

  • ikke har købt rejsen
  • gerne vil vide lidt mere om Canada fra kyst til kyst
  • er i tvivl om hvordan du skal komme rundt, hvornår du skal tage af sted og hvad du kan nå på en ferie i Canada

Landet ovenpå USA kombinerer det bedste af amerikansk og europæisk kultur i en enestående naturramme, der ikke findes lige. Kyster med forrevne klipper og dybe fjorde med hvaler, himmelstræbende bjergkæder med sne på toppen, endeløse skove med brusende floder og vandfald, en uendelige prærie med cowboys og majsmarker, storbyer der byder USA kamp til stregen og smaragdgrønne krystalklare søer der indbyder til ro, fordybelse og refleksion.

Canada er et perfekt land til kør-selv ferie i bil og autocamper eller en togrejse tværs over kontinentet. MyPlanet tilbyder som Danmarks største Canada ekspert det hele.

Foredraget komme rundt om hele landet, men har en klar overvægt og fokus på det vestlige Canada, der trækker mest i de danske Canada rejsende.

Om foredragsholderen 

Arne Naamansen har været på rejse i Canada og USA 35 gange. Han er en erfaren foredragsholder og forfatter til fem rejsebøger om Canada og USA.

Arne: "Det første besøg i 1985 var som en bacille. Nu kan jeg ikke få Canada ud af kroppen og tankerne. Canada er som en besættelse, sådan på den gode måde... Efter 25 rejser og sammenlagt 2 år i Canada er jeg stadig ikke færdig med landet og canadierne. Jeg har vandret, sejlet kano, kørt bil, kørt motorhome, boet i Vancouver, besøgt Halifax i øst, Vancouver Island i vest og Yukon i nord, men der er stadig områder jeg ikke har været. Jeg har mødt guldgravere ved Dawson City, indianere på Queen Charlotte Island, danskere udvandrede i Vancouver og besøgt Canadas højdepunkter som Niagara Falls, Rocky Mountains. I just love it all..."