^
New South Wales - Sydney - Circular Quay Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock

Kommende foredrag

Tirsdag d. 15. januar kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet København, Kirsten Walthers Vej 9, 
2500 Valby

Ledige pladser: 32
Torsdag d. 17. januar kl. 18.00 - 20.00

MyPlanet Aarhus, Søren Frichs Vej 3, 
8000 Aarhus C

Ledige pladser: 38

Rejseforedrag om Australien

Tag med på en rejse Down Under, og oplev Australiens enorme variation af landskaber, dyr og seværdigheder. Fokus vil være på staterne New South Wales, Victoria, South Australia, Northern Territory og Queensland. I løbet af foredraget besøger vi både kendte områder som Sydney, Ayers Rock, Great Barrier Reef og Kakadu. Men vi tager også turen forbi mindre kendte seværdigheder, der også er med til at gøre Australien så fantastisk.

Foredraget er målrettet dig som ikke har købt rejsen. Udover ovenstående får du svar på en række praktiske spørgsmål såsom:

  • Hvornår er det godt at rejse?
  • Hvordan kommer jeg rundt?
  • Kan jeg bryde rejsen til Australien op?
  • Hvad gør man med en krokodille, der bare ikke vil høre efter?

Dette er blot nogle få af de mange spørgsmål, der bliver besvaret i løbet af aftenen. Derfor er foredraget perfekt for dig, som påtænker at rejse til Australien, men ikke er helt sikker på rejseruten eller rejseformen.

Foredragsholder: Anders Stoustrup
Anders er antropolog og tekstforfatter for MyPlanet. Han har rejst i mere end 60 lande over hele verden, hvilket har resulteret i over 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner i både ind og udland. Australien har han besøgt fire gange, og det er indtil nu blevet til næsten halvandet år i landet.