^

Kommende foredrag

 

Rejseforedrag om Alaska og Yukon

Drømmer du om en rejse til Alaska og Yukon i 2019, så kom til foredraget og hør om dine muligheder, og du er klar til at bestille rejsen i sensommeren 2018, hvor der er frit valg på alle hylder og gode priser.

I amerikanske Alaska og canadiske Yukon i det nordvestlige hjørne af Canada, lever eventyret og vildmarken stadig. Du kan opleve begge områder i foredraget og på en rejse til Alaska og Yukon.

Foredraget er for dig som…

  • ikke har købt rejsen
  • drømmer om en rejse til Alaska og Yukon i 2019
  • gerne vil vide mere om Alaska (USA) og Yukon (Canada)
  • er i tvivl om, hvordan du kommer dertil, skal komme rundt, hvornår du skal tage af sted, og hvad du kan nå på en rejse til Alaska og Yukon

Til foredraget kommer du med på en tur til Alaska og Yukon. Ser masser af billeder, hører om områderne, får en fornemmelse af geografien, besøger de yderste hjørner af Nordamerika, kører ad Alaska Highway og grusveje helt mod nord, krydser polarcirklen, sejler i kano på Yukon floden, vandrer i guldgravernes fodspor og i Klaune National Park, besøger Homer, Klondike og Dawson City samt går langs floderne mellem lystfiskere og grizzlybjørne.

Foredraget kommer rundt om både Alaska og Yukon, der er perfekt til kør-selv ferie i bil og autocamper. MyPlanet tilbyder som Danmarks største Alaska og Canada ekspert det hele.

Om foredragsholderen

Arne Naamansen har været på rejse i Canada og USA 46 gange. Han har besøgt Alaska og Yukon flere gange og er en erfaren foredragsholder og forfatter til fem rejsebøger om Canada og USA.