Japan.jpg

På opdagelsesrejse til Japan

 

Tag med os på en digital opdagelsesrejse til Japan!

Dato:  7. juni

Tid: 19.00-20.00

Sted: Online – på engelsk

 

TILMELD DIG HER

 

Velkommen til et levende foredrag om Japan.

Japan er et land fuld af blændende kontraster: mens Osakas forlystelsesgader, badet i neonlys, forbløffer og betager de besøgende,  lever århundrede gamle traditioner i bedste velgående i tehusene og i templerne i Kyoto. Og en kort togtur med Shinkansen bringer dig fra Tokyos futuristiske skyline til skovene, kratersøerne og de varme kilder i Hakone.

Uanset om du leder efter en romantisk ferie fyldt med nydelse, et kulturelt eventyr fyldt med historie eller en sjov familieferie, vil en japansk ferie ikke skuffe nogen.

Vores Asien ekspert, Julia Radtke, præsenterer i dette foredrag Japans smukkeste steder, og giver dig undervejs praktiske tips til dit japanske eventyr – alt fra planlægningen af din rute til det bedste tidspunkt for din afrejse.

 

Foredraget er gratis og afholdes online via Zoom.

Når du tilmelder dig sendes en bekræftelse med link til foredraget på e-mail til dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Om vores foredragsholder:

Julia er en del af teamet hos MyPlanet Rejser. Hun er uddannet i rejsebranchen og har rejst adskillige gange til Asien hvor hun har boet i et år, herunder Japan, Malaysia, Vietnam, Laos og Cambodia. Julias største passion er at dele ud af sin rejseglæde, og erfaringer og dermed hjælpe dig med at gøre dine rejsedrømme til virkelighed.

 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.