Rejsemagasin om Canada
Rejseforedrag om natur og parker i Canada

Natur og nationalparker i Canada

CANADA er verdens næst største land med masser af plads - og specielt i vest er der langt mellem turisterne samtidig med at du bliver betaget af enestående naturoplevelser i landets mange parker og beskyttede områder. 

Hvad siger vores gæster om foredraget?
"Super interessant"
"Meget spændede at se og høre"
"Arnes foredrag er enestående"

DATO: 24. AUGUST

TID: 18.00-19.00

STED: ONLINE

TILMELD DIG HER

Foredraget har fokus på naturen og parker i de canadiske Rocky Mountains på grænsen mellem Alberta og British Columbia. Du kommer med til ikoniske Banff og Jasper nationalparkerne, men hører også lidt om de mindre kendte Kootenay, Yoho og Waterton National Parks ligesom du skal høre lidt om provinsparkerne.

Naturen og parkerne indbyder til at blive brugt, så du skal også snøre vandreskoene og med ud på et par vandreture.

Hvor meget tid skal du bruge i parkerne, hvilke parker skal du prioritere højest, hvordan kan du bo og hvordan kommer du rundt? Det og meget mere får du at vide på dette MyPlanet online webinar.

MyPlanet online webinar

Rejseforedraget om Natur og nationalparker i Canada bliver gennemført som et online webinar. Du vil nogle dage før webinaret modtage en mail fra MyPlanet med link til zoom, hvor MyPlanets online webinar vil finde sted. Har du ikke modtaget en e-mail med link 24 timer før webinaret, så tjek lige uønsket post og dit spamfilter.

 

DATO: 24. AUGUST

TIDSPUNKT: 18.00-19.00

STED: ONLINE - PÅ DANSK

TILMELD DIG HER

 

 

Om foredragsholderen - Arne Naamansen

Arne har rejse meget, rigtigt meget i Canada. 31 gange har besøgt landet og de fleste ture har indeholdt noget natur og nogle nationalparker. Specielt ude vestpå i de canadiske Rocky Mountains står naturen stærkt. Han er en erfaren foredragsholder og forfatter til flere rejsebøger om Australien, Canada og USA.

Bøger af Arne Naamansen

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.