NY-Australien-kangaroos_0.jpg

Australiens Kangaroo Island - online 18/5

 

Tag med på en digital rejse til Australiens unikke Kangaroo Island  og oplev kænguruer og koalaer!

 

Dato: 18. maj (tirsdag)

Tid: 20.00-21.00

Sted: Online – på engelsk

 

TILMELD DIG HER

 

Velkommen til et levende foredrag om Kangaroo Island!

Kom med os Downunder til en uforglemmelig aften blandt kænguruer og koalaer, mærkelige klippeformationer og eukalyptusplanter.

For mange af vores australske rejsende har Kangaroo Island været rejsens absolutte højdepunkt… Og vi er ikke overraskede! Vi anbefaler alle at medtage denne smukke ø, med unik natur og fantastiske vilde dyr, i deres rejseplan om muligt.

Efter over 50 år som ekspert på rejser til Australien, har vi etableret værdifulde kontakter med vores leverandører på stedet. I dag har vi inviteret Craig Wickham fra Exeptional Kangaroo Island til at fortælle os alt, hvad der er værd at vide om hans elskede Kangaroo Island.

Craig er en velkendt profil på øen, og han vil fortælle dig alt fra hvad du kan opleve, til hvorfor du skal besøge Kangaroo Island, klimaet, bæredygtighed og selvfølgelig om dyrelivet.

 

Foredraget er gratis og afholdes online via Zoom.

Når du tilmelder dig sendes en bekræftelse med link til foredraget på e-mail til dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Om vores foredragsholder:

Craig Wickham er ejer og administrerende direktør i Exeptional Kangaroo Island, en familiedrevet rejsearrangør, der tilbyder guidede tur på Kangaroo Island. Craig er opvokset på øen i en iværksætterfamilie, der er involveret i en række turistprojekter. Han har studeret til vildtvagt, og arbejdede for South Australian National Parks and Wildlife Service, før han startede sin egen virksomhed. Han har været involveret i en række samfunds- og industriprojekter for lokale myndigheder inden for regionaludvikling samt planlægning og turismeudvikling. Han guider ikke meget i disse dage – selvom han stadig er back-up for guideholder, når der er meget at gøre.

 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.