TheGreatMigration.jpg

The Great Migration - online webinar 3/5

Følg med os på en digital rejse til den store migration i det østlige Afrika.

Dato: 3. maj (mandag)
Tid: 19.00-20.00
Sted: Online - på engelsk

TILMELD DIG HER

Kom til et inspirerende foredrag om migrationen i Afrika, der er en de mest storslåede naturoplevelser der findes; millioner af zebraer og gnuer, der rejser gennem Serengeti og Masai Mara på jagt efter mad skarpt efterfulgt af glubske rovdyr. 

Vores foredragsholder Florian Keller har boet i Nairobi, Kenya, i næsten 20 år, og har masser af spændende viden at dele ud af. Her bringer han os gennem den spektakulære natur, hvor han har sporet disse vandrende dyr hvert år i mere end to årtier nu. Deltag i aftenens webinar og lyt til hans betagende, førstehåndsoplevelser, alt fra ruter, som dyrene følger, og lejre, der tilbyder dig et sæde i forreste række til farlige flodovergange, til den bedste tid på året hvor du kan være vidne til den store migration.  

Foredraget afholdes på engelsk, via Zoom og er gratis. Når du registrerer dig, sendes en bekræftelses-e-mail til dig med det vedhæftede link, hvorfra du kan oprette forbindelse til webinaret.
 

Velkommen!
 

Om Florian:
Florian er en ægte Afrika specialist! Han arbejdede tidligere i Monitor Group, et ledende strategisk konsulentfirma, i mere end otte år, og fik stor erfaring fra vækstmarkederne i Sydamerika og Afrika, og han brugte tre år på at lede og koordinere strategiprojekter i flere afrikanske lande. I hans tid i Afrika har han opdaget, at hans sande lidenskab er at udforske skjulte og fascinerende hjørner af vores verden og derefter dele de mange smukke steder med andre mennesker.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.