Rejseforedrag om vandreferie

Foredrag om vandreferie

Er du glad for at gå? Så kom til foredrag om vandreferie rundt i verden. Du kommer til at høre om dine muligheder for vandreferie i Canadas smukke bjerge og USAs enestående nationalparker. Du skal også høre om vandreture i Europa i små internationale grupper eller vandreferie på egen hånd, hvor du får bagagen bragt. Ligesom Arne vil fortælle om sin fodtur tværs over Canada.
Hvad mener gæsterne om foredraget?
"Fint og meget inspirerende"
"Velformidlet. God foredragsholder"
"Alletiders. Godt fortalt. Super"
 

KØBENHAVN
MyPlanet København, Kirsten Walthers Vej 9 (bagsiden af nr. 7), 2500 Valby
-

AARHUS
MyPlanet Aarhus, Silkeborgvej 43, 1. (indgang i porten fra Finderupvej), 8000 Aarhus C
-

Der bliver fortalt om det praktiske i vandreferier med dagsture i de canadiske Rocky Mountains og amerikanske nationalparker som Grand Canyon, hvor du for eksempel kører i autocamper, bor på campingpladser og vælger vandreture, som passer til dine ønsker.

Er du ude efter en mere social tilgang til det at vandre og vil du gerne være sammen med andre om oplevelsen, så har MyPlanet sammen med Exodus et stort udvalg af guidede vandreture til mange steder i verden.

Er komforten vigtig, så kan vi også hjælpe med selvguidede vandreture flere steder i Europa, hvor din bagage bliver bragt fra overnatningssted til overnatningssted.

Om foredragsholderen
Arne har vandret meget i bl.a. Canada, USA, England og Hærvejen herhjemme. I 2019 begyndte Arne et 10 års projekt med at gå tværs over Canada i 10 etaper. Han har arbejdet for MyPlanet siden 1996, er en erfaren foredragsholder og forfatter til flere rejsebøger om Australien, Canada og USA.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Vi sidder klar til at tale med dig på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.