t17 cruise canada waterton national park canada alberta autocamper rv efterår person

Autocamper i Canada & USA

Rejsen går til Canada eller USA, men du er måske i tvivl om det skal være bil eller autocamper/motorhome? Hvorfor vælge en ferie i autocamper? Hvad er fordelene?
Hvad mener gæsterne om foredraget?
"Godt, engageret, sjovt og oplysende."
"Rigtig fint. Stor viden og god energi."
"Informativt møde. God intro til autocampere."

DATO: 21. SEPTEMBER

TIDSPUNKT: 20.00-21.00

STED: ONLINE - PÅ DANSK

 

TILMELD DIG HER

Foredraget er for dig som

  • er i tvivl om fordelene ved at køre autocamper/motorhome
  • gerne vil vide mere om de forskellige typer af autocampere
  • gerne vil høre hvilke typer campingpladser du kan forvente

En ferie i autocamper/motorhome handler om frihed og uafhængighed. Frihed til at lade nysgerrigheden styre dagen og ruten. Frihed til selv at bestemme og være uafhængig af køreplaner, reservationer, indtjekning og udpakning. Og det er ikke dyrere at holde ferie i motorhome end i bil.

Ud fra egne oplevelser og erfaringer vil Arne Naamansen fortælle om fordelene ved at rejse gennem Canada og USA i motorhome. Han kommer ind på det praktiske omkring motorhomet, hvordan er det indrettet, hvilke typer autocampere/motorhomes MyPlanet lejer ud.

Med billeder fra campingpladser, landevejene, den enestående natur underbygger Arne argumenterne for ferie i autocamper/motorhome. Når "aftenen" er omme er du afklaret med om du også er til motorhomeferie. Men er du til natur, camping og selv vil bestemme, hvornår du spiser ude, så er det Arnes påstand, at så er du også til ferie i autocamper/motorhome.

MyPlanet webinar - online rejseforedrag

Rejseforedraget om ferie i autocamper i Canada og USA bliver gennemført som et online webinar. Du vil nogle dage før webinaret modtage en mail fra MyPlanet med link til zoom, hvor MyPlanets online webinar vil finde sted. Har du ikke modtaget en e-mail med link 24 timer før webinaret, så tjek lige uønsket post og dit spamfilter.

DATO: 21. SEPTEMBER

TIDSPUNKT: 20.00-21.00

STED: ONLINE - PÅ DANSK

 

TILMELD DIG HER

 

 

Om foredragsholderen

Arne Naamansen har rejst i Canada og USA 54 gange. Han er en erfaren foredragsholder og forfatter til flere rejsebøger om Canada og USA. Siden 2005 år har Arne været på ferie i autocamper 15 gange.

Bøger af Arne Naamansen

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.