Föredrag Arktis och Antarktis Quark Expeditions

Antarktis & Arktis - online foredrag 20/4

Følg med os på en digital rejse til de uudforskede Polarområder Antarktis og Arktis!

Dato: 20. april (tirsdag)
Tid: 19.00-20.00
Plads: Online - på engelsk

TILMELD DIG HER

Kom til et inspirerende foredrag om rejser til Antarktis og Arktis! Vores nyeste rejsemål og måske også de mest spændende af dem alle, idet de er så uudforskede og unikke. For at give dig den bedste information om, hvad der venter på en rejse til Antarktis eller Arktis og om, hvordan man bedst oplever destinationerne, har vi inviteret vores samarbejdspartner og ekspert på området, Quark Expeditions. Der venter dig en foredragsaften med fantastiske naturbilleder og konkret information om skibe og oplevelser på disse to magiske destinationer på kloden. 

Foredraget afholdes på engelsk, via Zoom og er gratis. Når du registrerer dig, sendes en bekræftelses-e-mail til dig med det vedhæftede link, som du kan oprette forbindelse til.

Hjertelig velkommen!

 

Om vores foredragsholdere: 

Vores foredragsholder Chris Bach er Business Development Manager på Quark Expeditions, som er vores samarbejdspartner på vores rejser til Polarområderne. Chris er født i Tyskland, men har boet det meste af sit liv i andre lande, herunder USA, Latinamerika, Holland og Storbritannien. Hun har arbejdet i rejsebranchen i 14 år og i sin nuværende rolle hos Quark Expeditions har hun været på flere rejser til både Antarktis og Arktis. Chris elsker at dele ud af sin passion og viden om disse fantastiske områder på kloden.

Chris at Quark

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.