brooks falls.jpg

Rejseforedrag om Alaska og Yukon

Drømmer du om eller planlægger du en rejse til Alaska og Yukon? Så kom til dette rejsewebinar og hør mere om en af verdens sidste vildmarker og dine muligheder. 

Hvad siger vores gæster om foredraget?
"Virkelig informativt"
"Meget spændende at se og høre"
"Arnes foredrag er enestående"

 

I amerikanske Alaska og canadiske Yukon i det nordvestlige hjørne af Canada, lever eventyret og vildmarken stadig. Du kan opleve begge områder i foredraget og på en rejse til Alaska og Yukon.

Foredraget er for dig som…

  • ikke har købt rejsen
  • drømmer om en rejse til Alaska og Yukon
  • gerne vil vide mere om Alaska (USA) og Yukon (Canada)
  • er i tvivl om, hvordan du kommer dertil, skal komme rundt, hvornår du skal tage af sted, og hvad du kan nå på en rejse til Alaska og Yukon

Til foredraget kommer du med på en tur til Alaska og Yukon. Ser masser af billeder, hører om områderne, får en fornemmelse af geografien, besøger de yderste hjørner af Nordamerika, kører ad Alaska Highway og grusveje helt mod nord, krydser polarcirklen, sejler i kano på Yukon floden, vandrer i guldgravernes fodspor og besøger Kluane National Park, Homer, Klondike og Dawson City samt går langs floderne mellem lystfiskere og grizzlybjørne.

Foredraget kommer rundt om både Alaska og Yukon, der er perfekt til kør-selv ferie i bil og autocamper. MyPlanet tilbyder som Danmarks største Alaska og Canada ekspert det hele.

MyPlanet webinar - online rejseforedrag

Rejseforedraget om Alaska og Yukon bliver gennemført som et online webinar. Du vil nogle dage før webinaret modtage en mail fra MyPlanet med link til zoom, hvor MyPlanets online webinar vil finde sted. Har du ikke modtaget en e-mail med link 24 timer før webinaret, så tjek lige uønsket post og dit spamfilter.

 

Om foredragsholderen

Arne Naamansen har været på rejse i Canada og USA 54 gange. Han har besøgt Alaska og Yukon flere gange og er en erfaren foredragsholder og forfatter til flere rejsebøger om Canada og USA.

Bøger af Arne Naamansen

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.