^
  • Rejser til Mount Cook

    Vi sammensætter din rejse til New Zealand og Mount Cook helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Mount Cook

Mount Cook er New Zealands højeste bjerg og hjørnestenen i en af landets mest imponerende nationalparker.

Udgangspunktet for udforskning af parken er Mount Cook Village, hvor du kan køre til og overnatte. Over en tredjedel af parken er dækket af sne og is. Men på trods af det, er der rig mulighed for at komme ud i naturen. Du kan følge nogle af de gode vandreruter i området, tage en tur i firehjulstrækker eller sejle på søerne i parken. En tur op i højderne i en helikopter er også en uforglemmelig oplevelse. Lige meget hvordan du vælger at udforske området, vil du have en fantastisk udsigt til det imponerende Mount Cook.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand og Mount Cook kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.