^
  • Rejser til Kaikoura og Hanmer Springs

    Vi sammensætter din rejse til New Zealand og Kaikoura helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Kaikoura og Hanmer Springs

Oplev delfiner og sæler ud for Kaikoura, og nyd nogle timer i Hanmer Springs Thermal Reserve.

Kaikoura er en charmerende lille by med en lang smuk strand på Sydøens østkyst. De fleste besøger Kaikoura for at komme tæt på områdets spændende marine-dyreliv. Tag på en sejltur på havet, eller oplev området fra luften. Lige meget hvad, venter der dig store oplevelser, når du med lidt held kan opleve både delfiner, kaskelothvaler og sæler. Du kan også få lov at svømme med delfiner og opleve dem på helt tæt hold

Navnet Kaikoura kommer fra maori og betyder ‘spise’ og ‘krebs’, og du må da heller ikke snyde dig selv for at smage på havets lækre delikatesser.

Et par timers kørsel fra Kaikoura ligger den lille by Hanmer Springs. Byens store attraktion er Hanmer Springs Thermal Reserve. Her kan du læne dig tilbage og slappe af i et af de 13 naturlige termiske bassiner, hvor du er du omgivet af tårnhøje træer og smukke bjerge. I byen er der også flere gode restauranter, en 18 hullers golfbane, gode vandreruter samt mulighed for mountainbiking og rafting.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand og Kaikoura kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.