^
  • Rejser til Franz Josef og Fox gletsjerne

    Vi sammensætter din rejse til New Zealand med Franz Josef og Fox gletsjere helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Franz Josef og Fox gletsjerne

Oplev de smukke gletsjere på nært hold.

Kører du sydpå fra Greymouth ændrer landskabet sig stille og roligt. Dette område får årligt op mod seks meter regn, hvilket sætter sit tydelige præg på omgivelserne. Flere steder er du omgivet af den tætte tempererede regnskov. Men enkelte steder finder gletsjertunger vej ned gennem kløfterne, så du kan opleve frodig regnskov og kolde gletsjere side om side. Gode eksempler er Franz Josef og Fox gletsjerne. Franz Josef er blandt verdens lettest tilgængelige gletsjere, hvilket betyder at et er muligt at gå rundt på de enorme ismasser. En anden fantastisk oplevelse er en tur i helikopter over området. På den måde får du det fulde overblik over gletsjerens imponerende størrelse, og nogle helikopterture lander endda direkte på isen.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand med Franz Josef og Fox gletsjere kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Rejseforslag

Rejseforslag