^
  • Rejser til Christchurch

    Vi sammensætter din rejse til New Zealand og Christchurch helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Christchurch

Oplev Christchurchs engelske stemning og smukke haver.

Christchurch er Sydøens største by og hjem for cirka 310.000 indbyggere. Byen beskrives ofte som den mest engelske by uden for England. Bygningerne har et tydeligt engelsk præg, og flere gadenavne er også engelsk inspirerede. 

De engelsk immigranter bragte også deres store passion for havekunst med sig til New Zealand, og allerede i 1863 blev den botaniske have grundlagt. Den er omgivet af den endnu større Hagley Park, og flere steder i byen finder du smukke blomsterhaver med pelargonier, georginer og krysantemum. Ikke så underligt at byen går under navnet The Garden City.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand og Christchurch kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Rejseforslag

Rejseforslag