^
 • maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island
  New Zealand og Australien på én rejse

  28 dage fra kr. 21.900

 • New Zealand og Australien på én rejse

  28 dage fra kr. 21.900

 • New Zealand og Australien på én rejse

  28 dage fra kr. 21.900

 • New Zealand og Australien på én rejse

  28 dage fra kr. 21.900

 • New Zealand og Australien på én rejse

  28 dage fra kr. 21.900

New Zealand og Australien på én rejse

Udforsk New Zealand i autocamper, spændende storbyoplevelser i Sydney, samt koralrev, regnskove og fascinerende kultur på dagsture i Queensland.

28 dage fra kr. 21.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 30.600 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 6.000
Prisen inkluderer: Fly, 9 overnatninger på hotel, udflugter, 16 dages leje af autocamper samt færge ml. Nord- og Sydøen

Oplev Australien og New Zealand i én rejse, hvor du starter med at udforske New Zealand i autocamper. En ferie i autocamper giver en enestående frihed, hvor du selv bestemmer tempoet og ruten, alt efter hvilke ønsker du har. Efter af have oplevet det bedste af New Zealand, går turen videre til den pulserende storby Sydney, hvor der venter et hav af muligheder for spændende oplevelser. Herfra går turen videre til Trinity Beach på den australske østkyst, hvor du på forskellige dagsture oplever farverigt koralrev, frodige regnskove og en spændende kultur. 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag flyver du til Auckland via Asien, hvor dit eventyr begynder.

Dag 2: Ankomst Auckland

Du ankommer til Auckland, hvor du tjekker ind på dit centralt beliggende hotel. Få en god nats søvn inden campereventyret begynder i morgen.Det er muligt at forlænge opholde i Auckland hvis du ønsker mere tid til at udforske denne skønne storby. 

Dag 3-18: New Zealand i autocamper

Godt to uger har du til rådighed på egen hånd i autocamper, hvilket giver dig gode muligheder for at opleve det bedste New Zealand har at byde på. 
På Sydøen kan du opleve nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i Abel Tasman National Park, som samtidig er et godt udgangspunkt for cykel- og vandreture. I verdensberømte Marlborough kan du udforske de vidunderlige vinområder og tage på hvalsafari i Kaikoura, inden du kan fortsætte til den tyndt befolkede vestkyst. Her følger du vejen, som løber på et smalt stykke land mellem bjergkæden Southern Alps og det Tasmanske Hav. Her kan du udforske de populære gletsjere Franz Josef og Fox i Westland National Park. Fortsæt via Haast Pass og naturskønne Wanaka til Queenstown, som ligger ned til den fantastiske Lake Wakatipu, med udsigt til bjergkæden The Remarkables. Her findes desuden et hav af aktivitetsmuligheder i byen. 

 

Du kunne også vælge at køre nordpå til Bay of Islands, der er et af New Zealands allersmukkeste områder med kridhvide sandstrande og grønne øer i et himmelblåt hav. Her kan du fortsætte til Coromandel Peninsula på vestkysten, hvor landskaberne veksler mellem bløde bakker, skovklædte klippekyster og uberørte strande. Fortsæt herefter sydpå mod Rotorua, der har stor termisk aktivitet i området og hvor du samtidig kan lære mere om den New Zealandske maori-kultur, på en inkluderet dagstur i området. Længere sydpå, via den spektakulære nationalpark Tongariro, ligger byen Napier, der er kendt for sine mange bygninger i art deco-stil. I byen Wellington kan du besøge New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, som ikke er noget man forbinder med at traditionelt museum. Du kan med fordel gå en tur i bymidten og mærke stemingen i New Zealands hovedstad, der ligger i smukke omgivelser med det enestående hav og grønklædte bakker.  
 

Dag 19: Ankomst Christchurch

Du ankommer i dag til Christchurch, hvor det er blevet tid til at aflevere din autocamper. Byen Christchurch er meget engelsk, hvilket også kan ses på bygningerne i centrum, samt på de britiske gadenavne. Eftermiddagen kunne med fordel bruges på et besøg i den botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Du kunne også få et overblik på en ballontur over byen. Mulighederne for oplevelser er mange i Christchurch. Du har en enkelt nat på hotel inden du i morgen flyver videre mod Sydney. 

Dag 20: Christchurch – Sydney

Turen går i dag videre mod Australiens pulserende storby Sydney, og efter ankomst bliver du indlogeret på dit centralt beliggende hotel, for de kommende tre nætter. Sydney byder på mange spændende oplevelser og du har resten af dagen til rådighed, til at få de første indtryk af den fantastiske storby.

Dag 21-22: Sydney

To hele dage har du til rådighed i Sydney. Du kunne eksempelvis besøge den populære strand Bondi Beach, hvor surferne boltrer sig i bølgerne og de lokale nyder solen. Du kunne også slentre en tur forbi Operahuset, hvor du også finder en vidunderlig udsigt til Sydney Harbour Bridge. Eller hvad med et Bridge Climb på toppen af Sydney Harbour Bridge? Mulighederne er mange og der findes uden tvivl noget for enhver smag.

Dag 23: Sydney – Trinity Beach, Queensland

Fra Sydney flyver du til Cairns og tager en transfer videre mod Trinity Beach, der ligger i Queensland på den australske østkyst. Her bliver du indlogeret på et dejligt resort, for de kommende fire nætter. Du har resten af dagen til at gå på opdagelse og få de første indtryk af byen.

Dag 24: Heldagstur til Michaelmas Cay

Dagen bruges på en heldagstur til Michaelmas Cay, hvor du fra Cairns stiger om bord på luksuskatamaranen med kurs mod sandøen. Michaelmas Cay er en del af Great Barrier Reef og er ikke mere en 360 meter lang. Dyrelivet er utrolig rigt i området, og det ville ikke være unaturligt at opleve havskildpadder der kommer for at lægge æg på stranden, samt et væld af fugle der har fundet sit fristed på øen. I det lune, klare vand omkring Michaelmas Cay, finder du et mylder af tropefisk og mange andre havdyr der holder til ved det farvestrålende koralrev. Brug dagen på at snorkle og på at nyde de vidunderlige sandstrande.

Dag 26: Dagstur til Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree

Endnu en dagstur venter, hvor du fra morgenstunden bliver hentet af en bus der vil køre dig nordpå langs kysten mod Mossman Gorge Centre. Her bliver du budt velkommen af det lokale Kuku Yalanji-folk, hvorefter du sammen med en lokalkendt guide udforsker en smuk jungleflod. Her finder du et rigt dyreliv og oplever samtidig en fantastisk natur i området. Turen fortsætter til Cape Tribulation, der er et af de eneste steder i verden, hvor man kan opleve at regnskov møder koralrev. Sidste stop på vejen er Alexandra Lookout, hvor du bliver belønnet med en vidunderlig udsigt over Snapper Island, Daintree River og havet i det fjerne. Daintree River er især kendt for sit rige dyreliv, som du oplever på en smuk sejltur på floden. 

Dag 26: Trinity Beach

Du har en hel dag til rådighed i, hvor du har mulighed for at suge det sidste af Australien til dig, inden turen går hjem til Danmark.Du kan tage en tur til Cairns og gå en tur langs strandpromenaden eller udforsk de omkringliggende restauranter, caféer og shoppingmuligheder. Du kan også vælge at tage en ballonflyvning over byen, hvorfra du kan nyde en enestående udsigt. Men det kan også anbefales bare at nyde den sidste dag på det dejlige resort.

Dag 27: Cairns – Danmark

Nyd de sidste timer i på resortet, inden det er blevet tid til at tage afsked med Australien. Du begiver dig mod lufthavnen i Cairns, hvor din hjemrejse mod Danmark begynder. 

Dag 28: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 30.600  Fra kr. 21.900 
 Højsæson  Fra kr. 38.900   Fra kr. 27.900 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Auckland i New Zealand
 • 1 overnatning  i Auckland
 • 16 dages leje af Maui autocamper fra Auckland til Christchurch inkl. ansvars og kaskoforsikring, fri km, personligt udstyr, udstyr til camperen, 24 timer Roadservice Helpline, ’like a local tablet’ med GPS. Vi gør opmærksom på, at der opkræves et gebyr for envejsleje på NZD 250, som betales til Maui lokalt på New Zealand.
 • Maui Inclusive Pack der bl.a. reducerer selvrisiko fra 7.500 australske dollars til nul, 1GB wi-fi, picnicbord og stole
 • Udflugt i Rotorua: Til fest med maorierne inkl. traditionel maori velkomst, guidet tur gennem maori landsby, kulturel optræden, traditionel hangi middag og transfer
 • Interislander færgen fra Nordøen til Sydøen 
 • 1 overnatning  i Christchurch
 • Flyrejse Christchurch til Sydney
 • 3 nætter i Sydney
 • Flyrejse fra Sydney til Cairns
 • 4 nætter i Trinity Beach inkl. en flaske mousserende vin ved ankomst, sen udtjekning til kl. 12.00 og gratis wi-fi 
 • Heldagstur til revet og Michaelmas Cay inkl. leje af snorkeludstyr, frokostbuffet, kaffe/te og transfer
 • Heldagstur til Cape Tribulation, Mossman Gorge og Daintree inkl. Daintree River Cruise, frokost i regnskoven, Daintree Discovery Centre, transfer mm. 
 • Flyrejse fra fra Cairns i Australien til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.