^
 • New Zealand med Hongkong og Fiji

  19 dage fra kr. 24.400

 • New Zealand med Hongkong og Fiji

  19 dage fra kr. 24.400

 • New Zealand med Hongkong og Fiji

  19 dage fra kr. 24.400

 • New Zealand med Hongkong og Fiji

  19 dage fra kr. 24.400

New Zealand med Hongkong og Fiji

Kombinér en guidet rundrejse i New Zealand med Østens mystik i Hongkong og badeferie på Fiji.

19 dage fra kr. 24.400

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 29.300 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.500
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og guidet dagestur 

Storbyferie i Hongkong
Rejsen starter i Hongkong, der byder på farverige templer, fantastisk mad og et eksotisk gadeliv mellem de moderne skyskrabere. 

Guidet tur i New Zealand
Fortsæt til New Zealand, hvor der venter en spændende guidet 6-dages tur gennem Nordøens dramatiske landskaber. Fra Auckland udforsker du Coromandel-halvøens klippekyster og Rotoruas termiske undergrund. Du møder også den oprindelige maori-befolkning, og vandrer gennem vulkanske landskaber i Tongariro National Park, inden turen går via hovedstaden Wellington tilbage til Auckland. 

Badeferie på Fiji
Rejsen slutter med afslappende badeferie i tropeparadiset Fiji. Hotellet ligger naturligvis helt ned til en flot, hvid palmestrand, så her er alle muligheder for at vaske rejsestøvet af i de skønne omgivelser.

Kom til rejseforedrag om New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Rejsens varighed, rute og oplevelser tilpasser vi naturligvis.

Lad dig inspirere, og kontakt os.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Hongkong. 

Dag 2: Ankomst til Hongkong

Vel fremme i Hongkong indlogeres du på et centralt beliggende hotel for de kommende 3 nætter. Herefter er resten af dagen fri til at udforske den fascinerende storby, der ligger smukt ned til havet omgivet af grønklædte bjerge. 

Dag 3-4: Hongkong

Hongkong er en ægte asiatisk storby, hvor smukke, gamle templer gemmer sig mellem skyskraberne, og duften fra gadekøkkener fylder baggyderne. Særlig stemningsfuld er byen ved aftentid, når tusindvis af lys tændes i natten. Ikke mindst set fra Victoria Peak, hvor hele lyshavet ligger for dine fødder. Dagene i Hongkong er fri til udforskning på egen hånd. Shop i de tusindvis af butikker, find ro i traditionelle templer, eller tag båden til den tidligere portugisiske koloni Macau. Vi hjælper naturligvis gerne med at reservere udflugter til dig, hvis du ønsker det. 

Dag 5: Hongkong til New Zealand

Når tid er, går turen tilbage mod lufthavnen, hvor flyet mod New Zealand står klar. Vel fremme i Auckland indlogeres du på hotel en enkelt nat, så du har mulighed for at nyde byen, inden den guidede tur starter i morgen. Auckland er New Zealands største by med alt, hvad der hører sig en ægte storby til af kultur, caféer og butikker. Det er også en af landets flotteste storbyer med en smuk beliggenhed ud til havet. Mange indbyggere har deres egen båd, hvilket har givet Auckland tilnavnet "City of Sails".

Dag 6: Auckland til Hahei på Coromandel-halvøen

I dag begynder eventyret på New Zealand for alvor, når du sammen med gruppen og den lokale guide lægger Auckland bag dig og kører østpå mod Coromandel-halvøen. Kun få veje fører gennem de dramatiske landskaber, der veksler mellem skovklædte klippekyster, bløde bakker og skjulte strande. Første stop er den berømte bugt, Cathedral Cove. Herfra fortsættes til Hot Water Beach, der er kendt for et ganske specielt fænomen. Der er nemlig varme kilder under sandet, og under de rigtige tidevandsforhold kan du grave dit eget badekar med dejligt varmt vand direkte på stranden. Aftenen slutter med en hyggelig grillaften, så du kan lære de andre i gruppen at kende. Natten tilbringes i en hytte nær stranden, så der er rig mulighed for en svømmetur efter middagen, hvis du har lyst til det.

Dag 7: Maori-kultur i termiske Rotorua

Fra Hahei fortsættes mod Rotorua, der er kendt for sin livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af en karakteristisk "duft" af svovl fra den vulkanske undergrund. Gejsere syder og sprutter, mudderet koger, og damp siver ud af sprækker i jorden. I løbet af eftermiddagen har du mulighed for at udforske området på egen hånd eller kaste dig ud i forskellige aktiviteter (ikke inkluderet) såsom White Water Rafting. En anden mulighed er at besøge Hobbiton, hvor en del scener fra filmene om Ringenes Herre og Hobbitten blev optaget. 

Men sørg for at være frisk til om aftenen, der byder på en ganske særlig oplevelse. Rotorua udgør nemlig hjertet i New Zealands maorikultur, og denne aften får du et fascinerende indblik i deres traditionelle kultur. Ved ankomsten til maori-landsbyen Tamaki Maori Village bliver du budt velkommen af de lokale maorier, der vil fortælle om deres urgamle ritualer. Aftenen byder også på en traditionel hangi-middag tilberedt i jordovn sammen med maori-værterne.

Dag 8: Rotorua til Whakahoro

Fra Rotorua forsættes via det spektakulære vandfald Huka Falls mod Whakahoro, hvor du indlogeres på den afsidesliggende fåre- og kvægfarm Blue Duck Station. Her bydes du velkommen af familien, der sideløbende med landbruget er meget aktive inden for naturbeskyttelse. I firehjulstrækker begiver du dig ud over farmens store område, mens du hører om den lokale natur og dyrelivet samt anekdoter fra tidligere tider. Tilbage ved gården er resten af dagen fri til at nyde de smukke omgivelser. Aftenen slutter med en lækker middag tilberedt af lokale råvarer.

Dag 9: Tongariro National Park

I dag venter naturoplevelser i absolut verdensklasse, når du fortsætter til nationalparken Tongariro. Her hæver tre aktive vulkaner sig over rå lavamarker, grønklædte skråninger og farvede søer og skaber nogle af de mest dramatiske scenerier på hele Nordøen. Ikke underligt valgte holdet bag filmtrilogien Ringenes Herre at optage scenerne om Mount Doom i Mordor netop her. I dag er der heldigvis færre orker i området, der byder på vandreture af alle længder og sværhedsgrader. Mest berømt er Tongariro Crossing, der anses for at være New Zealands flotteste endagsvandretur. Det er en længere tur, der tager hele dagen. Men de vulkanske landskaber undervejs er intet mindre end forrygende. Alternativt fører en række kortere vandrestier rundt om parken, der også byder på et fascinerende informationscenter om områdets vulkanske natur.

Dag 10: Tongariro til Wellington

Helt andre oplevelser venter i dag, når du besøger New Zealands hovedstad, Wellington. Med sine cirka 400.000 indbyggere er Wellington ikke nogen stor by, men den ligger til gengæld ualmindelig smukt ned mod havet omgivet af grønklædte bakker. Her får du et sjældent smugkig ind bag kulisserne i filmens verden, når du besøger Weta Workshop, der stod bag filmhits som Hobbitten, Ringenes Herre og Avatar. Resten af dagen er fri til at udforske byen på egen hånd. Gå for eksempel en tur i den smukke botaniske have, shop i de mange butikker, og nyd stemningen på byens hyggelige caféer. Eller besøg New Zealands glimrende nationalmuseum Te Papa Tongarewa, hvor avanceret teknologi sikrer et museumsbesøg ud over det sædvanlige.

Dag 11: Wellington til Auckland

Fra Wellington går turen tilbage til Auckland, hvor du indlogeres på dit hotel for natten. Resten af dagen er fri til at nyde de sidste oplevelser i New Zealand.

Dag 12: New Zealand til Fiji

En flyvetur fra New Zealand fører dig til den tropiske østat Fiji langt ude i Stillehavet. Fiji består af mere end 300 øer, hvoraf kun 106 er beboede. Langt størstedelen af befolkningen bor på de 2 største øer, Viti Levu og Vanua Levu, hvoraf Viti Levu er den mest besøgte. Her er strandene bedst, og det er her, du indlogeres på det dejlige 3-stjernede First Landing Beach Resort for de kommende 6 nætter. Resortet består af hyggelige bungalows spredt ud i en stor tropisk have kun et stenkast fra havet. 

Dag 13-17: Badeferie på Fiji

Dagene er frie til at nyde de skønne, tropiske omgivelser. Med sine kridhvide sandstrande og høje svajende palmer under en blå skyfri himmel er Fiji som taget ud af et postkort. Selv klimaet er perfekt med en relativ stabil gennemsnitstemperatur på 22 grader om vinteren (maj-oktober) og lige over de 30 grader om sommeren. Heldigvis er havet aldrig langt væk, hvis der bliver behov for en forfriskende dukkert.

Ved siden af resortet ligger en lokal marina, hvor der er en lille butik, hvor du kan købe de mest nødvendige ting. Herfra kan du også tage på sejlture til Mamanuca Islands. Desuden kan resortets personale hjælpe med at arrangere udflugter, kokkekurser, gåture gennem haven eller introkurser i at flette kurve af bladene fra kokospalmerne. Men du er naturligvis også velkommen til bare at dase ved stranden eller poolen og nyde det vidunderlige tropiske klima i fulde drag.

Dag 18: Hjemrejse

Det er tid at sige farvel til tropeparadiset og vende tilbage mod Danmark. 

Dag 19: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte eller to lander du i Danmark. 

Fakta

Bemærk venligst at turen på New Zealands Nordø kun går i den newzealandske sommer fra oktober til april. 


Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 29.300  Fra kr. 24.400 
 Højsæson  Fra kr. 32.900  Fra kr. 27.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse, Danmark - Hongkong - Auckland - Fiji - Hongkong - Danmark
 • Flyskatter
 • 3 overnatninger på et godt turistklassehotel i Hongkong med morgenmad
 • 2 overnatninger på et godt turistklassehotel i Auckland
 • 6 dages guidet tur fra Auckland – Auckland med overnatning på hostel og i hytter
 • 6 overnatninger på First Landing Resort på Fiji med morgenmad
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.