^
 • Dubai, New Zealand og Bali

  24 dage fra kr. 27.300

 • Dubai, New Zealand og Bali

  24 dage fra kr. 27.300

 • Dubai, New Zealand og Bali

  24 dage fra kr. 27.300

 • Dubai, New Zealand og Bali

  24 dage fra kr. 27.300

 • Dubai, New Zealand og Bali

  24 dage fra kr. 27.300

Dubai, New Zealand og Bali

Kombinér Dubai, New Zealand og Bali på én og samme rejse. Der venter dig storbyoplevelser, fantastisk natur og afslapning på Bali.

24 dage fra kr. 27.300
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 29.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 4.600
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger

Hvorfor ikke kombinere tre skønne destinationer på én og samme rejse? Denne tur tager dig først til Dubai’s pulserende storbyjungle, hvor skyskrabere, menneskeskabte øer og shopping i verdensklasse ligger side om side med smukke hvide sandstrande, der indbyder til en forfriskende dukkert. Fra Dubai flyver du videre til New Zealand, hvor der venter dig en uforglemmelig kør-selv tur fra syd til nord. Turen er spækket med fantastisk natur, og undervejs venter der dig en række meget forskellige oplevelser. Fra New Zealand går turen igen mod nord-vest, men inden du sætter fod på dansk jord igen, gør du stop på Bali, hvor du kan fordøje de seneste tre ugers eventyr i moderne og luksuriøse omgivelser på resortet Le Meridien Bali Jimbaran.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark og ankomst i Dubai

I dag rejser du fra Danmark og lander i Dubai sent om aftenen.

Dag 2: Dubai

Du har hele dagen til rådighed til at opleve noget af alt det, Dubai har at byde på. Her står imponerende skyskrabere side om side med kunstige øer, slanke palmetræer og traditionel arabisk arkitektur. Her finder du shoppingcentre, der overgår din vildeste fantasi, men du kan også vælge at besøge de mindre sidegader, hvor den søde duft af vandpiberøg siver ud af små caféer, mens mænd iført de traditionelle hvide dragter tager en snak over en kop sød te. Byens strande indbyder til afslapning under den stærke sol, og lige uden for byen venter ørkenen, som du kan opleve fra ryggen af en kamel eller i firehjulstrækker, hvis du foretrækker det.

Dag 3: Afrejse Dubai

Om formiddagen rejser du fra Dubai mod New Zealand, hvor du lander dagen efter.

Dag 4: Ankomst Christhurch

I dag lander du i Christchurch på New Zealands Sydø. Afhent din lejebil og kør til dit hotel, hvor du kan slappe af og lade op til de kommende ugers eventyr i New Zealand. Gå en tur i området, og nyd din første middag i New Zealand på en af byens gode restauranter.

Dag 5: Christchurch

Christchurch er en af New Zealands største og mest historiske byer med en meget tydelig engelsk stil. Blandt Christchurchs mest populære seværdigheder er RE:Start, en række friluftsbutikker og caféer bygget af skibscontainere. Oplev også The Transitional Cardboard Cathedral, som er en fascinerende bygning lavet af pap. Brug eventuelt eftermiddagen på et besøg i den botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Eller hvad med en ballontur over byen? Der er mange muligheder for oplevelser i Christchurch, så inden du ser dig om er dagen gået, og du kan trække dig tilbage på hotellet.

Dag 6: Dunedin

I dag kører sydpå mod byen Dunedin. Det er en tur på 5-6 timer, så kom afsted tidligt, så du har tid til at udforske Dunedin om området omkring byen. Oplev Otago-halvøen, hvor der er et rigt dyreliv og skøn natur. Du kan blandt andet komme tæt på både albatrosser og små pingviner. Ikke langt fra Dunedin finder du New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller hvad med en tur med Taieri Gorge Railway, der byder på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke jernbanebroer?

Dag 7: Te Anau

Ruten tager dig videre til Te Anau, der er det perfekte udgangspunkt for udforskning af det smukke Fiordland, hvor brusende vandfald, tætte regnskove og tårnhøje bjergtinder præger landskaberne. Der er mange måder at opleve fjordene på. En god måde er på en sejltur, hvor du kommer ud på fjorden og tæt på de smukke omgivelser, som er hjem for blandt andet delfiner, sæler, pingviner og et væld af fugle.  En anden mulighed er at tage på en flyvetur over de spektakulære landskaber. Eftermiddagen kan du eventuelt bruge på at besøge Te Anau Glowworm hulerne, hvor tusindvis af små orme lyser loftet i hulerne op.

Dag 8-9: Queenstown

Fra Te Anau sætter du kurs mod New Zealands actionby nummer et: Queenstown. Her har du hele to dage til at nyde byens tilbud, prøve kræfter med nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes i området, og ikke mindst udforske den fantastiske natur omkring byen.

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt med restauranter, caféer og butikker. Men skal det være lidt vildere, kan du for eksempel springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur i fuld fart med jetbåd på søen. Er du ikke til helt så meget fart over feltet, så tag for eksempel svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

Dag 10: Wanaka

I dag venter en kort køretur til byen Wanaka, som ligger ved Wanaka-søen. Områdets skønne natur indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.

Dag 11: Glacier Region

I dag kører du de knap fire timer nordpå mod det gletsjerrige område i Westland National Park. Brug dagen på at opleve den spektakulære Franz Josef-gletsjer. Som en frossen flod af is flyder den ned fra de højeste bjerge mod regnskoven i dalen. Oplev for eksempel gletsjeren fra luften på en tur i helikopter (ikke inkluderet), hvor du også lander på gletsjeren og får mulighed for at udforske den sammen med en dygtig guide. Eller tag den smukke, men noget mere anstrængende, vej til toppen til fods. Det vil uden tvivl være alle anstrengelserne værd.

Dag 12-13: Nelson

Vel fremme ved Nelson har du to hele dage til at udforske byen, hvorfra du også har rig mulighed for at tage turen ind til Abel Tasman National Park. Her kan du opleve nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i hele New Zealand, og netop derfor er parken en meget populær destination for naturelskere. Der er et hav af forskellige vandreture, du kan vælge imellem, men foretrækker du at opleve parken fra vandsiden, kan du leje en havkajak og sejle en tur langs den smukke kyst. En anden seværdighed er Kaiteriteri-strand, der byder på gyldent sand og dejlig lunt vand, som indbyder til en forfriskende dukkert.

Dag 14: Wellington

I dag går turen videre mod New Zealands Nordø og hovedstaden; Wellington, som ligger på den sydlige spids af Nordøen. Et besøg på det nationale museum Te Papa Tongarewa bør være på programmet. Museet er ikke et traditionelt museum. Her sørger avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler for, at det bliver et museumsbesøg udover det sædvanlige.

For det helt store overblik, kan du besøge et af udsigtspunkterne på Mount Victoria, hvor du får en fantastisk udsigt ud over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen.

Dag 15: Tongariro National Park

Længere mod nord venter dig et mystisk og storslået landskab i Tongariro National Park. Parken er domineret af tre vulkaner, som alle er aktive. Du har hele dagen til at nyde den fantastiske natur og de enestående landskaber i parken, som du måske genkender fra filmen om Ringenes Herre.

Udforsk en af de mange vandreruter i området. Der findes noget for enhver smag og i forskellige sværhedsgrader. Eller hvad med en flyvetur over nationalparken, hvor du kan få det helt store overblik over de barske og dramatiske landskaber?

Dag 16: Rotorua

Ruten går videre mod maoriernes kulturelle hovedstad Rotorua. Byen er kendt for sin termiske aktivitet, og i takt med at du nærmer dig byen, bliver du mødt af en meget karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske underverden. Området er meget fascinerende, og det er spændende at udforske området, som byder på smukke søer, frodige skove, boblende mudderhuller og spruttende gejsere, der sender kaskader af kogende vand op imod den blå himmel.

Benyt lejligheden til at lære mere om maorikulturen, og oplev for eksempel en traditionel Hangi middag, kogt på varme sten begravet i jorden. Der vil være underholdning, i form af traditionel dans og sang, og du vil få en smagsprøve på nogle maorikulturens skikke og traditioner. (ikke inkluderet).

Dag 17-18: Coromandel-halvøen

Efter et par dage tæt på New Zealands boblende undergrund går turen videre mod nord til Coromandel-halvøen, der er en sand perle. Halvøen er kendt for sin vilde, uberørte natur og mange fine sandstrande, der indbyder til vandreture og afslapning med fødderne i sandet. Se om du kan få tid til at besøge den populære Hot Water Beach, hvor du kan opleve et helt specielt fænomen. Takket være de varme kilder under sandet, kan du grave lidt ned og lave dit eget dejlige badekar med varmt vand midt på stranden.

Dag 19: Afrejse fra Auckland og ankomst til Bali

I dag kører du til Auckland, hvor dit New Zealand eventyr slutter for denne gang. Herfra går turen videre til Bali, hvor du lander samme dag. De kommende fire dage skal du bo på Le Meridien Bali Jimbaran, som byder på moderne og luksuriøse omgivelser, der indbyder til afslapning.

Dag 20-23: Le Meridien Bali Jimbaran

Le Meridien Bali Jimbaran er et 5-stjernet resort i Jimbaran på Balis sydligste spids. Resortet fremstår med sin moderne arkitektur lyst og venligt, og byder på en skønt poolområde med liggestole, hvor du kan nyde dagens varmeste timer i skyggen. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og udstyret med trådløst internet, værdiboks, egen balkon og køleskab. Fra nogle værelser er der udsigt over den smukke Jimbaran-bugt. Når sulten melder sig eller tørsten skal slukkes, er der flere gode valgmuligheder. På resortet finder du for eksempel baren Smoquee Sky og Smoqee Sports Bar & Lounge samt restauranterne Bamboo Chic og Seafood BBQ. Resortet tilbyder også en spalounge, jacuzzi, spabehandlinger, træningscenter og yogalektioner.

Fra resortet er der mulighed for at tage på kortere og længere ture, hvor du for eksempel kan opleve nogle af de smukke templer, der findes i området. Det kunne være det imponerende Taman Ayun-tempel eller Tanah Lot-templet, der ligger smukt på en klippe lige ved kysten (ikke inkluderet).

Efter fire dage på Bali er det blevet tid at vende hjem igen. Du skal dog først flyve efter midnat, så du har hele dagen til at lade op til hjemrejsen og nyde det sidste af Bali.

Dag 24: Afrejse fra Bali og ankomst i Danmark

I dag ankommer du til Danmark efter et fantastisk eventyr i Dubai, New Zealand og på Bali.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 29.900  Fra kr. 27.300
 Højsæson  Fra kr. 34.300  Fra kr. 31.900

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Dubai
 • 2 nætter i Dubai
 • Flyrejse fra Dubai til Christchurch i New Zealand
 • 15 dages billeje inkl. fri km, forsikringer og lokale skatter
 • 2 nætter i Christchurch 
 • 1 nat i Dunedin
 • 1 nat i Te Anau 
 • 2 nætter i Queenstown 
 • 1 nat i Wanaka 
 • 1 nat i Glacier Region 
 • 2 nætter i Nelson 
 • Færge Fra Picton til Wellington
 • 1 nat i Wellington 
 • 1 nat i Tongariro 
 • 1 nat i Rotorua 
 • 2 nætter i Coromandel 
 • Alle overnatninger er på gode standard hoteller
 • Flyrejse fra Auckland til Bali
 • 4 nætter på Le Meridien Bali Jimbaran på Bali
 • Flyrejse fra Bali til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.