^
 • New Zealand for livsnydere

  30 dage fra kr. 60.300

 • New Zealand for livsnydere

  30 dage fra kr. 60.300

 • New Zealand for livsnydere

  30 dage fra kr. 60.300

 • New Zealand for livsnydere

  30 dage fra kr. 60.300

New Zealand for livsnydere

Dette rejseforslag kombinerer friheden i egen bil med nogle af New Zealands bedste oplevelser og lodges undervejs.

30 dage fra kr. 60.300
Pris pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson fra kr. 6.100
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger og udflugter

Drømmer du om at opleve New Zealand fra nord til syd, og vil du bo på nogle af de mest charmerende, luksuriøse og unikke hoteller og lodges undervejs? Så se nærmere på dette rejseforslag, der kombinerer frihed i egen bil med nogle af New Zealands bedste oplevelser. Du rejser i egen bil fra Auckland i nord til Christchurch på Sydøen, og undervejs venter en række spændende byer og fantastiske udflugter. Blandt andet en helikoptertur til Franz Josef Glacier, en vandretur ad Routeburn Track og en heldagstur til Southern Alps, hvor du kører med toget Tranz Alpine. Denne rejse er med andre ord en New Zealand rejse udover det sædvanlige.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag rejser du fra Danmark mod Auckland.

Dag 2: Ankomst Auckland

Du ankommer til Auckland på New Zealands Nordø. Efter ankomsten afhenter du din lejebil i lufthavnen og kører til dit hotel for de kommende to nætter. Du skal bo på det lækre The Sebel Auckland Viaduct Harbour, som tilbyder en fantastisk beliggenhed tæt lige ved vandet samt moderne værelser med udsigt over byen eller havnen.

Dag 3: Auckland

Auckland er New Zealands største by med 1,4 millioner indbyggere. Byen byder på en lang række gode shoppingmuligheder, lækre restauranter og en hyggelig havnepromenade, og blot få minutters kørsel derfra kan du opleve smukke strande og den skønneste natur. Så der er nok at give sig til.

Auckland kaldes for ”City of Sails”, da det er den by i verden, hvor flest indbyggere har sin egen båd. Så gør som de lokale, og nyd nogle timer på vandet. Der venter dig en dejlig sejltur, hvor du har mulighed for at opleve Aucklands seværdigheder fra søsiden. Et af turens højdepunkter er sejlturen under den ikoniske Harbour Bridge. Undervejs bliver der serveret frokost, snacks og kaffe, alt imens du nyder udsigten over byen.

Dag 4-6: Coromandel

Turen går øst på mod den New Zealandske perle Coromandel, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Langs kysten ved Firth of Thames ligger den gamle by Thames, som tydeligt viser spor fra guldfeberen i 1867. Herfra går turen over de smukke bjerge Coromandel Ranges til strandbyen Pauanui. Her skal du bo på den luksuriøse Grand Mercure Puka Park Lodge de kommende to nætter. Lodgen ligger gemt væk i smukke grønne omgivelser på Coromandel-halvøen og tilbyder de perfekte rammer for afslapning i spaen eller med en drink på terrassen. Der venter også fantastiske måltider i lodgens prisvindende restaurant.

Coromandel er et storslået område fyldt med dybe skove og maleriske strande. Besøg for eksempel den populære Hot Water Beach, hvor varme kilder gemmer sig under sandet. Grav lidt ned, og lav dit eget badekar med varmt vand midt på stranden. Du kan også vælge at udforske nogle af de mange gode vandreruter, der er i området eller opleve halvøen fra vandsiden i kajak. En helt anden mulighed er blot at nyde de dejlige omgivelser og slappe af på stranden med en god bog og en forfriskende dukkert i ny og næ.

Dag 7: Rotorua

Turen fortsætter sydpå langs flere smukke strande og byen Tauranga, som huser en af Nordøens største havne. Ruten fører dig videre mod hjertet af New Zealands termiske aktivitet og maorikultur: Rotorua. Her skal du bo på det moderne og elegante Regent of Rotorua. Hotellet tilbyder luksuriøse værelser, en elegant have med pool og en stilfuld gourmetrestaurant, der har vundet flere priser gennem årene.

Rotorua er beliggende centralt på Nordøens vulkanske plateau, som giver liv til områdets sydende gejsere og boblende søer af mudder. Det mest populære termiske område er Whakarewarewa Thermal Reserve, der er et smukt kuperet landskab, hvor gejsere sender kogende vand mod den blå himmel og maorikulturen dyrkes i stor stil.

Dag 8-9: Lake Taupo

Rejsen fortsætter til byen Taupo, hvor landets største sø ligger. Du skal bo på Acacia Cliffs Lodge, som ligger i bakkerne ved søen med en storslået udsigt over vandet og de omkringliggende bjerge. Her bliver der sørget godt for dig, og under dit ophold kan du blandt andet se frem til en lækker morgenmad, drinks og snacks inden aftensmaden samt en flaske god newzealandsk vin på værelset. Du tilbringer to nætter ved Lake Taupo, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af de mange sjove aktiviteter, som udbydes i området. Lake Taupo er blandt andet et paradis for ørredfiskeri, og her findes også alle former for vandaktiviteter. Du kan for eksempel prøve alt fra parasailing, sejlads, vandski, windsurfing, kano til rafting.

Dag 10: Napier

Ruten tager dig videre sydpå til Hawke’s Bay regionen og byen Napier, der i 1931 blev offer for et kraftigt jordskælv. Byen blev dog hurtigt genopbygget. Denne gang i den karakteristiske art déco-stil, som stadig præger bybilledet den dag i dag. Du skal bo på The County Hotel, som netop har til huse i en smuk art-deco bygning fyldt med charme og karakter.

Brug noget af dagen på at udforske området omkring Napier, der er kendt for sin vinproduktion. Her bugter vinrankerne sig over de bløde bakker, og rundt om i landskabet ligger små og store vingårde, der tilbyder smagsprøver, god mad og masser af interessant information om deres vine. Udover vin produceres der et stort udvalg af frugt og grønt. Så snyd ikke dig selv for en smagsprøve på de lækre jordbær, pærer og æbler, som du kan købe i områdets mange små butikker og på lokale markeder.

Dag 11: Martinborough

Længere mod syd ligger vindistriktet Martinborough, der i høj grad har været med til at sætte newzealandsk vin på verdenskortet. Området er tyndt befolket, så der er god plads til de 20 vingårde og kilometervis af vinranker, der pryder landskabet. De fleste af gårdene byder besøgende velkomne med åbne arme, så kør en tur ud i det smukke landskab, og smag på de dejlige dråber.

Du skal bo på det hyggelige Peppers Parehua Country Estate, som ligger omgiver af en smuk have og vinmarker. Udforsk området med en picnic kurv i hånden, og nyd en god middag i den intime restaurant, hvor der serveres retter lavet af gode lokale råvarer.

Dag 12-13: Blenheim

I dag skal du med færgen fra Nordøen til Sydøen. Det er en smuk tur gennem skærgården.Vel fremme ved Picton sætter du kurs mod byen Blenheim, der ligesom Martinborough er omgivet af vinmarker. Du skal bo på The Peppertree B&B, der har til huse i en smuk ejendom fra 1901 omgivet af olivenlunde, vinmarker og en hyggelig have. Indretningen er klassisk og romantisk, og du vil straks føle dig velkommen på The Peppertree B&B.

Et besøg i Blemheim og Marlborough er ikke komplet uden en tur rundt til nogle af områdets vingårde for at smage på årets høst. Det får du rig mulighed for på en guidet rundtur til fire vingårde, hvor du kan lære en masse om, hvordan vinene bliver til samt naturligvis smage på dem.

Dag 14-15: Abel Tasman

Fra Marlborough går turen til Motueka, som ligger lige syd for nationalparken Abel Tasman. Du skal bo på The Resurgence Luxury Eco Lodge, som er en charmerende og rustik perle midt i New Zealands grønne natur. Lodgens små hytter ligger gemt væk i de grønne bakker, og om aftenen kan du nyde en god middag tilberedt med lodgens egne og lokale råvarer.

På anden dagen venter en fantastiske heldagstur til Abel Tasman. Udflugten starter med en tur i kajak til små skjulte bugter med gyldne strande og frodig vegetation. Undervejs er der chance for at se pingviner og nogle af de mange fugle, der lever i området. Efter et par timers sejlads venter en god frokost, inden du står til søs på en flot sejltur langs kysten til Tonga Island Marine Reserve med en stor katamaran. Her kan du blandt andet opleve en koloni af pælssæler. Skibet ligger til ved Tonga Quarry og den lange, gyldne strand i Onetahuti Bay. Gå en tur gennem den frodige natur på egen hånd, eller tag en dukkert, inden sejlturen fortsætter gennem de subtropiske landskaber tilbage mod Kaiteriteri.

Dag 16: Awatuma Homested

I dag kører du sydpå langs Sydøens vestkyst mod byen Hokitika. Byen er berømte for jaden, og du kan besøge værksteder i byen og se, hvordan der bliver arbejdet med mineralet. Du skal bo lige nord for byen på det hyggelige Awatuma Homestead, der ligger tæt ved den rå vestkyst. Her laver værten selv mad i det store køkken-alrum, hvor gæster og værter om aftenen kan mødes til en god middag og en snak om dagens oplevelser.

Dag 17-18: Franz Josef Glacier

Fortsæt sydpå mod Franz Josef Glacier, som ligger i Westland National Park. Du indlogerer dig på Te Waonui Forest Retreat for de kommende to nætter. Dette 5-stjernede hotel er indrettet med varme farver og naturmaterialer, der smelter smukt sammen med den frodige regnskov. Dog fremstår hotellet stilfuld og moderne og tilbyder sine gæster ro og luksus udover det sædvanlige.

Under dit ophold ved Franz Josef Glacier skal du naturligvis opleve gletsjeren i al sin pragt. Gletsjeren flyder som en frossen flod af is ned fra de højeste bjerge mod regnskoven i den frodige dal, og på en guidet halvdagstur kommer du helt tæt på. I helikopter flyver du fra byen op på selve gletsjeren, så du kan nyde det smukke syn fra oven. Efter at have landet på gletsjeren navigerer den dygtige guide dig gennem labyrinten af is på en vandretur på gletsjeren, alt imens du hører om naturen, gletsjeren og klimaforandringernes betydning for New Zealands natur. Tilbage i byen kan du slappe af i de termisk varme bade, Glacier Hot Pools.

Dag 19: Wanaka

Fortsæt sydpå mod Haast, hvorfra vejen snor sig over Haast-passet til et åbent landskab med brede dale omgivet af lave bjerge. Midt i det hele ligger den hyggelige lille by Wanaka ned til de blå og grønne smeltevandssøer, Lake Wanaka og Laka Hawea. Områdets skønne natur indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.

Du skal overnatte på Wanaka Springs Lodge. Her vil du straks føle dig godt tilpas i de hyggelige omgivelser, hvor du kan slappe af med udsigt til bjergene efter en aktiv dag.

Dag 20-21: Queenstown

Næste stop på ruten er Queenstown. Her bor du to nætter på Peppers Beacon, som ligger lige ned til Lake Wakatipu, og med en uforstyrret udsigt til Remarkables Mountains. Du finder ikke et mere komfortabelt udgangspunkt for de mange sjove aktiviteter, der tilbydes i og uden for Queenstown.

En af de mest uforglemmelige oplevelser ved Queenstown er vandreturen ad den famøse Routeburn Track, som du selvfølgelig skal opleve. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Mount Aspiring National Park. Herfra starter vandreturen langs Routeburn Track, der regnes for at være blandt New Zealands bedste vandreruter. Snart er du omgivet af en magisk verden, hvor gamle bøgetræer tordner i vejret, og skovbunden er dækket af bregner og mos. Efter et stykke tid åbner skoven sig og afslører den mest fantastiske udsigt mod store åbne græsenge i bunden af Routeburn-dalen flankeret af snedækkede bjerge med små gletsjere. Frokosten nydes omgivet af bjergene og sneklædte bjergtinder, inden turen fortsætter i maoriernes fodspor langs den historiske Greenstone Trails. Turen slutter sidst på eftermiddagen, hvor du bliver kørt tilbage til hotellet.

Dag 22-23: Te Anau

Fra Queenstown går turen mod syd til Te Anau, som ligger ved Fiordland National Park. Området har en helt fantastisk natur og er et af de smukkest naturområder i New Zealand. Brusende vandfald, der sender kaskader af vand ned ad bjergskråninger, og enestående bjergtoppe, som strækker sig op med himlen, er kun et par af de vidunderlige syn, der venter dig.

Du oplever fjordene på bedst tænkelig vis. Fra Lake Manapouri sejler du til West Arm i Fiordland National Park. Herfra fortsætter du i bus ad små veje gennem tæt regnskov og over Wilmot Pass mod Deep Cove, der er udgangspunkt for en fantastisk sejltur på afsidesliggende Doubtful Sound. Fra den moderne katamaran kan du være heldig at se pelssæler, delfiner og pingviner, mens skibet sejler dybere ind mellem fjordens høje bjerge. På et tidspunkt slukker kaptajnen for motoren, så du kan nyde naturens lyde, inden ture går tilbage til udgangspunktet.

Du overnatter på Fiordland Lodge, som tilbyder alt, hvad du som gæst kan ønske dig af komfort, luksus og privatliv. Lodgens arkitektur med bjælker, høje lofter, store vinduer og en enorm pejs afspejler de smukke rå omgivelser og emmer af kvalitet og luksus.

Dag 24-25: Dunedin

Du kører mod øst, hvor du finder byen Dunedin. Her skal du skal bo på Distinction Dunedin, der er det perfekte udgangspunkt for udflugter i området. Det kunne for eksempel være et besøg på Otago-halvøen, hvor du finder et rigt dyreliv og skøn natur. Du kan tilmed komme tæt på både albatrosser og små pingviner. En anden mulighed er at besøge New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller hvad med en tur med Taieri Gorge Railway, der byder på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke historiske jernbanebroer.

Dag 26-28: Christchurch

Du fortsætter mod Christchurch, hvor du afleverer din lejebil og indlogerer dig på det moderne og luksuriøse Hotel Montreal, som ligger centralt i Queenstown. Byen er meget engelsk, hvilket kan ses på mange af bygningerne i centrum og på de britiske gadenavne. Besøg eventuelt den smukke botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Eller hvad med en ballon tur over byen? Der er mange muligheder for oplevelser i Christchurch.

En af dagene kommer du på en guidet tur ind i Southern Alps’ storslåede landskaber med en dygtig guide ved din side, som undervejs fortæller en masse om området. Forude venter en tur i jetbåd med fart over feltet og en off-road tur i firehjulstrækker. Du begiver dig videre til fods på en guidet vandretur gennem de bjergrige landskaber og kan nyde en god frokost på en lokal café. Turen hjem foregår med det kendte Tranz Alpine tog, som tager dig hele vejen tilbage gennem bjergene og over Canterbury Plains til Christchurch.

Dag 29: Hjemrejse

Det er blevet tid til at tage afsked med New Zealand efter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser. Du begiver dig mod lufthavnen, hvor din rejse tilbage mod Danmark begynder.

Dag 30: Ankomst Danmark

I dag ankommer du til Danmark efter en måneds luksuriøst eventyr i New Zealand.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 60.300  Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra kr. 66.400  Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Fly fra Danmark til Auckland
 • 25 dages billeje inkl. fri km, forsikringer og lokale skatter
 • 2 nætter i Auckland på The Sebel Auckland Viaduct Harbour 
 • Sejltur i Auckland havn inkl. frokost og guide
 • 3 nætter i Coromandel på Grand Mercure Puka Park Lodge
 • 1 nat i Rotorua på Regent of Rotorua
 • 2 nætter i Lake Taupo på Acacia Cliffs Lodge inkl. morgenmad, drinks og snacks inden aftensmaden og en flaske vin på værelset
 • 1 nat i Napier The County Hotel
 • 1 nat i Martinborough på Peppers Parehua Country Estate
 • 2 nætter i Blenheim på The Peppertree B&B
 • Færge fra Wellington til Picton
 • Guidet vintur i Marlborough inkl. besøg på 4 vingårde med vinsmagninger
 • 2 nætter ved Abel Tasman på The Resurgence i Motueka
 • Guidet tur i Abel Tasman inkl. kajaktur, sejltur i katamaran og vandretur
 • 1 nat ved Hokitika på Awatuma Homested
 • 2 nætter ved Franz Josef Glacier på Te Waonui Forest Retreat
 • Guidet tur til Franz Josef Glacier inkl. helikoptertur, guidet vandretur på gletsjeren og entré til Glacier Hot Pools
 • 1 nat i Wanaka på Wanaka Springs
 • 2 nætter i Queenstown på Peppers Beacon
 • Guidet tur ad Routeburn track inkl. transport fra og til hotellet
 • 2 nætter i Te Anau på Fiordland Lodge
 • Sejltur på Doubtful Sound inkl. transport fra Manapouri
 • 2 nætter i Dunedin på Distinction Dunedin
 • 2 nætter i Christchurch på Hotel Montreal
 • Guidet tur til Southern Alps inkl. sejltur i jetbåd, tur i firehjulstrækker, guidet vandretur og togtur med Trans Alpine
 • Flyrejse fra Christchurch til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.