^
 • I hobbitternes fodspor

  25 dage fra kr. 32.200

 • I hobbitternes fodspor

  25 dage fra kr. 32.200

 • I hobbitternes fodspor

  25 dage fra kr. 32.200

 • I hobbitternes fodspor

  25 dage fra kr. 32.200

 • I hobbitternes fodspor

  25 dage fra kr. 32.200

 • I hobbitternes fodspor

  25 dage fra kr. 32.200

I hobbitternes fodspor

Udforsk New Zealand i fodsporene på hobbitterne og oplev samtidig nogle af landets største højdepunkter på denne kør-selv ferie i lejebil.

25 dage fra kr. 32.200

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 34.300 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.100
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger og flere udflugter

Denne rejse i hobbitternes fodspor er spækket med film-locations - og krydret med enestående naturoplevelser. I kører I lejet bil, hvilket giver den optimale frihed til at udforske New Zealands fantastiske landskaber i jeres eget tempo.

Kom til rejseforedrag om New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Til New Zealand via Østen

Dag 1: Der er afrejse fra Danmark mod Østen.

Dag 2: Efter en mellemlanding i Østen fortsætter din rejse mod New Zealand. Men hvorfor ikke blive et par dage i f.eks. Singapore, Hong Kong eller Bangkok og oplev disse fascinerende og eksotiske storbyer? Rejser du til New Zealand med MyPlanet, kan det arrangeres nemt og oven i købet billigt.

Dag 3: Ankomst til Auckland

Velkommen til New Zealand, der af hobbitter og andet godtfolk bliver omtalt som Middle Earth - hjemstedet for hobbitter, elvere, orker og dværge.
Og mere praktisk: Rejser du med MyPlanet på denne rejse, bliver du modtaget i Aucklands lufthavn og kørt til dit hotel for natten.
Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 4: Auckland - Hamilton - Waitomo

I dag begynder dit eventyr i lejet bil.
Efter afhentning af bilen, som er inkluderet i rejsens pris, går rejsen gennem frodige og bakkede landskaber, hvorefter du ankommer til din første destination, som er surf-byen Raglan.
Her kan du besøge de omfattende underjordiske huler ved Waitomo. Der er blandt andet mulighed for at se de fascinerende 'glow worms', som er orme, der gløder i mørket. Du også tage på en underjordisk raftingtur - Black Water rafting - hvis du er eventyrlysten.

Dag 5: Waitomo - Matamata - Rotorua

I dag er første stop byen Matamata, hvor du finder Hobbiton.
Du kan deltage i en lokal rundtur, som tager dig til Hobbit-land. Oplev udsigten fra vinduerne i The Shire og gå rundt under det store Party-træ, hvor selveste Bilbo spadserede rundt i The Lord of the Rings. Dernæst tager turen dig til Rotorua, også kendt som knudepunktet for Maori-kulturen og de geotermiske aktiviteter.

Vi anbefaler et Maori-show om aftenen med traditionel Hangi middag.

Dag 6: Rotorua - Taupo - Tongariro National Park/Ohakune

På vej mod Tongariro National Park kan du besøge Wai-o-tapu Themal Wonderland eller Waimangu Volcanic Valley. Senere på dagen venter Mordor, Mørkets rige med sine 3 store vulkaner. Kan du genkende Mt. Doom?

Dag 7: Ohakune

For at få den fulde fornemmelse af Tongariro-områdets beliggenhed og isolation og for at genskabe illusionen af Mordor, anbefaler vi, at du besøger Tongariro Crossing (hvis vejret ellers tillader det). Det er en meget populær og smuk vandretur, hvor du igennem skiftende landskaber lægger vejen forbi to aktive vulkaner. Her kan du rigtig indtage de kølige bjergsøer, den flydende lava, turkisfarvede søer og varme pools.

Føler du, at denne 7-8 timers vandretur er for anstrengende, så kan du i stedet udforske området i bil og opleve stedet, hvor scenerne til "Ihlien Camp" og "Henneth Annun" blev optaget.

Dag 8: Ohakune - Kapiti Coast

Vi anbefaler en raftingtur gennem the Mangaweka Mokai Gorge på floden Rangitikei, som tager dig direkte til stedet, hvor optagelserne fandt sted på floden "Anduin".

Mangaweka Mokai Gorge er en 80 meter dyb kløft. Eneste måde at se denne kløft på er med kajak eller raftingbåd. Denne tur kan bestilles hjemmefra.

Senere kan du besøge Waiarere Forest, hvor Trollshaw Forest og Osgilath Wood blev filmet.

Dag 9: Kapiti Coast - Wellington

I dag har du mulighed for at opdage hemmelighederne om "Lorien" og besøge den maleriske Otaki Gorge.

Senere på dagen fortsætter rejsen ud af the Shire og du vender næsen mod hovedstaden Wellington. 

Her anbefaler vi en guidet byrundtur eller en hyggelig eftermiddag ved havnefronten. Nationalmuseet Te Papa kan også anbefales.

Dag 10: Wellington

I dag er en 'Ringenes Herre' tur med guide inkluderet i rejsens pris.

Dagen foregår i fodsporene på Ringenes Herre filmene. Du besøger mange af de kendte steder fra filmene - heriblandt Gardens of Isengard, Minas Tirith, Helms Deep og Weta Cave.

Peter Jacksons filmselskab, Wingnut Films, er placeret i Lower Hutt. Den største og mest detaljerede del af filmen, blev kreeret og filmet her. 

Dag 11: Wellington - Picton - Nelson

Nu er det tid til at udforske Sydøen og mange flere imponerende af naturens mange vidundere. 

Sejlturen med færge er et af højdepunkterne på rejsen, så der er noget at glæde sig til fra morgenstunden.

Fra Picton anbefales det at køre via Queen Charlotte Drive til Nelson, hvor du finder Jens Hansen Gold & Silversmith, som lavede ringene til filmen. Det er muligt at købe en her.

Dag 12: Nelson

To af de mest spektakulære landskaber fra The Lord of the Rings findes i Kauhurangi National Park. Vi anbefaler, at du hopper på et fly i dag og lader dig forundre over de smukke skatte, såsom Takaka Hills - bedre kendt som Chestwood Forest, Mt. Olympus og Mt. Owen.

Alternativt kan du besøge smukke Abel Tasman National Park. Her kan man vandre, sejle kajak og meget mere.

Dag 13: Nelson - Paparoa NP/Punakaiki

I dag fortsætter rejsen langs Sydøens vestkyst. Kør langs den snoede Buller Gorge til den vilde West Coast. En smuttur til Westport for at besøge en sæl-koloni ved Cape Foulwind kan anbefales. Se også solnedgangen ved Pancake Rocks.

Dag 14: Punakaiki - Westland NP/Franz Josef

Greymouth og Hokitika er hjemsted for jade i New Zealand. Besøg et arbejdende værksted og køb evt. et par souvenirs med hjem.

Vestkysten er spektakulær med sine skiftende landskaber og regnskoven og kysten er fantastiske.

Der er flere muligheder for aktiviteter denne dag, bl.a. jet boat ture fra Whataroa eller at sejle i kajak ved Okarito. 

Både Franz Josef og Fox Glacier er bestemt værd at se, enten på en vandretur, i helikopter eller måske i fly. Gå ikke glip af de blå og grønne masser af is, som nærmest flyder igennem landskabet og frem til kysten.

Dag 15: Franz Josef - Wanaka

Idet du bevæger dig længere ind i landet, kommer du nærmere den næste film-location, Misty Mountains.

Lake Wanaka er et dejligt mellemstop, hvor Puzzle World giver dig en sjov oplevelse med mulighed for at opleve, hvordan nogle scener blev optaget. Besøg NZ Fighter Pilot Museum i Wanaka lufthavn eller prøv evt. et skydive, nu du er i området. Hvis du vender blikket mod alperne, vil du nok genkende landskabet, hvor Isengard blev reddet.

Dag 16-17: Queenstown

De næste to dage er helliget Queenstown, der også er kendt som et mekka for adventure-aktiviteter. Beliggende i en dal ved Lake Wakatipu, og omgivet af smukke bjerge, er Queenstown en af nationens mest populære ferieområder. Her tilbydes mange halv- eller heldags ture til forskellige lokationer for filmen. Nyd også de utallige aktiviteter for adrenalin-junkier, heriblandt jetboating, bungee jumping og skydiving. Eller kør den korte vej til Arrowtown, der er en historisk guldgraver-by.

Der er masser at give sig til året rundt. Når sneen falder om vinteren, er det til glæde for skientusiasterne, mens man om sommeren kan nyde temperaturer op mod 30 grader.

Dag 18: Queenstown - Milford Sound - Fiordland NP/Te Anau

Vejen til Milford Sound tager dig gennem Eglington og Hollyford Valley til fjorden med de 1.000 m høje Mitre Peak. Forude venter en forunderlig sejltur mellem stejle bjergvægge og dybe fjorde - og det bedste af det hele er, at sejlturen er inkluderet i rejsens pris.

Dagen slutter i Te Anau, hvor du har 2 overnatninger og dermed masser af tid til at opleve området.

Med den tætte bevoksning på bjergene og de dybe fjorde er det ikke svært at se, hvorfor dette område blev valgt til at repræsentere Middle Earth.

Dag 19: Te Anau

I dag kører du mod Lake Manapouri og derefter til Waiau River, som blev brugt til at repræsentere den majestætiske "Anduin River". Du kan enten vælge at gøre stop flere steder langs floden fra Te Anau til Manapouri, eller du kan besøge Doubtful Sound eller måske prøve en helikoptertur over området.

Dag 20: Te Anau - Twizel

Rejs ind til hjertet af Sydøen, hvor du vil få mulighed for at absorbere fred og idyl. Nyd naturen i det centrale Otago, hvor de fire årstider er tydeligere end i andre regioner.

Dag 21: Twizel - Mount Cook NP - Tekapo

Området omkring Twizel var det perfekte sted at filme scenerne til Edoras og The Battle of the Pelennor Fields. Du kan besøge stederne med guide fra Twizel. 

Herefter kan du køre langs den turkise Lake Pukaki til New Zealands højeste bjerg Aoraki/Mount Cook. Her findes mange kortere eller længere vandreture, som kan gøres med eller uden guide.

Overnatning i Tekapo.

Dag 22: Lake Tekapo - Christchurch

I dag vil du få endnu en mulighed for at besøge nogle af optagelsesstederne for Edoras og Meduseld på en raftingtur på Rangitikei River. Alternativt, kan du også køre til toppen af Mt. John nær Lake Tekapo og nyde en fantastisk udsigt. Rakaia River indbyder til en tur med jet boat, inden du kører over Canterbury Plains til Christchurch.

Dag 23: Christchurch

Har du lyst, kan du køre til Kaikoura og se hvaler eller til Akaroa og svømme med delfiner. Din sidste tid i New Zealand kan naturligvis også tilbringes i Christchurch.

Dag 24-25: Afrejse mod Danmark

Dag 24: I dag afleverer du din lejede bil i lufthavnen, og det er tid til at vinke farvel til Middle Earth.

Dag 25: Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Du kan evt. flyve hjem via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Fakta

Ingen kender New Zealands små biveje og oversete naturperler som vores samarbejdspartner Rest New Zealand Tours.


Ud på de ukendte veje


Sammen med din firehjulstrækker får du et udførligt beskrevet Rest New Zealand informationsmateriale, der viser dig vejen til alle de idylliske og smukke steder, som besøgende i New Zealand sjældent finder på egen hånd.


Bo på private Bed and Breakfasts og home stay’s


Ruteforslaget fører dig til de dejligste Bed and Breakfasts med masser af atmosfære og ofte en naturskøn beliggenhed. Du kan også prøve at bo hjemme hos en newzealandsk familie, hvilket er en oplevelse, du aldrig glemmer.


Vidtrækkende fleksibilitet


Der findes et væld af ruteforslag i Rest New Zealands sortiment. Har du særlige ønsker, stiller både MyPlanet og Rest New Zealand deres ekspertise til rådighed og tilrettelægger en rejse præcis efter dine drømme.


Vil du cykle eller vandre?


Vælger du en rejse i firehjulstrækker med cykel, er informationsmaterialet spækket med forslag til gode cykelture af alle sværhedsgrader. Foretrækker du at udforske naturen til fods, byder kør-selv turen ”Hike and Drive” på alle muligheder for at komme tæt på naturen.


Flere rejser med Rest New Zealand Tours:


Hike and Drive
New Zealand i firehjulstrækker
New Zealand i bil med cykel


Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 34.300  Fra kr. 32.200
 Højsæson  Fra kr. 37.400  Fra kr. 34.500

Prisen inkluderer

 • Flyrejse, Billund/København - New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • "Meet & Greet" i lufthavnen samt transport til hotellet i Auckland
 • 21 dages billeje (Ford Focus eller lignende) inkl. fri km, lovpligtig ansvarsforsikring og detaljeret rutebeskrivelse
 • 21 overnatninger på forskellige moteller, hoteller og lodges (3-stjernede)
 • Hobbit tur fra Matamata
 • Lord of the Rings tur i Wellington
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Evt. indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.