^
 • Golf-eventyr på New Zealand

  25 dage fra kr. 52.900

 • Golf-eventyr på New Zealand

  25 dage fra kr. 52.900

 • Golf-eventyr på New Zealand

  25 dage fra kr. 52.900

 • Golf-eventyr på New Zealand

  25 dage fra kr. 52.900

Golf-eventyr på New Zealand

Spring ud i et golfeventyr udover det sædvanlige, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med nogle af New Zealands smukkeste golfbaner, mens du bor på unikke lodges og hoteller undervejs.

25 dage fra kr. 52.900
Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen 
Prisen inkluderer: fly, overnatninger, billeje inkl. GPS, green fee og leje af golfkøller

Denne rejse giver dig en enestående mulighed for at kombinere din passion for golf med oplevelser i New Zealand. Du rejser i bil og har friheden til selv at bestemme tempoet. Turen starter i Auckland på Nordøen og tager dig gennem øens den fantastisk forskelligartede natur. Undervejs bor du på lækre lodges og får mulighed for at prøve kræfter med nogle af New Zealands bedste og mest udfordrende golfbaner. Oplevelserne fortsætter på Sydøen hvor landskaberne bliver vildere og mere dramatiske. Du oplever en masse på køreturene fra sted til sted, og de golfbaner, du skal opleve, ligger alle med enestående udsigter til bjergene, dramatiske kyster, blikstille søer eller smukke grønne dale. Dette bliver en rejse fyldt med golfoplevelser i verdensklasse, masser af forkælelse og natur, der slår benene væk under dig.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark. Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok eller Singapore?

Dag 3: Ankomst Auckland

I dag lander du på Nordøen, nærmere bestemt i Auckland, som er New Zealands største by. På trods af at byen er en pulserende og kosmopolitisk storby, er den forbavsende overskuelig og nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme.

I lufthavnen bliver du hentet af en privatchauffør og kørt til det eksklusive Grand Millennium Hotel, hvor du skal bo en enkelt nat. Hotellet er moderne indrettet og tilbyder blandt andet en lækker indendørs pool og fitnesscenter. Du kan nyde en drink i hotellets bar og spise et lækkert måltid på en af hotellets restauranter. Eller du kan vælge at udforske området omkring hotellet, som byder på butikker og restauranter for enhver smag.

Dag 4: Auckland – Karikari Peninsula

Nyd en god morgenmad på hotellet, inden du afhenter din lejebil og sætter kurs nordpå. Turen går til flere smukke kystbyer, inden du når Karikari Peninsula, hvor du finder både små beskyttede bugter med det hvideste sand og rå klippekyster med god surf. De kommende to nætter skal du bo på Carrington Estate; en luksuriøs, men stadig charmerende, ejendom placeret på en bakke omgivet af vinranker, bølgende marker, en 18 hullers golfbane og fire kilometer hvid uberørt sandstrand. Her bliver alle sanser forkælet.

Distance: ca. 330 km

Dag 5: Karikari Peninsula

Dagen i dag byder på turens første runde golf på Carrington Estate Golf Course. Denne 18 hullers (par 72) bane strækker sig over 6.417 meter. Mod nord og øst har du udsigt til havet, mens de lange lige rækker af vinranker strækker sig over markerne mod syd. Banen egner sig til spillere på alle niveauer.

Dag 6: Karikari Peninsula – Matakana

I dag forlader du Karikari Peninsula og kører til den spektakulære Kauri Cliffs Golf Course. Denne par 72 bane er 6.510 meter lang og ligger højt over Stillehavet på de grønklædte bakker. Fra mange huller har du udsigt over havet, mens andre ligger omgivet af skov, marsk og marker. Efter en runde golf kører du videre til Matakana kysten, som byder på små hyggelige byer, bølgende bakker, smukke strande, frugtlunde, lokalt kunsthåndværk og gode vine. Her overnatter du på den hyggelige Sugarloaf Lodge, som ligger midt i den skønne natur.

Distance: ca. 280 km

Dag 7: Matakana – Rotorua

Vi foreslår, at du får en tidlig start på dagen, for at have mest mulig tid til at udforske Rotorua, som er dagens mål. Rotorua udgør hjertet af den Newzealandske maori-kultur og er kendt for sin særdeles livlige geotermiske aktivitet. Efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af den karakteristiske lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt, det ryger op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kogende vand højt op i luften. Brug eftermiddagen på at udforske den spændende kultur og smukke natur, inden du trækker dig tilbage til det centralt beliggende hotel Mellennium Rotorua.

Distance: ca. 300 km

Dag 8: Rotorua – Taupo

Formiddagen er fri til flere oplevelser i Rotorua. Herfra går turen videre sydpå mod Lake Taupo, hvor de tre vulkaner Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro dominerer scenerierne. Du overnatter de kommende to nætter på Wairakei Resort, der med sin gode beliggenhed og mange faciliteter er det perfekte udgangspunkt for udforskning af Nordøens Wairakei Thermal Valley og områdets mange golfbaner.

Distance: ca. 80 km

Dag 9: Taupo

I dag venter endnu en fantastisk golfoplevelse, når du stifter bekendtskab med Wairakei Golf Course. Banen er en 18 hullers bane på 6.429 meter, der bugter sig gennem naturen og udnytter landskabets naturlige konturer på smukkeste vis. Banen har tre vandgrave og 108 bunkere. Du kan også vælge at besøge Kinloch Golf Club, som er designet af den kendte amerikanske golfspiller Jack Nicklaus.

Dag 10: Taupo – Napier

Fra Wairakei Resort går turen mod sydøst til Napier. Landskaberne ændrer løbende karakter fra skovklædte bakker over højere bjerge til det frodige vinland ved Hawke’s Bay. Stedet her er særlig kendt for vine i verdensklasse og fantastiske gourmet-restauranter. Du indlogerer dig på det charmerende boutiquehotel The Crown Hotel i Napier, som ligger lige ned til vandet og en kort køretur fra centrum. Her skal du overnatte de kommende to nætter.

Distance: ca. 230 km

Dag 11: Napier

Dagens mål er Cape Kidnappers halvøen syd for Napier. Øverst på de stejle skrænter ligger Cape Kidnappers Golf Course med en formidabel udsigt over havet. Denne par 71 bane måler 6.510 meter og tilbyder udfordringer for spillere på alle niveauer. Banen er helt unik og kendt som et pragteksemplar inden for golfverdenen.

Dag 12: Napier – Kapiti Coast

Fortsæt sydpå, og kryds over Nordøen til vestkysten. Landskaberne ændrer sig endnu engang, og du kan se frem til at nyde solnedgangen over havet med silhuetten af øen Kapiti i horisonten. Du bor på den luksuriøse Greenantle Estate Lodge, som ligger blot 10 minutters kørsel fra Paraparaumu-stranden. Lodgen er indrettet i en romantisk stil og ligger omgivet af de frodige grønne landskaber og skov, hvilket danner den perfekte ramme om et afslappende ophold fyldt med forkælelse samt god mad og vin.

Distance: ca. 270 km

Dag 13: Kapiti Coast - Wellington

Turens sidste dag skal naturligvis også tilbringes på golfbanen. Denne gang gælder det Paraparaumu Golf Course, som af mange anses for at være New Zealands bedste bane. De bølgende fairways, de hårde greens og bunkerne kombineret med kystens vinde og klima gør denne bane til en udfordrende golfoplevelse. Efter en sjov dag på banen, går turen videre langs den smukke kyst til New Zealands hovedstad Wellington.

Distance: ca. 50 km 

Dag 14: Wellington – Windwhistle (Canterbury)

Du afleverer din bil og flyver til fra Wellington til Christchurch på Sydøen. I lufthavnen bliver du mødt i lufthavnen og fulgt til din lejebil. Herfra kører du ind i landet mod Windwhistle og det lækre resort Terrace Downs, som ligger i Canterybury Plains regionen. Resortet ligger midt i en grøn dal tæt på Rakaia River, som nogle dage bruser afsted og andre dage glider roligt gennem landskabet som et azurblåt bånd. Dalen omkranses af dramatiske rå bjerge i horisonten, som du kan nyde udsigten til fra resortets restaurant, hvis menu byder på masser af lokale råvarer. Du bor to nætter på Terrance Downs.

Distance: ca. 90 km 

Dag 15: Windwhistle

Allerede i dag skal du på banen, og det gælder Terrance Downs Golf Course. Banen er en par 72 bane med 18 huller og fire teesteder, så spillere på alle niveauer kan være med. Banen er 6.406 meter lang og byder på 11 søer og 70 bunkere. Det bliver en fantastisk golfoplevelse, og det kan være en udfordring at holde øjnene på bolden med de spektakulære udsigter, der omgiver dig. Efter en god dag på banen kan du trække dig tilbage til Terrace Downs resortets spa og nyde en lækker middag i restauranten.  

Dag 16: Windwhistle – Lake Tekapo

I dag sætter du dig igen bag rettet og kører sydpå mod Lake Tekapo. Rejser du i New Zealands sommerperiode kan du være heldig at se et landskab dækket af farverige lupiner. Det er en smuk køretur, og før du ved af det, ankommer du til den smukke turkisblå Lake Tekapo, hvis vand kommer fra de omkringliggende gletsjere. Du overnatter på Peppers Bluewater Resort, som ligger nær Lake Tekapos kyst.

Distance: ca. 180 km 

Dag 17: Lake Tekapo - Queenstown

Fortsæt til den smukke Lake Pukaki, og nyd den vidunderlige udsigt til bjergene, som spejler sig i søens krystalklare vand. Vi kan også varmt anbefale en afstikker til New Zealands højeste bjerg Mount Cook, som tårner sig mod himlen i Southern Alps. Fortsæt videre til New Zealands adventure hovedstad Queenstown. Byen er et sandt paradis for dig, der gerne vil have fart over feltet og overskride nogle grænser, men samtidig er området omkring byen oplagt til gode vandreture i den storslåede natur eller en tur på mountainbike ad mindre stier. De kommende tre nætter overnatter du på det luksuriøse Millbrook Resort, som ligger smukt omgivet af grønne bakker, den smukke Millbrook Golf Course og de rå bjergtinder i baggrunden.

Distance: ca. 260 km

Dag 18: Queenstown

I dag gælder det Millbrook Golf Course. Denne 27 hullers bane udnytter det dramatiske terræn til fulde, har en spektakulær udsigt til The Remarkables bjergkæden og tilbyder golf i verdensklasse. Banen er designet af den professionelle golfspiller Bob Charles fra New Zealand, som i øvrigt anses som den mest succesfulde venstrehåndede golfspiller nogensinde. Banen tilbyder fem teesteder, som tilgodeser spillere på alle niveauer. Det bliver en dag fyldt med godt spil og skøn natur.

Dag 19: Queenstown

Endnu en runde golf venter i dag. Denne gang er det Jacks Point Golf Course, du skal prøve kræfter med. Par 72 banen ligger for foden af The Remarkables bjergkæden og med en fantastisk udsigt over Lake Wakatipus blanke vand. Banen er blandt de smukkest placerede baner i verden og tilbyder både begynderen og den professionelle spiller en ekstraordinær golfoplevelse.

Dag 20: Queenstown - Wanaka

I dag forlader du Queenstown og sætter kursen mod byen Wanaka, som ligger lige ned til den smukke Wanaka Lake. Tag den korteste, men også udfordrende rute over Crown Range Road. Udsigten undervejs er spektakulær, men du kan også vælge den mindre dramatiske rute langs Shotover River, Lake Dunstan og Clutha River. Du overnatter på Edgewater Resort, som er et hyggeligt resort lige ved søbredden af Roys Bay, hvor Wanaka ligger. 

Distance: ca. 70 km

Dag 21: Wanaka – Fox Glacier

I dag venter endnu en uforglemmelig køretur gennem storslåede scenerier til Sydøens vestkyst. Dette øde område byder på et råt landskab med regnskov, vandfald og hvidtoppede bjerge. Gletsjerne Fox og Franz Josef står som minde om den seneste istid og sender kaskader af isblåt vand gennem dalene. Mage til dramatisk og smukt landskab skal du lede længe efter, så nyd turen og gør stop undervejs. Vel fremme ved Fox Glacier indlogerer du dig på det luksuriøse Distinction Fox Glacier Te Weheka, som danner en hyggelig og privat base for udforskning af den omkringliggende natur. 

Distance: ca. 260 km

Dag 22: Fox Glacier – Greymouth – Christchurch

I dag kører du videre til Greymouth, hvor du afleverer din bil. Forude venter nemlig en togrejse udover det sædvanlige. Tranz Alpine toget tager dig over Southern Alps, som byder på bjerglandskaber, der tager pusten fra enhver. Efter 4-5 timer, når du til Christchurch, hvor du bliver hentet på stationen og kørt til dit hotel, Peppers Clearwater Resort. Dette hyggelige og moderne resort ligger tæt på byen og er din base de kommende to nætter.

Distance: ca. 200 km 

Dag 23: Christchurch

I dag venter rejsens sidste golfoplevelse. Det gælder den smukke Clearwater Resort Golf Course, som også bruges til mange internationale golfturneringer. Banen er inspireret af både de mest kendte skotske baner, men trækker bestemt også på Floridas mere parklignende baner. Banen passer til spillere på alle niveauer med fem teesteder, og på din vej rundt på banen kan du nyde udsigten til de majestætiske Southern Alps i horisonten.

Dag 24: Afrejse Christchurch

I dag slutter rejsen for denne gang. Du bliver hentet på dit hotel i Christchurch og kørt til lufthavnen, hvor turen mod Danmark begynder.

Dag 25: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark igen efter en rejse fyldt med golfoplevelser og natur i verdensklasse.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
Højsæson  fra kr. 52.900

 

Prisen inkluderer

 • Fly fra Danmark til New Zealand t/r
 • ”Meet & Greet” i lufthavnen i Auckland
 • Transfer fra lufthavnen til hotel i Auckland
 • Detaljerede dag-til-dag rutebeskrivelse og kort
 • 1 nat i Auckland på Grand Millennium Hotel
 • 19 dages billeje inkl. fri km, ansvarsforsikring, selvrisikoeliminering og GPS
 • 2 nætter i Karikari Peninsula på Carrington Estate
 • Golf på Carrington Golf Club inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • 1 nat i Matakana på Sugarloaf Lodge
 • Golf på Kauri Cliffs Golf Club inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • 1 nat i Rotorua på Millennium Rotorua 
 • 2 nætter i Taupo på Wairakei Resort
 • Golf på Wairakei Resort Golf Club inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • 2 nætter i Napier på The Crown Hotel 
 • Golf på Cape Kidnappers Golf Club inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • 1 nat ved Kapiti Coast på Greenmantle Estate Boutique Lodge
 • Golf på Paraparaumu Golf Club  inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • 1 nat i Wellington
 • Indenrigsfly fra Wellington til Christchurch
 • ”Meet & Greet” i lufthavnen i Christchurch
 • 2 nætter i Windwhistle (Canterbury) på Terrace Downs Resort
 • Golf på Terrace Downs High Country Resort Golf  inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • 1 nat ved Lake Tekapo på Peppers Bluewater Resort
 • 3 nætter i Queenstown på Millbrook Resort
 • Golf på Millbrook Resort Golf inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • Golf på jacks Point Golf Club inkl. greenfee, leje af golfkøller og vogn
 • 1 nat i Wanaka på Edgewater Hotel
 • 1 nat ved Fox Glacier på Distinction Hotel
 • Togrejse med TranzAlpine fra Greymouth til Christchurch
 • Transfer fra togstationen til hotel i Christchurch
 • 2 nætter i Christchurch på Peppers Clearwater Resort
 • Golf på Clearwater Resort Golf Club inkl. greenfee, leje af golfkøller og golfbil
 • Transfer fra hotel til lufthavn i Christchurch
 • 3 x frokost
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.