^
 • Det uforglemmelige New Zealand

  25 dage fra kr. 25.900

 • Det uforglemmelige New Zealand

  25 dage fra kr. 25.900

 • Det uforglemmelige New Zealand

  25 dage fra kr. 25.900

Det uforglemmelige New Zealand

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

25 dage fra kr. 25.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 28.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.600
Prisen inkluderer:Fly, billeje, overnatninger og færgetransport ml. Nordøen og Sydøen

Oplev det uforglemmelige New Zealand i bil på denne 3-ugers rejse, der tager dig fra Auckland i nord til Christchurch i syd. Undervejs møder du den lokale maorikultur, og der er rig mulighed for at udforske New Zealands smukke og dramatiske natur samt smage på de vidunderlige vine, der fremtrylles på landets mange lokale vingårde.  Du starter din rejse i Auckland på Nordøen, og afleverer bilen i Christchurch på Sydøen, før rejsen atter går hjemad.

Kom til rejseforedrag om New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Du får mulighed for at strække benene, når flyet mellemlander i Asien. Ønsker du at have nogle dage i Asien, er der rig mulighed for det. Både Hong Kong, Singapore eller Bangkok byder på et væld af oplevelser og fantastisk shopping.

Dag 3: Ankomst New Zealand

Havnebyen Auckland er New Zealands største by med 1,4 millioner indbyggere. Auckland-området omfatter byerne Auckland City, Waitakere, Manukau samt North Shore. Byen er New Zealands centrum for handel og industri, men blot få minutter derfra kan du opleve smukke strande og den skønneste natur. Bilen afhentes i lufthavnen ved ankomst.

Dag 4-7: Bay of Islands

Du kører langs State Highway 1 nord for Auckland og passerer blandt andet byerne Warkworth og Wellsworth, inden du ender i byen Whangarei. Undervejs er der mange skove, du kan udforske.  Men du kan også vælge at køre ad en mere østlig rute langs strandene, som er meget populære blandt surfere. Whangarei er det kommercielle og kulturelle højsæde i North Country. Byen er omringet af skovklædte bakker, og havnen er spækket med yachter, som er kommet hertil fra hele verden. Er du interesseret i ure, kan du besøge Clapham Clock Museum, som huser over 1000 sjældne ure. Museet ligger i byen Basin få minutter fra downtown. Herefter fortsætter du mod Paihia hvor du overnatter de følgende to nætter.

Disse dage er frit til at udforske den storslåede Bay of Islands. Du kan også vælge at tage på krydstogt og delfinsafari eller at besøge The Treaty House i Waitangi. Her underskrev den britiske regering og de lokale maorier Waitangi-traktaten den 6. februar 1840, som fejres som New Zealands nationaldag. Andre muligheder er at sejle mod New Zealands første hovedstad Russell, eller at følge 90 Mile Beach til Cape Reinga.

Distance: ca. 250 km fra Auckland til Bay of Islands.

Dag 7-9: Coromandel

I dag rejser du sydpå. Du kan vælge mellem at køre ad State Highway 1 tilbage gennem Auckland, eller du kan tage den naturskønne rute langs vestkysten som fører dig gennem byen Opononi. Ad denne rute kommer du gennem Waipoua Forest som består af 2639 hektar af Kauri træer. Det største træ i Waipoua er Tane Mahuta (Lord of the Forest) som er 14 meter i omkreds og 51 meter højt.

Du fortsætter mod Coromandel halvøen via Auckland. Langs kysten ved Firth of Thames ligger den gamle by Thames, som tydeligt viser spor fra guldfeberen i 1867. Herfra går turen over de smukke Coromandel Ranges bjerge til strandbyen Pauanui. Coromandel halvøen er et storslået område fyldt med spændende skove og maleriske strande. Her kan du tage på vandretur, på stranden eller blot vælge at lave ingenting.

Distance: ca. 375 km fra Bay of Islands til Coromandel Peninsula.

Dag 9-11: Rotorua

Turen fortsætter sydpå langs flere smukke strande samt byen Tauranga som huser en af Nordøens største havne. Ruten fører dig igennem kiwifrugtens hjemland og videre mod hjertet af New Zealands termiske aktivitet, Rotorua.

Rotorua er beliggende centralt på Nordøens vulkanske plateau, som giver liv til de sydende gejsere og de boblende søer af mudder og vand i området. Det mest populære termiske område er Whakarewarewa Thermal Reserve.

Her har du to nætter og en hel dag til at opleve hvad byen og det omkringliggende landskab kan tilbyde.

Distance: ca. 225 km fra Coromandel til Rotorua.

Dag 11: Taupo/Tongariro

Rejsen fortsætter til byen Taupo hvor landets største sø ligger. Dette er et paradis for ørredfiskeri. Her finder man alle former for vandaktiviteter. Du kan prøve alt fra parasailing, sejlads, vandski, windsurfing, kano eller rafting. Derudover kan du nyde dagen med ridning, faldskærmsudspring og bungy jumping.

Fortsæt langs den østlige bred af Lake Taupo mod Tongariro National Park.

Distance: ca 175 km fra Rotorua til Taupo/Tongariro National Park.

Dag 12: Wellington

Du forlader Tongariro National Park og fortsætter rejsen mod Wanganui, som ligger i Taranaki bugten på Nordøens vestkyst. Derefter går turen videre mod New Zealands hovedstad Wellington. I Wellington er der en smuk havn med Mount Victoria i udkanten også kaldt The Windy City. Her er et besøg på Te Papa museum anbefalet.

Distance: ca. 325 km fra Tongariro til Wellington.

Dag 13-15: Nelson

I dag tager du færgen over strædet fra Wellington til Picton. Du afleverer din bil på Nordøen og afhenter en ny på Sydøen. Færgen sejler gennem Queen Charlotte sundet og ind i det smukke Marlborough sund på vejen mod Picton. Tag en køretur rundt i området inden turen går videre gennem Havelock til Nelson. En smuk by omgivet af havet, gyldne strande og grønne bakker. Her har du to nætter og en hel dag til at udforske området.

Dag 15: Greymouth

Fra Nelson kører du længere sydpå forbi Abel Tasman National Park mod Sydøens Wild West Coast.

Distance: ca. 300 km fra Nelson til Greymouth.

Dag 16: Glacier Region

Rejsen fortsætter 40 km sydpå til byen Hokitika. Hokitika var centrum for det rigeste guldproduktionsområde i 1960’erne. Besøg det historiske museum i byen for at få et indblik i områdets rige historie. En kort køretur væk ligger den berømte Westland National Park hvori Franz Josef gletsjeren og Fox gletsjeren ligger. Du kommer til at have tid til en vandretur op mod gletsjeren og måske endda ud på selve isen.

Distance: ca. 175 km fra Greymouth til Glacier Region.

Dag 17-19: Queenstown

Du forlader gletsjerne og fortsætter mod sydvest af State Highway 6. Ved byen Haast følger du Haast river ind i landet mod Central Otago regionen. Du kører forbi de smukke byer Wanaka, Luggate og Cromwell, og senere på eftermiddagen ankommer du til Queenstown. Et mekka for skiløbere, vandrere og eventyrere på alle niveauer. Har du lyst til lidt spænding, byder Queenstown på en tur med jetbåd på Kawarau floden, jetbåd på Shotover floden, white-water rafting, helikoptertur eller bungy jumping.  Ønsker du derimod en mere afslappende dag kan du tage på krydstogt med TSS Earnslaw på Lake Wakatipu eller nyde en skøn picnic frokost i de smukke omgivelser.

Distance: ca. 400 km fra Glacier Region til Queenstown.

Dag 19: Te Anau

Fra Queenstown går turen endnu engang sydpå langs Lake Wakatipu til byen Te Anau i udkanten af Fiordland National Park som er en World Heritage Park. Med sine 1,52 millioner hektar er det den største nationalpark i New Zealand og en af de største i verden. Milford Sound er en af de største og bedst kendte fjorde langs denne kyst, og i den ligger en af New Zealands mest berømte vartegn, Mitre Peak, som rejser sig 1.692 meter op af vandet.

Distance: ca. 175 km fra Queenstown til Te Anau.

Dag 20-22: Dunedin

På din videre rejse mod Dunedin passerer du byerne Lumsden og Gore, som er kendt for deres ørredfiskeri. Universitetsbyen Dunedin blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848 og ligger placeret på Otago halvøen. Her er mange små bugter, og der er gode muligheder for svømning eller en lille picnic. Her har du to dage til fri afbenyttelse og vi kan anbefale en køretur langs Otago halvøen for at få et indblik i New Zealands fascinerende dyreliv. På spidsen af halvøen ligger Taiaroa Head som er en redeplads for den storslåede fugl, Royal Albatros. Halvvejs ude på halvøen kan man se pingviner i Yellow-Eyed Penguin Reserve.

Distance: ca. 300 km fra Te Anau til Dunedin.

Dag 22: Twizel

Du kører i dag gennem byerne Palmerston og Oamaru i regionen North Otago. Begiv dig længere ind i landet forbi funklende azurblå gletsjersøer, og stop eventuelt ved kirken Church of the Good Shepard ved Lake Tekapo som er en af New Zealands smukkeste picnic steder. Kør dernæst ind i Canterbury Plains, som er det største område af fladt land på hele New Zealand.

Distance: ca. 325 km fra Dunedin til Twizel.

Dag 23: Christchurch

I dag rejser du fra Twizel mod Christchurch, som er en af New Zealands største og mest historiske byer med en meget tydelig engelsk stil. Byen er stadig midt i en genopbygningsproces efter de store jordskælv i 2010/11, som ødelagde det meste af byen. Blandt Christchurchs mest populære steder er RE:Start, en friluftsbutik og café bygget af skibscontainere. Oplev også The Transitional Cardboard Cathedral, som er en fascinerende bygning lavet af pap. Her har du en enkelt overnatning før turen atter går hjemad.

Distance: ca. 325 km fra Twizel til Christchurch.

Dag 24: Afrejse New Zealand

Du afleverer bilen i lufthavnen og påbegynder din rejse hjem fra Christchurch.

Dag 25: Ankomst Danmark

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 28.900  Fra kr. 25.900
 Højsæson  Fra kr. 31.800  Fra kr. 28.500
     

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • 21 dages billeje inkl. fri km, lovpligtig ansvarsforsikring, ingen selvrisioko og detaljeret rutebeskrivelse
 • 21 overnatninger på gode turistklassehoteller
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.