^
 • Det bedste af New Zealand

  18 dage fra kr. 23.500

 • Det bedste af New Zealand

  18 dage fra kr. 23.500

 • Det bedste af New Zealand

  18 dage fra kr. 23.500

 • Det bedste af New Zealand

  18 dage fra kr. 23.500

 • Det bedste af New Zealand

  18 dage fra kr. 23.500

Det bedste af New Zealand

Brug tiden godt og nyd det bedste af New Zealand i egen lejebil, hvor ruten er lagt og overnatningerne bestilt.

18 dage fra kr. 23.500

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 26.400 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.200
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger og færge ml. Nordøen og Sydøen

Begrænset tid?
Drømmer du om at opleve New Zealand men har begrænset tid til rådighed? Vi har gjort det muligt og ganske nemt for dig at opleve dette fantastiske land alligevel.

Der venter en perlerække af oplevelser
Ruten er lagt, bilen står klar, og hotellerne venter jeres ankomst. Forude venter dig en perlerække af oplevelser på både Nordøen og Sydøen. Tag på vandreture i dramatiske bjerglandskaber, sejl i kano på smukke fjorde, mød den venlige befolkning, få et indblik i den oprindelige kultur, og nyd de hyggelige storbyer.

Forlæng med eksotisk storbyferie i Singapore og Sydney
Det er muligt at forlænge rejsen med eksotisk storbyferie i eksempelvis Singapore eller Sydney på ud og hjemrejsen. Ring til os for at høre mere om de mange muligheder. 

Foredrag om rejser til New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Lige meget hvad du vælger, venter der masser af eksotiske oplevelser og ikke mindst shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst Auckland

I dag lander du i Auckland på Nordøen. Her henter du din lejebil ved ankomsten og sætter kursen mod Coromandel-halvøen. Har du ikke lyst til at køre straks efter ankomsten til Auckland, kan vi arrangere en nat eller to i Auckland til dig.

Auckland er New Zealands største by. På trods af at byen er en pulserende og kosmopolitisk storby, er den forbavsende overskuelig og nem at finde rundt i, så du vil hurtigt føle dig hjemme. Auckland bliver også kaldt for "City of Sails" af den enkle grund, at det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Nyd storbyens mange tilbud og gå en tur langs marinaen, hvor tusindvis af både ligger side om side.

Dag 4: Coromandel

Halvøen Coromandel øst for Auckland er en sand newzealandsk perle, som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører igennem de frodige landskaber. Fra den gamle guldmineby Thames følger ruten vestkysten nordpå og fortsætter tværs over halvøen til byen Whitianga. Herfra er der ikke langt til den smukke klippeformation Cathedral Cove og Hot Water Beach. Her på stranden kan du opleve et helt specielt fænomen. Der er varme kilder under sandet, og ved at grave lidt ned kan du lave dit eget badekar med dejligt varmt vand midt på stranden.

Dag 5: Rotorua

Dagen i dag byder på både store natur- og kulturoplevelser, når du kører mod Rotorua, der udgør hjertet af den Newzealandske maorikultur. Rotorua er kendt for sin særdeles livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af den karakteristiske lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Man vænner sig heldigvis forbavsende hurtigt til lugten. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt. Det ryger op af sprækker i jorden, og områdets mange gejsere sender kogende vand højt op i luften.

Området tilbyder et hav af aktiviteter. Der findes mange gode vandreruter, som tager dig forbi farvestrålende søer og sydende gejsere. Lej en mountainbike og bliv udfordret af områdets spændende terræn eller nyd roen fra en kano på en af de smukke søer.

Dag 6: Tongariro National Park

Tongariro National Park er et af newzealændernes foretrukne feriesteder. Landskabet i nationalparken er blevet kendt verden over, fordi en del optagelser til filmen Ringenes Herre fandt sted her. Nationalparken domineres af tre vulkaner, som alle er aktive; Mt. Ruapehu, Mt. Ngauruhoe og Mt. Tongariro. Her er vandreture af alle længder og sværhedsgrader eller hvad med en flyvetur over området? Oppefra har du det store overblik over de barske og dramatiske landskaber med majestætiske bjerge og azurblå søer.

Dag 7: Wellington

I dag går turen videre til Wellington. Vi anbefaler, at du kører direkte til Wellington, så der er tid til at besøge New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, som bestemt ikke er noget traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg ud over det sædvanlige.

Fra udsigtspunktet på Mount Victoria har du en fantastisk udsigt over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen. Hop på en historisk sporvogn til den charmerende forstad Kelburn eller smag dig gennem byens fantastiske restauranter, som nyder godt af de lokale landbrug mod nord og havets lækkerier mod syd.

Dag 8: Nelson

Du tager afsked med Nordøen og hopper på færgen til Picton på Sydøen. Færgeturen mellem øerne er en stor naturoplevelse i sig selv, og det er værd at finde et godt sted på dækket, hvorfra du kan nyde udsigten til de dejlige landskaber. Næste stop er den ofte solbeskinnede by Nelson, der blandt andet rummer en aktiv lokal kunstscene.

Dag 9: Nelson

Dagen i dag er til fri disposition. Nelson er dit udgangspunkt, og herfra er der rig mulighed for at tage på ture ind i Abel Tasman National Park. Dette område byder på nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i hele New Zealand, og parken er af samme grund en populær destination for naturelskere.

Her er masser af vandreture, du kan vælge imellem. Men er du mere til vand end til land, er en anden fristende mulighed at leje havkajakker og sejle en tur langs den smukke kyst. Trænger du i højere grad til at slappe af efter en begivenhedsrig uge, byder den vidunderlige Kaiteriteri-strand på gyldent sand og dejlig, lunt vand.

Dag 10: Fox Glacier

I dag sætter du kursen sydpå langs den lange øde vestkyst. Vejen løber på et smalt stykke land mellem bjergkæden Southern Alps og det brølende Tasmanske Hav. Der er ikke mange byer på denne rute. En undtagelse er dog Hokitika, der er kendt for sin newzealandske jade (kaldet greenstone). Her drejer vejen væk fra kysten og fører dig ind igennem pragtfulde tempererede regnskovsområder fyldt med brusende floder, rislende vandløb og utallige gletsjere. Dette er Westland National Park, hvor du finder dagens endelige mål; Fox gletsjeren. Gletsjeren stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven.

Dag 11: Wanaka

Fortsæt sydpå mod Haast. Undervejs er der gode muligheder for både kortere og længere vandreture. Mellem oktober og december samles pingviner langs kysten, og med lidt held er det muligt at se dem jage i havet. Det er også værd at holde udkig efter det særlige Kahikatea-træ, der har vokset her siden præhistorisk tid. Fra Haast snor vejen sig over Haast-passet, hvor du mødes af et åbent landskab med brede dale omgivet af højdedrag og lave bjerge. Midt i det hele ligger den hyggelige lille by Wanaka ned til de blå og grønne smeltevandssøer, Lake Wanaka og Laka Hawea.

Dag 12: Queenstown

Der er kun cirka 100 km fra Wanaka til Queenstown, men ruten fører over New Zealands officielt højeste farbare pas. Så du har en smuk tur foran dig. Området er et populært skisportssted i vinterhalvåret, men naturelskere kommer her hele året for at nyde de storslåede omgivelser. Det sidste stykke mod Queenstown går forbi frugtplantager og vingårde. Queenstown bugter sig spektakulært ned over skråningerne til Lake Wakatipu, der flankeres af bjergkæden The Remarkables. Lake Wakatipu er helt speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hver femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden af søen, fordi han ikke måtte få sin udkårne prinsesse. I dag er byen kendt i hele verden for sine mange adrenalinfyldte aktiviteter, der foregår både til vands, til lands og i luften.

Dag 13: Queenstown

Udbuddet af aktiviteter i Queenstown er astronomisk. Kast dig ud i alverdens actionfyldte eventyr fra bungeejumping til jetski, eller oplev Fiordland National Parks storslåede landskaber på en spektakulær flyvetur over området. Historieinteresserede bør besøge den gamle guldmineby, Arrowtown. Guld blev fundet her i 1862, og snart var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er guldet sluppet op, men Arrowtown står tilbage som et velbevaret minde om de tidlige pionerdage. Queenstown i sig selv er også et charmerende bekendskab, og du kan let bruge dagen på bare at shoppe lidt og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en velvalgt solbeskinnet café.

Dag 14: Te Anau

Fra Queenstown kører du sydpå til Te Anau, der ligger ved Fiordland National Park. Nationalparken er både stor og storslået og uden tvivl et af de flotteste naturområder i New Zealand. De 8.000 mm regn, der falder i dette område om året, har en positiv virkning på vegetationen. På bjergsiderne vokser mos, bregner og gigantiske træer. Bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Dette natursceneri opleves bedst på en sejltur på en af fjordene.

Dag 15: Dunedin

Om formiddagen kan du nyde Sydøens sydligste landskaber, inden du når frem til Dunedin på østkysten. Her er eftermiddagen til fri disposition. Besøg for eksempel New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller tag med Taieri Gorge Railway på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke jernbanebroer. Otago Peninsula byder også på store naturoplevelser, og her kan du tilmed komme tæt på både albatrosser og små pingviner.

Dag 16: Christchurch

Du kan vælge at køre direkte til Christchurch eller tage nogle afstikkere undervejs. Christchurch er en meget engelsk by, og det ses blandt andet på mange af bygningerne i centrum og på de britisk klingende gadenavne. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 hektar. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn The Garden City.

Dag 17: Hjemrejse

Bilen afleveres i lufthavnen, og du påbegynder hjemrejsen fra Christchurch.

Dag 18: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 26.400  Fra kr. 23.500
 Højsæson  Fra kr. 27.700  Fra kr. 24.700

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Auckland
 • 15 dages leje af mellemklasse sedanbil fra Auckland til Wellington og fra Picton til Christchurch inkl. fri km, forsikring, ingen selvrisiko og detaljeret rutebeskrivelse
 • 2 overnatninger tæt ved stranden i Coromandel 
 • 1 overnatning i Rotorua 
 • 1 overnatning i Tongariro National Park 
 • 1 overnatning i centrum af Wellington 
 • Færge fra Wellington på Nordøen til Picton på Sydøen
 • 2 overnatninger i Nelson 
 • 1 overnatning i Franz Josef Glacier regionen
 • 1 overnatning i Wanaka 
 • 2 overnatninger I Queenstown
 • 1 overnatning i Te Anau på 
 • 1 overnatning i Dunedin 
 • 1 overnatning i Christchurch
 • Alle overnatninger i New Zealand på gode turistklassehoteller og moteller. Mulighed for opgradering til bedre hotelstandard fra kr. 2.000 eller til boutique hoteller fra kr. 6.000
 • Flyrejse fra Christchurch til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.