^
 • Den store kør-selv tur i New Zealand

  30 dage fra kr. 33.500

 • Den store kør-selv tur i New Zealand

  30 dage fra kr. 33.500

 • Den store kør-selv tur i New Zealand

  30 dage fra kr. 33.500

 • Den store kør-selv tur i New Zealand

  30 dage fra kr. 33.500

 • Den store kør-selv tur i New Zealand

  30 dage fra kr. 33.500

Den store kør-selv tur i New Zealand

Oplev naturskønne New Zealand i bil, hvor du kommer forbi fascinerende gletsjere, høje bjerge, grønne dale og dybe fjorde på din rundrejse i landet.

30 dage fra kr. 34.600

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen 
Prisen inkluderer: Fly, billeje, overnatninger og flere udflugter

Et paradis for kør-selv folk
New Zealand er perfekt at opleve i bil - afstandene er korte, overnatningsmulighederne er mange og desuden er det nemt at finde vej. På denne rejse oplever du det bedste af New Zealand, som byder på en enestående natur, smukke strande og maorikultur nordpå, samt gletsjere, bjerge, fjorde og dramatiske landskaber sydpå. Undervejs er der planlagt en række udflugter og du kommer samtidig omkring nogle af landets mest populære seværdigheder.  

Slut af med badeferie
Slut eventuelt rejsen af med et ophold på Fiji; en ægte tropeø. Se mere her. 

Kom til foredrag om rejser til New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Afrejse Danmark

I dag begynder dit store New Zealand eventyr! Fra Danmark sættes kursen mod øst og efter en overnatning på flyet samt en mellemlanding i Asien, lander du i Auckland på New Zealand. Hvis du ønsker en eller to nætter i Asien undervejs, kan dette sagtens arrangeres, da det kan være skønt at opdele den lange flyrejse.

Dag 3: Auckland

Du ankommer til Auckland, der med over en million indbyggere er New Zealands største by, med en vidunderlig atmosfære og en bymidte der er nem at finde rundt i. Byen byder på en lang række gode shoppingmuligheder, lækre restauranter og en hyggelig havnepromenade. Auckland kaldes desuden for ”City of Sails”, da det er den by i verden, hvor flest indbyggere har sin egen båd.

Dag 4: Auckland

Dagen byder på en glimrende sejltur, hvor du har mulighed for at opleve Auckland fra søsiden. Undervejs oplever du byens spændende seværdigheder fra en ny vinkel, og et af turens højdepunkter er sejlturen under den ikoniske Harbour Bridge. Undervejs bliver der serveret frokost, snacks og kaffe, alt imens besætningen på bedste vis sørger for at give dig den bedste oplevelse.

Dag 5: Auckland - Bay of Islands

I dag afhenter du din lejebil og begiver dig videre mod Bay of Islands. Undervejs findes der en lang række skove der er værd at udforske. Du kunne også lægge vejen forbi østkysten og de mange vidunderlige surfer-strande, som for eksempel Lang’s Beach, hvor du kan nyde omgivelserne med azurblåt hav og hvide sandstrande. Vel fremme ved Bay of Islands i byen Paihia, har du resten af dagen til at slappe af ovenpå køreturen eller til at udforske området. 

Distance: ca. 240 km fra Auckland til Bay of Islands

Dag 6: Bay of Islands

Hele dagen er til rådighed til at opleve Bay of Islands. Tag på sejltur til Hole in the Rock, svøm med delfiner eller besøg the Treaty House i Waitangi, hvor du kan få et indblik i New Zealands historie og maorikulturen. Du kan også tage på bustur til 90 Mile Beach og Cape Reinga eller besøge historiske Russell Village.

Læs mere om udflugterne i området her.

Dag 7: Bay of Islands - Coromandel

Turen går i dag tilbage sydpå mod den New Zealandske perle Coromandel, der ligger øst for Auckland og som er kendt for sin vilde og uberørte natur. Vel fremme ved hotellet kan du slappe af ovenpå køreturen eller få de første indtryk af området. Ikke så langt fra hotellet ligger den populære Hot Water Beach, hvor du kan opleve et helt specielt fænomen. Takket være de varme kilder under sandet, kan du grave lidt ned og lave dit eget dejlige badekar med varmt vand midt på stranden. 

Distance: ca. 400 km fra Bay of Islands til Coromandel

Dag 8: Coromandel - Rotorua

Dagen byder på både natur- og kulturoplevelser, når du begiver dig videre på din rejse mod byen Rotorua. Byen er, udover Maorikulturen, kendt for sin termiske aktivitet og i takt med at du nærmer dig byen, bliver du mødt af en meget karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske underverden. Man vænner sig heldigvis meget hurtigt til duften! Området er meget fascinerende og man kan ikke andet end beundre jordens kræfter, når man iagttager de sprudlende gejsere sprøjte kogende vand langt op i luften.   

Distance: ca. 210 km fra Coromandel til Rotorua

Dag 9: Rotorua

Brug dagen på at gå på opdagelse i området, hvor du både kan udforske de sjældne naturfænomener og komme ind under huden på den fascinerende Maorikultur. Aftenen byder på en uforglemmelig kulturoplevelse, når du sætter dig til bords og nyder en traditionel Hangi middag, kogt på varme sten begravet i jorden. Der vil under middagen være underholdning, i form af traditionel dans og sang. 

Dag 10: Rotorua - Tongariro National Park

Der venter naturoplevelser i verdensklasse, når du i dag fortsætter eventyret mod Tongariro National Park. Parken er domineret af tre vulkaner, som alle er aktive og Tongariros enestående landskaber er kendt verden over, da de blandt andet har været kulisser til den verdenskendte film Ringenes Herre. Du bliver indkvarteret på et skønt hotel i nationalparken, hvorfra du har en smuk udsigt ud over vulkanerne.

Distance: ca. 220 km fra Rotorua til Tongariro National Park

Dag 11: Tongariro National Park

Du har hele dagen til at nyde den fantastiske natur og de enestående landskaber i Tongariro National Park. Udforsk en af de mange vandreture i området, hvor der findes noget for enhver smag og i forskellige sværhedsgrader. Eller hvad med en flyvetur over nationalparken, hvor du kan få det helt store overblik over de barske og dramatiske landskaber? Én ting er sikkert – du kommer bestemt ikke til at kede dig!

Dag 12: Tongariro National Park - Wellington

I dag går turen videre mod New Zealands hovedstad; Wellington, som ligger på den sydlige spids af Nordøen. Her kan det varmt anbefales at besøge det nationale museum Te Papa Tongarewa, som bestemt ikke er noget traditionelt museum. Her sørger avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler for, at det bliver et museumsbesøg udover det sædvanlige. Mulighederne for oplevelser er mange i Wellington. Du kunne for eksempel besøge et af udsigtspunkterne på Mount Victoria, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt ud over byen, havneområdet og de bløde grønne bakker bag byen.

Distance: ca. 290 km fra Tongariro National Park til Wellington

Dag 13: Wellington - Nelson

Du nyder de sidste timer i Wellington, inden det er blevet tid til at tage afsked med Nordøen og du hopper på færgen mod Picton på Sydøen. Selve færgeturen mellem øerne er en stor naturoplevelse for sig. Det kan derfor godt betale sig at finde en god plads på dækket, hvorfra du har mulighed for at nyde udsigten ud over de vidunderlige landskaber. Herefter begiver du dig videre mod byen Nelson, der blandt andet rummer en aktiv lokal kunstscene.

Distance: ca. 110 km fra Wellington til Nelson

Dag 14-15: Nelson

To hele dage har du til rådighed til at udforske byen Nelson, hvorfra du også har rig mulighed for at tage turen ind til Abel Tasman National Park. Her kan du opleve nogle af de mest spektakulære kystlandskaber i hele New Zealand og derfor er parken også en populær destination for naturelskere.

Der er samtidig flere forskellige vandreture du kan vælge imellem, men hvis du foretrækker oplevelser til vands, kan du leje havkajakker og sejle en tur langs den smukke kyst. Hvis du trænger til afslapning ovenpå nogle fantastiske uger fyldt med oplevelser, kan du besøge den vidunderlige Kaiteriteri-strand, der byder på gyldent sand og dejlig lunt vand.

Dag 16: Nelson - Kaikoura

Fra byen Nelson går turen videre gennem vinregionen Marlborough til byen Kaikoura. Undervejs kan du med fordel besøge nogle af de mange smukke vinmarker, tage på shopping i Blenheim eller spille golf på en af de mange stier i området.

Distance: ca. 245 km fra Nelson til Kaikoura

Dag 17: Kaikoura

I dag er det blevet tid til hvalsafari og en chance for at opleve de magtfulde kaskelothvaler, samt spækhuggere og pukkelhvaler. Katamaranen er designet specielt til hvalsafari, hvor der er komfortable sæder og gode udsigtsmuligheder, så du nemt kan tage billeder undervejs. Der er samtidig gode chancer for at se både sæler, delfiner og albatrosser på sejlturen. 

Dag 18: Kaikoura - Punakaiki

Turen går i dag fra Kaikoura i Lewis Pass til Greymouth på Vestkysten. Forude venter en meget smuk tur, hvor landskabet veksler mellem høje bakker og dybe dale med azurblå søer og grønne marker. Fra Greymouth fortsætter du nordpå langs den betagende kyststrækning, indtil du ankommer til Punakaiki.

Distance: ca. 370 km fra Kaikoura til Punakaiki

Dag 19: Punakaiki - Franz Josef

Du begiver dig videre sydpå gennem tempererede regnskovsområder med brusende floder og dramatiske gletsjere. Målet for dagens destination Franz Josef gletsjeren. Her kan du enten vælge at vandre til toppen eller tage en helikoptertur, for at få den spektakulære naturoplevelse på toppen af den blåhvide is. 

Distance: ca. 220 km fra Punakaiki til Franz Josef

Dag 20: Franz Josef - Wanaka

Fortsæt sydpå mod Haast, hvor der undervejs er gode muligheder for både kortere og længere vandreture. Du kan mellem oktober og december være heldig at opleve pingviner langs kysten, hvor det også er muligt at se dem jage i havet. Hold samtidig udkig efter det særlige Kahikatea-træ, der har vokset i området siden præhistorisk tid.  Senere snor vejen sig over Haast-passet, hvor du bliver mødt at et åbent landskab med brede dale, som er omgivet af højdedrag og lave bjerge. Inden længe rammer du den hyggelige by Wanaka, der ligger ned til de blågrønne smeltevandssøer Lake Hawea og Lake Wanaka.

Distance: ca. 235 km fra Franz Josef til Wanaka

Dag 21: Wanaka

I Wanaka er der mange muligheder for aktiviteter og du kan med fordel gå på opdagelse i den smukke natur. Du har resten af dagen til fri disposition og til at udforske området. 

Dag 22: Wanaka - Queenstown

Der venter en smuk køretur forude, når turen går videre mod Queenstown og ruten tager dig over det højeste pas i New Zealand. Den sidste del af turen fører dig gennem frugtplantager og vinområder, inden den storslåede Lake Wakatipu og Queenstown dukker op i det fjerne. I Queenstown finder du oplevelser for enhver smag og på alle tidspunkter af året. Brug resten af dagen på at hvile ud ovenpå køreturen og få de første indtryk af den dejlige by.

Distance: ca. 70 km fra Wanaka til Queenstown

Dag 23: Queenstown

Queenstown har et fantastisk udbud af aktiviteter. Hvis du er til actionfyldte eventyr, kan du kaste dig ud i bungeejumping eller tage en tur på jetski. Du kan samtidig opleve Fiordland National Parks storslåede natur på en enestående flyvetur over området. Nyd en gåtur i den hyggelige by eller beundre den smukke udsigt over Lake Wakatipu fra en velvalgt solbeskinnet café. Eller hvad med at tage en tur i svævebanen Skyline, for at nyde en betagende udsigt udover området?

Dag 24: Queenstown - Te Anau/Milford Sound

Fra Queenstown går turen i dag syd mod Te Anau, som ligger ved Fiordland National Park. Området har en helt fantastisk natur og er uden tvivl et af de flotteste naturområder i New Zealand. Brusende vandfald der sender kaskader af vand ned ad bjergskråninger og enestående bjergtoppe der strækker sig op med himlen, er kun et par af de vidunderlige syn der venter dig.

Distance: ca. 170 km fra Queenstown til Te Anau/Milford Sound

Dag 25: Te Anau/Milford Sound

I dag venter en hel dag ved Milford Sound. Du bliver hentet på hotellet og har en smuk tur i vente, når du begiver dig ud på en af verdens smukkeste strækninger med betagende alpine landskaber, på vejen op mod Milford Sound. En sejltur vil tage dig ud på fjorden og tæt på de smukke omgivelser, hvor du oplever brusende vandfald, tætte regnskove og tårnhøje bjergtinder. Heriblandt det berømte Mitre Peak. Fra båden kan du desuden være heldig at spotte både sæler, delfiner og pingviner, der suser rundt i vandet ved siden af båden. Eftermiddagen bruges på at besøge Te Anau Glowworm hulerne.

Du har mulighed for at forlænge din rejse med en overnatning i dette magiske område. Læs mere her.

Dag 26: Te Anau – Dunedin

Nyd Sydøens sydligste landskaber, når du fra Te Anau rejser videre mod Dunedin på østkysten. Her venter en køretur med bølgende marker, flotte vinregioner og enestående landskaber, inden du ankommer til Dunedin sidst på eftermiddagen. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå køreturen og få de første indtryk af den charmerende by.

Distance: ca. 290 km fra Te Anau til Dunedin

Dag 27: Dunedin

Du har hele dagen til rådighed i Dunedin, hvilket giver en perfekt mulighed til at besøge Otago-halvøen og udforske det rige dyreliv der findes i området. Otago-halvøen byder desuden på store naturoplevelser og du kan tilmed komme tæt på både albatrosser og små pingviner. Du kunne også lægge vejen forbi New Zealands eneste slot, Larnach Castle, som ligger smukt på en bakketop. Eller hvad med en tur med Taieri Gorge Railway, der byder på en flot køretur gennem landskaber med bløde bakker, brusende floder og smukke jernbanebroer.

Dag 28: Dunedin – Christchurch

Den sidste strækning på dette fantastiske eventyr går fra Dunedin til Christchurch. Benyt lejligheden til at køre forbi den fantastiske turkisblå sø, Lake Tekapo og den nærliggende kirke Church of the good Shepherd. Området er utrolig smukt og det er let at forstå, hvorfor netop dette område er et af de mest fotograferede steder i New Zealand. Byen Christchurch er meget engelsk, hvilket kan ses på mange af bygningerne i centrum og på de britiske gadenavne. Brug eftermiddagen på et besøg i den botaniske have, som er omgivet af den endnu større Hagley Park. Eller hvad med en ballon tur over byen? Der er mange muligheder for oplevelser i Christchurch.

Distance: ca. 360 km fra Dunedin til Christchurch

Dag 29: Christchurch

Det er blevet tid til at tage afsked med New Zealand, efter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser. Du begiver dig mod lufthavnen, hvor du afleverer din lejebil og din rejse tilbage mod Danmark begynder.

Dag 30: Ankomst Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark først på dagen.

Du kan eventuelt også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage et par dage i en af verdens skønneste storbyer. Eller hvad med at fuldende rejsen med en badeferie på Fiji eller storbyferie i Østen? Vores rejsekonsulenter kan fortælle meget mere om disse muligheder. Du kan også læse mere om ophold på Fiji på vores hjemmeside. Se mere her.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 34.600  33.500
 Højsæson  Fra kr. 37.900 36.900

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark – New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • Meet & Greet i lufthavnen og udlevering af kør-selv dokumenter
 • 25 dages billeje inkl. fri km, forsikringer og lokale skatter
 • 2 nætter i Auckland
 • Harbour Sailing Cruise i Auckland
 • 2 nætter i Bay of Islands
 • 1 nat i Coromandel 
 • 2 nætter i Rotorua
 • Maori Cultural Show & Hangi inkl. guidet tur, middag og optræden
 • 2 nætter i Tongariro National Park
 • 1 nat i Wellington
 • Færge fra Wellington – Picton
 • 3 nætter i Nelson
 • 2 nætter i Kaikoura
 • Kaikoura Whale Watch Cruise
 • 1 nat i Punakaiki 
 • 1 nat i Franz Josef
 • 2 nætter i Wanaka
 • 2 nætter i Queenstown
 • 2 nætter i Te Anau
 • Milford Sound Nature Cruise inkl. frokost
 • 2 nætter i Dunedin
 • 1 nat i Christchurch
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Det er muligt at opgradere til Superior Class hoteller på hele rejsen. 
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.