^
  • TranzAlpine gennem Southern Alps

    Tag på en af verdens smukkeste togstrækninger med TranzAlpine, som kører tværs over New Zealands Sydø.

TranzAlpine gennem Southern Alps

En af verdens mest naturskønne togstrækninger finder du i New Zealand. Mellem Christchurch og Greymouth kører TranzAlpine toget tværs over Sydøens smukke natur. Det tager knap fem timer at tilbagelægge de 223 km, hvor du får en imponerende naturoplevelse, som er noget udover det sædvanlig. Turen tværs over øen går gennem bjergkæden Southern Alps, og byder på ikke mindre end nitten tunneller og over fire viadukter.

Efter afgang fra Christchurch, kører du gennem nogle af New Zealands fladeste og tørreste områder. Her kan du se så langt øjet rækker. Forude venter de himmelstræbende Southern Alps, der deler Sydøen på langs, og som landets højeste bjerg, Mt. Cook, blandt andet er en del af. Du får fra toget en fantastik udsigt til sneklædte bjergtoppe og buldrende vandfald. På den anden side af bjergkæden, nærmer du dig Greymouth. Her regner det otte meter om året, og dette er af samme grund et af landets vådeste og mest frodige områder.

TranzAlpine toget har store panoramavinduer, så du har uforstyrret udsigt undervejs. Der er ligeledes en åben togvogn, hvor du virkelig kan indtage Sydøens skønne natur og den friske luft.

Det er helt oplagt at kombinere en togtur med en kør-selv tur i New Zealand. Næsten samtlige biludlejningsselskaber har kontor i både Greymouth og Christchurch, hvor du kan starte eller slutte billejen før eller efter togturen.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 1.220

Prisen inkluderer

  • Naturskøn togrejse mellem Christchurch - Greymouth