^
  • Til fest hos maorierne

    Tag til fest hos maorierne ved Rotorua, og oplev New Zealands oprindelige kultur i fuldt flor.

Til fest hos maorierne

Der er garanti for en mindeværdig aften, når maorierne inviterer til fest. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til maori-landsbyen Tamaki, der ligger smukt omgivet af gamle tawa-træer. Undervejs vil din guide fortælle om maoriernes ankomst til New Zealand i store kanoer i det 13. århundrede samt protokollen for besøg i maoriernes helligdomme. Vel fremme i landsbyen bliver du modtaget med en traditionel velkomstceremoni, hvorefter du får mulighed for at opleve livet i en maori-landsby, der er indrettet som en typisk maori-landsby fra perioden inden europæernes ankomst. Du besøger naturligvis også helligdommen i hjertet af landsbyen, inden aftenen byder på maorikoncert med iøjnefaldende danse og melodiske sange. Aftenen fortsætter med en storslået hangi-middag, som er et traditionelt festmåltid tilberedt på traditionel vis af den termiske varme i undergrunden, samt traditionelle sange og taler, inden du bliver kørt tilbage til hotellet omkring kl. 22:00. 

Nok har arrangementet kommercielt præg. Men Tamaki-gruppen formår at videregive en del af deres kultur på en stolt og værdig måde, der giver en god indsigt i New Zealands oprindelige maori-kultur. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 660

Prisen inkluderer

  • Transport til/fra Tamaki Maori Village
  • Traditionel Maori velkomst
  • Guidet tur gennem Maori landsby 
  • Kulturel optræden
  • Traditionel hangi middag