^
  • Middag og sejltur med dampskib

    Sejl med et historisk dampskib fra Queenstown og nyd en lækker barbecue-middag serveret i skønne omgivelser.

Middag og sejltur med dampskib

Stå til søs på det historiske dampskib TSS Earnslaw på Lake Wakatipu med kurs mod Walter Peak High Country Farm, der ligger helt ned til vandet omgivet af bjerge og høje træer. Først bliver du vist rundt i haven, inden det er tid at sætte sig til rette på terrassen foran den fine, gamle hovedbygning. Her er kokkene allerede godt i gang med at grille kød og skaldyr på spyd over åben ild. Kødet serveres med friske salater, og måltidet afsluttes med lækre deserter og et udvalg af lokale oste. Vine fra områdets gårde kan købes i baren, og så er det ellers bare at læne sig tilbage og nyde maden og de skønne omgivelser. 

Aftenen byder også på lidt underholdning, der giver en indsigt i livet på landet i New Zealand. Eksempelvis oplever du de dygtige fåreklippere i aktion. Ud på aftenen er det igen tid at gå om bord på dampskibet. Stille og roligt glider skibet tilbage mod Queenstown, mens pianisten underholder, og stjernerne tændes over New Zealand.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 745

Prisen inkluderer

  • Sejltur med dampskibet TSS Earnslaw
  • Barbecue middag