^
  • Festmiddag i Hobbiton

    Nyd en sand hobbit festmiddag på The Green Dragon Inn, og oplev den helt særlige stemning i Hobbiton efter mørket er faldet på.

  • Festmiddag i Hobbiton

    Nyd en sand hobbit festmiddag på The Green Dragon Inn, og oplev den helt særlige stemning i Hobbiton efter mørket er faldet på.

Festmiddag i Hobbiton

Oplev Hobbiton på en helt unik måde - nemlig når mørket sænker sig over de små Hobbit huller, der gemmer sig i det grønne landskab. Din guide fører dig gennem hobbit-samfundet, mens han fortæller spændende historier om tilblivelsen af filmene om The Hobbit og Ringenes Herre. Rundturen slutter på The Green Dragon Inn, hvor du kan nyde en drink.

Herefter følger turens højdepunkt; en overdådig festmiddag serveret i de hyggelige omgivelser i The Green Dragon Inn. Mens ilden knitrer i pejsen, kan du nyde et traditionelt hobbit-festmåltid i stearinlysenes skær. Så gem lidt appetit, for her kommer der ikke til at mangle noget!

Fyldt op af god mad og sjove oplevelser bevæger du dig ud i mørket. De små stier i ”The Shire” er oplyste, månen lyser på himlen, og røgen stiger op ad skorstenene i de små hobbit huller, mens du med en lanterne i hånden bevæger dig gennem denne fantastiske kulisse. En ganske magisk oplevelse venter dig på denne tur.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

4 timer fra kr. 1.040

Prisen inkluderer

  • Guidet tur i Hobbiton Movie Set  
  • En drink på The Green Dragon Inn
  • Hobbit fest-middag på The Green Dragon Inn
  • Guidet tur med lanterner efter mørket har sænket sig